1 alkalomra jó és az sem 100%-os. Varikova, én 68-as SÁMÁN vagyok, 568-as védelemmel és még nem M-es áldással (13 pont van rajta) Hátul nagy pókoknál egy jobb fajta (nem saját) buffal megy 3-4 csoport lóról. Saját buffal 2-3 csoport. 8120 a Tp-m összesen. Most erre gyúrok, hogy erősebb legyen. Továbbá sd2-be buffot kell vinni, csinálni kell egyet. Nem nehéz. Áldás, segítség, visszavernit M-re tolni és már az is több a semminél. Maxra tolni az int-et és esetleg pár int-es cuccot venni neki. Továbbá test harcosról beszéltél, annak ott az aura ami nemkevéssel dobja meg a támadó értéket, tehát hamar le lehet vakarni a mobokat mert csak ütni ütnek nagyott, halni nagyon gyorsan halnak. Én sámán vagyok a sárkány lövés G2 (nem tolom) és most 1 könyv kell m10 ordításhoz. A segítség m7, áldáson mint mondtam 13 pont, visszavernin meg 1. Szóval csak jól össze kell rakni egy karaktert. 61-es vértet 6oson megveszed alig pénz. 61es 9-es pajzs és már jól is vagy. Meg kell csinálni az emléktárgyas biológus küldit ami +60 védelem. A 61es vértbe meg elég egy 3mas def kő.
Én most hajtok +9es 61es vértre. Már van 3db 7-es. Mondjuk az enyémnek db-ja 6-oson 200k. Harcosé valamivel drágább. Az utolsó vértem +6 de a 4-es def kő hiányzik belőle. A többi (kitérés 4, siettség 4) már benne van.