m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • Varikova
    ja, és van 14K tp-d számoljunk csöppet utána: jó esetben testinek van 61-es szinten durván 500 védelme esetleg. bemegy sd2-be. hála egy szervezetnek (nem akarok neveket mondani, gf) a mobok minden 2. ütése krites. kérdés hogy elöl vagy hátul gondolod a fejlődést. hátul 1K-kat sebeznek krittel elől 700-akat. na mármost 20db krites ütés és fekszel.

számoljunk elöl 4 csopira: az 12 pók, minden 2. ütés krit vagyis 12x300+12x700=12000. ha mindegyik pók betol rád 2 ütést akkor marad 2K tp-d amit a méreg szed le amit rád toltak, esetenként pár többször is kritez. kérdés: Le tudod ütni a pókokat gyorsabban, mint hogy 2-t belédütnének? a potidat meg csöszheted (hogy finoman fejezzem ki magam) mert mérgeznek is mintha kényszerből tennék

és hátul: 3 csopi pók mondjuk, 1K-kat kriteznek az 9K egy ütésből és még méreg mellé +-néhány meglepi, pl nem akadnak be a falhoz hanem csúszkálnak mintha jégpálya lenne (szépen kérdezve mennyire reális: a gf vezetőjének feje lecsúszkál-e a falról ha betámasztom és ütöm) nem bírod a végtelenségig...

szóval erről annyit neo, hogy Nem könnyű őket megölni, kaptak egy rakat tp-t még mellé az íjászok már tényleg íjászok és nem mennek a képedbe a pókokat nem tudod falhoz vinni, a mérgezésükre is bejön néha a krit (én is csak lestem mikor megláttam) összegezve: mikor közel 1 hónapja bementem 53-ason pókkaziba elbírtam a végén 1 csopit az elején 4-et. most 58-ason +3Ktp-vel meg +50 védelemmel elején 3 csopi már kiidegel, a végén 1 csopi meg rettenetesen kitartó. ja és nem egy csopi van a végén... ugyanis ha sikerül úgy megütnöd hogy csak 1 csopi menjen oda lehet, hogy senki nem gyilkolászik abban a teremben de van egy kisebb auto respawn (mikor még mindegyik csopi ép) és az fix, hogy alád kerül be. szóval jó esetben 2 csopival futkározhatsz, skilleket meg nem használhatsz annyira tömött.