FGB#1859
Te januárban kezdted a WP surát, én 2009 februárban és ez már a második, tudom mi volt akkor egy WP sura és mi most. A penge akkor G-n +3x-el több volt mint most a többit már nem tudom, mert azt nem nagyon szoktam nézni. Most lehet jönni, hogy biztos rosszul építem a karit, hát nem, érdekes módon az orkoknál 8 szintel ezelőtt ugyan ennyi orkot tudtam egyszerre összehúzni, mint most. Ugyan azon felszereléssel kb 10-el ütök nagyobbat, pedig azóta VIT full és az INT is vagy 2000-el több. Ok ez be tudható a moob-ok erősítésének.
A harcosomat tegnap töröltem és hoztam létre újra, mert a Surával nem tudok most boldogulni, nem nagyon szed yangot, amit összeszed, az kell potira. Le kell cserélnem a teljes felszerelését. A harcos, amit töröltem 58-as volt, persze a felszerelését megtartottam. Tegnap 11-es szinten csata metineket vertem vele, úgy hogy csak 3-4 kis piros (kékből több kellet) poti kellett neki, ezzel majd meg keresem a Surám felszerelésére valót.
A kovácsról: tegnap 3 +0-s vértet tört be a kovács CH3-on egymás után, pedig elvileg 1% az esély a 0-ról 1-re való törésnek. És ezt mind háromszor egymás után, ennek mekkora az esélye???