Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bmx pontosan hol mit ír ki? Képet is mellékelj pls ha hosszú a hibaüzenet.
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Asmo, lenne egy kérdésem.
Egy GAAsmodeus nevû kiskari csal, már vagy 1,5 hónapja be lett jelentve a jegyrendszerben(felvétellel együtt)meg is lett köszönve a bejelentés, erre azóta is ügyködik<#duma>#duma>.
Ez hogy lehet?<#zavart2>#zavart2>
A másik-és bocsesz nem akarok vitát indítani, ismerem az érvrendszert, h az a hibás, aki hagyja magát- asszem mindannyian tudjuk, hogy egész kis klikkek szakosodtak a trade-hack-re és a trükkös lopásokra.
Nem lehetne az ilyen játékosok nevét körbeírni?
Ha a spam-üziket megkapjuk ( és megkapjuk) akkor sztem ez is kivitelezhetõ lenne.
H kedves játékos ez és ez csaló, a saját érdekében ne üzleteljen vele.
Sztem ennyi beleférne, nem?
Sokkal élvezhetõbb lenne a játék.
És mindíg akad balek, és tom, h ez annak is a felelõssége,aki a sok figyelmeztetés ellenére beleesik a csapdába, de baxszus, azért idekinn is vannak szabályok, valami minimálisnak odabenn is lenni kellene.
Sztem ez nem olyan nagy teher és sok játékosnak segítene.
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
Már irtam,hogy nem rég játszom,és már a második sámánomat kezdtem el,de ezzel már 20-as vagyok.17-esre beadta nekem az m1 szintet az orditásnál.Ennek örülök is,csak most jött a dilemma...Melyiklegyen a következõ?Segitség,áldás,lövés,vagy talizmán???Nem tudok dönteni,mind kéne,de persze csak egyet választhatok...amúgy a talizmánon,meg a lövésen van 1-1 pontom még,csak hogy legyen elég támadó skillem.Tapasztaltabb sárkánysámánok véleményét várnám,hogy õk hogy döntöttek,miért,és bevált-e?
És még egy kérdés emellé: valahol azt olvastam egy másik fótumon,hogy ha az elsõ skillt 17-re beadja m-esnek,akkor a többit is akkor fogja...ez igaz?
Kellemes vasárnap dutánt!!!
Mellesleg a GM nyaggatásáért se lenne fair 3 nap kitiltás, gondolj bele a kis kezdõ gyerek honnan tudja azt hogy mi az a jegyrendszer.
Fõleg az aki egyszer azt mondta a GM-nek (a szemem elõtt) te hol fejlõdtél ilyen gyorsan...
Mindenkinek ajánlom ezt a számot amit a Transformersbõl ismerhettek és LP fanok máshonnan is. Nem, nem most fedeztem fel, de aki nem ismeri annak ideje megismernie😊
(tudom hogy metin2 fórum kövezzetek meg ha szabálytalan volt 😄)
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Bocsi de csak most olvastam el az írásod!
Ugyan nem akarsz róla vitát nyitni, de van egy két rész amihez még is hozzá szeretnék szólni:
írtam egy szép hosszú regényt, de úgy döntöttem mégsem teszem közzé csak az utolsó részt...
3.) nem tudom, nem ismerem a munkátokat és nem is akarok beleszólni, csak egy elméleti gondolat sor:
tegyük fel egy héten keresztül a játékban rendszeres idõközönként, mondjuk félóránként, megjelenik egy szöveg: játék szabályzat változás, részletek a fórumon!
(én mondjuk beletenném a szabályba a GM-ek felesleges zaklatása 3 nap kitiltással jár, használd a jegyrendszert)
Egy hét elteltével, mondjuk a GM-es a rendes munka közben azonnal kizárna minden olyan játékost aki a szabályok ellen vét, szó nélkül , aki meg káromkodik 5 nap kitiltás. Ok ez biztos nem lenne kis feladat, de szerinted mi lenne kb. 1-2 hónap elteltével?
A CoMa-t csak meg kellene gyõzni, engedje… mit vesztene, csak sok kis hülye amúgy se oda valót, maradna a rendese.
HA jól emlékszem Sztálin mondta: - csak a diktatúrában van rend és fegyelem!
Egy dolgot ne felejts el, mi a "demokráciát/kapitalizmust" készen kaptuk, egyik évrõl a másikra, méghozzá úgy ahogy a nyugatnak kényelmes...
Kérnék mindenkit olvassa el a linket, de ne nyissunk vitát belõle!
Köszönöm!
fgb,sámánból van 42 esem...
de van villámcsapás könyvem,meg harci mámor kk is,auriga ch4,ha vkinek kell a játékban is ez a nickem😊
a karácsonyfa pedig sohan közepén van ha még van
a tps-t hol lehet megnézni?
még lenne pár kérdésem: csatapajzs,és sisak csak egyféle van a játékban?
ill, a zoknit hol kell kirakni?hol van karácsonyfa?egyáltalán van még?
köszi!
Na akkor még egy kérdés,ill kettõ😊
Ezt a tekercset hányszor lehet használni?Mert igen drága: 90k, ha csak egyszer.akkor majd várok egy másik követ,amilyen kell nekem,az olcsóbb!!!
A másik,hogy hogyan lehet boltot nyitni?mert ma is dobott egy csomó nagy szintû cuccot,amit ugye nem igazán éri meg a kereskedõknek eladni😊
Vettem a vegyescsajszinál azt a cuccot,ami kell a boltnyitáshoz,de tovább???
Jó éjt mkinek!!!
Bár én még nem láttam ilyet sehol,de majd lesz,addig meg megleszek valahogy😊
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
What a feeling? Cycling and beer :D
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
ezt keresd (kb 10K)Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A visszatérés kövét nem lehet kivenni a fegyverbõl?
Csatolta egyhez,de azt kinõttem,betenném egy jobba...Kösz a segitséget!
A kovács surára azt a Seon Peyongot vagy kit érted aki ott áll a völgy alján?
Emlékezetem szerint a Dragon Ball-t azért tiltották be mert egy kisgyerek utánozni akarta õket hogy ugye repülnek, és kiugrott az ablakon...
De én nem bánom hogy beszüntették eléggé nyomorék egy mese volt.
A TOM ÉS JERRY PEDIG EGY VILÁGKLASSZIS, BEPERELEM A METRO GOLDWYN MAYERT HA BE MERIK SZÜNTETNI!!!!!
Lehet Asmo most teszi be neked az új térképet csak hagyd már békin! 😄
FGB a palacsinta sütõ jó 😄 Teszteltem, túl lehet élni 😊
Valamikor tavaly mikor elszaporodott a metinben a sok tizenéves egy másik fórumon (de lehet itt is) volt pár ötlet hogyan kellene kitiltani õket, de sajnos erre nincs megoldás.
A kezdetekkor mikor fejlõdni akartam 18-26 közt csak elég volt elmenni MAP2 falú keleti bejáratához a hídhoz és mindig találtam pár játékost akikhez be lehetett kéretõdni csoportba, mindössze csak egy szabály létezett: gyilkold a moob-okat ne csak potyázz! most ilyeneket nem látok sehol csak céhen belüli csoportokat, de azt is csak nagyon ritkán most többnyire a húzzál-al találkozom ezt elintézem egy HúúúZZZZZ-al😊 érdekes mennyien nem értik a poént 😄
a másik kedvencem az elszabadult árak, tegnap láttam éppen egy 0-ás FMS-t 1.500.000-ért, nekem van négy egy +2-es két +4-es és egy +6-os ezekért akkor mennyit kérjek, még jó hogy egyik sem eladó.
Azért, mert amint látom túlságosan is függõséget okoz másoknál.... és jó sokan túl komolyan veszik az egész játékot, mintha ez lenne az életük....
Természetesen mindenkinek saját dolga, hogy mivel akarja eltölteni az idejét, mi okoz neki kikapcsolódást....
De mivel sok ember szereti és hónapok óta rendszeresen játszik vele és gyakorlatilag az "élete részévé vált" , így értelemszerûen nem kéne megszûnnie, mert ha megszûnne.... na akkor lenne itt a világvége 😄
A kérdésedre a válasz pedig kb. ugyan ez. A játékban sokan elérhetik azt, amit talán az életben sosem... erõsek lehetnek, jó harcos képességekkel ( nem csak a harcosokra gondolok....) jó cuccokkal, magas szinteken, esetleg saját céh vezetõjeként ...stb. Az agresszió meg mindenkiben benne van, és ez a játék a harcos jellegébõl adódóan kihozza sokunkból... pláne amikor felidegesítenek dolgok - pl betöri a fegyvert a kovács, KS-elnek, direkt megölnek más birodalmiak ...stb.
<#boxer>#boxer><#ticking>#ticking><#rolleyes>#rolleyes>
Miért kellene megszûnnie?
Egy rakás embõcnek szórakozást nyújt.
A nyígás meg velejár.
<#sniffles>#sniffles>
Elõre szólok, h nem muszájos válaszolni....<#idiota>#idiota>
Észrevettem, h egyre több emberkén tör ki a metin-betgség.
(Szükségtelen agresszió, önmagát istennek képzelés, stb).
Sztetek miért van ez?
Vagy bennem van a hiba?
Spanolódok az összes színnel.<#miaz>#miaz>