Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChaosTeam
Ha tudnátok mennyi "Asmodeus" változat van 1-1 szerveren.... Persze miután kapják a bant - minden accukra - jönnek sírni, hogy dehát nem gondolták komolyan vagy nem tudták, hogy nem szabad...
Varikova
Pepi te melyik szerón játszasz? aurigán én úgy tudtam hogy már kapott bannt GAsmodeus, hisz legalább 5-en jelentettük egyszerre, el is tûnt egy darabig, azóta sem láttam. egyébként ha nem tudnám, hogy milyen betû karakterek vannak a GA nevében még el is hittem volna hogy õ az igazi (mondjuk, szegény gyerek írni nem tudott meg ID jelszót kért arra hivatkozva hogy õ kérheti mert nem GM hanem GA szal cinkes kicsit)

XP-t
XP-t, Vista, W7-et vagy Linux-ot használsz?

amikor elinditom csak simán beugrik hogy patch hiba nem tölt lesemijen fájlt
bocs ugy van hogy feltelepitettem és amikor elinditom az ikonjával és azt irja ki amikor tölti a fájlokat hogy Patch hiba ez most mérvan??
N3o
Az a bizonyos karakter a néhai NORBERTO1200 nevezetû gyereké, aki ki lett tiltva hackelés miatt. Gondoltam, hogy majd a következõ frissítésnél bannolják, de ezekszerint nem történt meg 😄.

bmx pontosan hol mit ír ki? Képet is mellékelj pls ha hosszú a hibaüzenet.

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

hello az lenne a kérdésem hogy elinditom a telepitöt és Error t ir ki ez mér van? elöre is köszi
ChaosTeam
1 a kül... ha "idekint" lecsuknak, bent is maradsz, míg a metinben kitiltanak, regelhetsz új accot és kezdheted újra vagy folytathatod, ahol abbahagytad....
Kalóz Pepi
Sziasztok😊
Asmo, lenne egy kérdésem.
Egy GAAsmodeus nevû kiskari csal, már vagy 1,5 hónapja be lett jelentve a jegyrendszerben(felvétellel együtt)meg is lett köszönve a bejelentés, erre azóta is ügyködik<#duma>.
Ez hogy lehet?<#zavart2>
A másik-és bocsesz nem akarok vitát indítani, ismerem az érvrendszert, h az a hibás, aki hagyja magát- asszem mindannyian tudjuk, hogy egész kis klikkek szakosodtak a trade-hack-re és a trükkös lopásokra.
Nem lehetne az ilyen játékosok nevét körbeírni?
Ha a spam-üziket megkapjuk ( és megkapjuk) akkor sztem ez is kivitelezhetõ lenne.
H kedves játékos ez és ez csaló, a saját érdekében ne üzleteljen vele.
Sztem ennyi beleférne, nem?
Sokkal élvezhetõbb lenne a játék.
És mindíg akad balek, és tom, h ez annak is a felelõssége,aki a sok figyelmeztetés ellenére beleesik a csapdába, de baxszus, azért idekinn is vannak szabályok, valami minimálisnak odabenn is lenni kellene.
Sztem ez nem olyan nagy teher és sok játékosnak segítene.

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

fujj metin fujj utálom jee DDmt2 ott jobba fejlõdés 3nap alatt 61 xD full +9 XD és 70es vért +9esem is van ojee oje 200k sét ad nak elõször itt kell letölteni az angol inditot:DDmt2http://ddmt2.sytes.net/down.html itt kell regizni hamarosan nem lehet siessetek:http://ddmt2.sytes.net/regist.php
Hello!
Már irtam,hogy nem rég játszom,és már a második sámánomat kezdtem el,de ezzel már 20-as vagyok.17-esre beadta nekem az m1 szintet az orditásnál.Ennek örülök is,csak most jött a dilemma...Melyiklegyen a következõ?Segitség,áldás,lövés,vagy talizmán???Nem tudok dönteni,mind kéne,de persze csak egyet választhatok...amúgy a talizmánon,meg a lövésen van 1-1 pontom még,csak hogy legyen elég támadó skillem.Tapasztaltabb sárkánysámánok véleményét várnám,hogy õk hogy döntöttek,miért,és bevált-e?
És még egy kérdés emellé: valahol azt olvastam egy másik fótumon,hogy ha az elsõ skillt 17-re beadja m-esnek,akkor a többit is akkor fogja...ez igaz?

Kellemes vasárnap dutánt!!!
N3o
Csak a káromkodást nem lehet figyeltetni. Automata nem jó rá mert ki lehet kerülni. Kipontozod ahol épp gondolod és már is kikerülted.

Töltöttkáposzta
Igazad van.

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Hát szerintem olvasson fórumot, ott is használja a keresõt, ha valamit nem talál kérdezzen. Biztos segítenek majd neki. Itt is segítünk másoknak még ha már 74x kérdik ugyan azt, akkor is. Szerintem jogos lenne a kitiltás. A káromkodással meg csak magadat minõsíted, bár mint írtam én 3 napot adnék érte, utána majd meggondolnád te is hogy káromkodnál-e.

Töltöttkáposzta
Ha a káromkodásért 5 nap kitiltás lenne, elég kevés player lenne fent, mert 100playerbõl 2 ha nem káromkodik minden nap legyen az anyád vagy egy durvább és obszcénebb. Amúgy meg egyszer már kaptam 5 perc kitiltást amikor GM fent volt mert kiírtam a "cigány" szót.
Mellesleg a GM nyaggatásáért se lenne fair 3 nap kitiltás, gondolj bele a kis kezdõ gyerek honnan tudja azt hogy mi az a jegyrendszer.
Fõleg az aki egyszer azt mondta a GM-nek (a szemem elõtt) te hol fejlõdtél ilyen gyorsan...
Mindenkinek ajánlom ezt a számot amit a Transformersbõl ismerhettek és LP fanok máshonnan is. Nem, nem most fedeztem fel, de aki nem ismeri annak ideje megismernie😊
(tudom hogy metin2 fórum kövezzetek meg ha szabálytalan volt 😄)

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Asmo!

Bocsi de csak most olvastam el az írásod!
Ugyan nem akarsz róla vitát nyitni, de van egy két rész amihez még is hozzá szeretnék szólni:

írtam egy szép hosszú regényt, de úgy döntöttem mégsem teszem közzé csak az utolsó részt...

3.) nem tudom, nem ismerem a munkátokat és nem is akarok beleszólni, csak egy elméleti gondolat sor:
tegyük fel egy héten keresztül a játékban rendszeres idõközönként, mondjuk félóránként, megjelenik egy szöveg: játék szabályzat változás, részletek a fórumon!
(én mondjuk beletenném a szabályba a GM-ek felesleges zaklatása 3 nap kitiltással jár, használd a jegyrendszert)
Egy hét elteltével, mondjuk a GM-es a rendes munka közben azonnal kizárna minden olyan játékost aki a szabályok ellen vét, szó nélkül , aki meg káromkodik 5 nap kitiltás. Ok ez biztos nem lenne kis feladat, de szerinted mi lenne kb. 1-2 hónap elteltével?
A CoMa-t csak meg kellene gyõzni, engedje… mit vesztene, csak sok kis hülye amúgy se oda valót, maradna a rendese.
HA jól emlékszem Sztálin mondta: - csak a diktatúrában van rend és fegyelem!

Egy dolgot ne felejts el, mi a "demokráciát/kapitalizmust" készen kaptuk, egyik évrõl a másikra, méghozzá úgy ahogy a nyugatnak kényelmes...

Kérnék mindenkit olvassa el a linket, de ne nyissunk vitát belõle!
Köszönöm!

én a pegazus-on vagyok. és csak sura vértet keresek.

köszi szépen a gyors választ,megyek megnézem,annyit megér,ha van még😊

fgb,sámánból van 42 esem...
de van villámcsapás könyvem,meg harci mámor kk is,auriga ch4,ha vkinek kell a játékban is ez a nickem😊
pajzsból van még 21-es ,41-es és 61-es. sisakból 21-es 41-es (amit tudok).
a karácsonyfa pedig sohan közepén van ha még van
Mindjárt megnézem...az biztos,hogy van 42-es vértem,csak nem tudom sura e?
a tps-t hol lehet megnézni?
még lenne pár kérdésem: csatapajzs,és sisak csak egyféle van a játékban?
ill, a zoknit hol kell kirakni?hol van karácsonyfa?egyáltalán van még?

köszi!
Hát ha van ilyen 1000-2000-es 42-es sura vérted, ne add el én megveszem 😄 10x többért mint a vegyes kereskedõ akár többet is 😄

N3o
90k, az nem drága, de 10k-ért is van már lélekkõ tekercs. Ha 50 cuccból akarsz kiszedni követ akkor 50 tekercsel kiszedheted. 1 cuccon is ahányszor csak akarod. Ha veszel 10-et akkor 10x. Hányas szintû vagy amúgy? Csak mert 50-60as szintig mindent sz.rt a vegyesbe kell adni, kivéve az esetlegesen 1000-1500-2000tps cuccokat. De pl egy 26os harcos vértet 2000tp-set nem igazán lehet eladni fél millánál többe. Én már az 1000-1500tp-s 34-es vérteket is dobom a vegyesbe. Nem szenvedek vele eladással.

hi!
Na akkor még egy kérdés,ill kettõ😊
Ezt a tekercset hányszor lehet használni?Mert igen drága: 90k, ha csak egyszer.akkor majd várok egy másik követ,amilyen kell nekem,az olcsóbb!!!

A másik,hogy hogyan lehet boltot nyitni?mert ma is dobott egy csomó nagy szintû cuccot,amit ugye nem igazán éri meg a kereskedõknek eladni😊
Vettem a vegyescsajszinál azt a cuccot,ami kell a boltnyitáshoz,de tovább???
Jó éjt mkinek!!!
köszi a segitséget,remélem találok valahol ilyen tekercset,mert kell ez a kõ,nem is volt olcsó😊
Bár én még nem láttam ilyet sehol,de majd lesz,addig meg megleszek valahogy😊
Töltöttkáposzta
Aha akkor a helyén szilánk keletkezik, de a kõ megmarad a leltáradban.

N3o
Viszont MINDEN követ kivesz. Ha egy fegyveredbe van 3 kõ, de te csak a visszatérést akarod kivenni akkor ezt rá ne húzd meg kikapja mind a 3-mat.

Hurki
Rosszul emlékszel, kiveszi, én már használtam párszor, kövek megmaradtak

What a feeling? Cycling and beer :D

biztos hogy kiveszi én egyszer használtam, de mintha eltûnt volna a kavicsom... de lehet csak én emlékszem rosszul

RIZLA
lélekkõ tekercs igen, kiveszi a tárgybol a követ, ami megmarad, a helyén viszont szilánk keletkezik

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Töltöttkáposzta
Ennek mi is a neve? Lélekkõ tekercs? Láttam már ilyet, de nem gondoltam hogy erre jó most ne nézzetek hülyének. Ha aktiválom vagy elhasználom akkor a kõ megmarad vagy eltûnik csak nem lesz benne a cuccba?

RIZLA
de ki lehet venni a köveket a fegyverböl, felszerelésbõl. ezt keresd (kb 10K)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

H!
A visszatérés kövét nem lehet kivenni a fegyverbõl?
Csatolta egyhez,de azt kinõttem,betenném egy jobba...Kösz a segitséget!
Töltöttkáposzta
ESS ERRR IPSZILON(SRY) a félreolvasásért 😊
A kovács surára azt a Seon Peyongot vagy kit érted aki ott áll a völgy alján?
Emlékezetem szerint a Dragon Ball-t azért tiltották be mert egy kisgyerek utánozni akarta õket hogy ugye repülnek, és kiugrott az ablakon...
De én nem bánom hogy beszüntették eléggé nyomorék egy mese volt.
A TOM ÉS JERRY PEDIG EGY VILÁGKLASSZIS, BEPERELEM A METRO GOLDWYN MAYERT HA BE MERIK SZÜNTETNI!!!!!

aprópó nincs valakinek Gyöngy fülbevaló +7 vagy nagyobb, vagy gúnyolódó sisak +6 vagy nagyobb?

de ha megnézed õ elõbb informált mint te kérdeztél 😛

N3o
Látod csak visítani kell és egybõl van információ. Így már minden világos. Ennyi 😄

amúgy van infó a karbantartásról itt

Volt még egy jelenet, mikor Tom-ot kivasalta egy zongora akkor bedugta a hüvelyk ujját a szájába és fújt egy nagyot majd futott tovább. Ezt is kipróbálod? Meg nézném a jelenetet a Jutyúbon, akár csak a palacsinta sütõeset 😄

Lehet Asmo most teszi be neked az új térképet csak hagyd már békin! 😄

N3o
Apropó kedd van és már 2 órája tart egy frissítés! Mi ez? Ki nézte be az órát? + A soron kívüli frissítést jelezni kell valahol! Legalább a fórumba aznap amikor nekiállnak, hogy az user tudja már, hogy mi a lófax van....

FGB a palacsinta sütõ jó 😄 Teszteltem, túl lehet élni 😊

erre csak egyet tudok mondani neked, anno még ment a Dragon Ball sorozat egy tízen éves hülye gyerek kiment egy kamion elé hogy megállítsa Kame-hamé-val... szerinted sikerült neki? Azóta be tiltották a rajzfilmet. Bár szerintem a Tom és Jerryt is be kellene tiltani mielõtt még valami hülye gyerek pofán nem vág valakit palacsinta sütõvel 😄DD

Valamikor tavaly mikor elszaporodott a metinben a sok tizenéves egy másik fórumon (de lehet itt is) volt pár ötlet hogyan kellene kitiltani õket, de sajnos erre nincs megoldás.

A kezdetekkor mikor fejlõdni akartam 18-26 közt csak elég volt elmenni MAP2 falú keleti bejáratához a hídhoz és mindig találtam pár játékost akikhez be lehetett kéretõdni csoportba, mindössze csak egy szabály létezett: gyilkold a moob-okat ne csak potyázz! most ilyeneket nem látok sehol csak céhen belüli csoportokat, de azt is csak nagyon ritkán most többnyire a húzzál-al találkozom ezt elintézem egy HúúúZZZZZ-al😊 érdekes mennyien nem értik a poént 😄

a másik kedvencem az elszabadult árak, tegnap láttam éppen egy 0-ás FMS-t 1.500.000-ért, nekem van négy egy +2-es két +4-es és egy +6-os ezekért akkor mennyit kérjek, még jó hogy egyik sem eladó.

ChaosTeam
Õszintén miért kellene megszûnnie? 😄

Azért, mert amint látom túlságosan is függõséget okoz másoknál.... és jó sokan túl komolyan veszik az egész játékot, mintha ez lenne az életük....

Természetesen mindenkinek saját dolga, hogy mivel akarja eltölteni az idejét, mi okoz neki kikapcsolódást....

De mivel sok ember szereti és hónapok óta rendszeresen játszik vele és gyakorlatilag az "élete részévé vált" , így értelemszerûen nem kéne megszûnnie, mert ha megszûnne.... na akkor lenne itt a világvége 😄

A kérdésedre a válasz pedig kb. ugyan ez. A játékban sokan elérhetik azt, amit talán az életben sosem... erõsek lehetnek, jó harcos képességekkel ( nem csak a harcosokra gondolok....) jó cuccokkal, magas szinteken, esetleg saját céh vezetõjeként ...stb. Az agresszió meg mindenkiben benne van, és ez a játék a harcos jellegébõl adódóan kihozza sokunkból... pláne amikor felidegesítenek dolgok - pl betöri a fegyvert a kovács, KS-elnek, direkt megölnek más birodalmiak ...stb.
Kalóz Pepi
Te meg ne beszélj ülyeségeket.
<#boxer><#ticking><#rolleyes>
Miért kellene megszûnnie?
Egy rakás embõcnek szórakozást nyújt.
A nyígás meg velejár.
<#sniffles>

Kalóz Pepi
Jó regg.
Elõre szólok, h nem muszájos válaszolni....<#idiota>
Észrevettem, h egyre több emberkén tör ki a metin-betgség.
(Szükségtelen agresszió, önmagát istennek képzelés, stb).
Sztetek miért van ez?
Vagy bennem van a hiba?
Spanolódok az összes színnel.<#miaz>

N3o
Az a 2 npc már a játék eleje óta ott áll. Igen ott lesz majd az epic fegyver készítés, csak kell hozzá a barlangból hátulról a 90-95-ös ninja "mobok"-tól egy kis cetli + a 9les 65ös fegyver ami nem mind1 melyik 😊

Hurki
Minap ellátogattam ork földre, kovács sura (80-as fegyó, +5-ös kõ)valamint a barlang õre már a mapon voltak...

Hurki
Német wikire felkerült a lélek barlang/jég barlang is. Min szint 75-nek (küldetések közé is bekerült pár újítás)írja a legtöbb mob ellen ördög elleni erõ kell. Fel hívja a figyelmet a mobok erejére, szal 3-4 G-s skill alatt kár próbálkozni, és elég jó dolgokat droppolnak majd bent...

Én meg február 12.én regeltem és azóta játszogatok vele 😄

ChaosTeam
Február 11-én indult a metin2.hu játék.