-
Na akkor beleszólnék a harcos vs wp sura észélet futtatásba is. Nem tudom ki milyen karaktert visz, nekem van kettő 69-es test harcos, 52-es WP sura, harcost már lassan 8 hónapja viszem, először írok róla 1 kicsikét. Az utóbbi időben szinte minden 2. száguldása besül PvM-re, nem tudom miért, de 1 helyben toporog az ipse. SD2-ben lassan jó ha 1 csoporttal elbír (kényelmesen megy még neki a kettő, de anno lv 60-on 3-al is elbírt (ennyit a harcosok erősödéséről, azóta lett pár jó felszerelésem) Múltkor volt szerencsém pajzs nélkül ölni, 2 órán át nem tűnt fel, se poti fogyásba, se sebzésben (115 védelemről beszélünk)
Akkor kicsit a suráról is, januárban kezdtem, már 52-es, igaz már nem annyira játszok vele, várom a biológus küldiket. Az viszont feltűnt így lassan a 3. m táján (első elv penge, második félelem, majd most elv vért) hogy majdnem 2* annyi, ha nem 3* annyi csoporttal bír el a kicsike, mint anno test harcosom -.- (sárkány örvény 1, ujjazás 1, és igen lóról isteni). Lehet tényleg nem tudtok Surával játszani, lehet régen erősebb volt, de most se gyenge, sőt, egyedűl több orkok viszek, mint 2 54-56-os harcos, azok meg néha-néha leesnek a lóról, bátor ork óriástól rettegnek. Nekem mint laikusnak (6 hó harcos tapasztalat, 2 hó sura tapasztalat) az a benyomásom, hogy wp sura még mindig igen ütőképes PvM-re. Lehet én nem értek hozzá, de eddig csak lestek a harcosok, mit művelünk ismerőssel. Neki 53-as a surája, ork közepet (14-16 csoport, óriásokkal, bátrakkal teletűzdelve) egyedül viszi órákon át, harcosok güvedt szemekkel lesnek, lehet csak ér valamit még a wp sura.
Egy szó, mint száz a "kész" test harcost is (fórumokon olvastam) szépen lebutították, lassan PvM-re kuka (állandó száguldás besülés). Valaki felhozta még a kk olvasási rátát, hogy ilyen-olyan. Ez szerintem pusztán üzletpolitika, hogy vegyél ördögűzőt. Harcosom kezdet óta olyan rosszul olvas, mint a sura (20-25kk kellett M2-es aurához :S).
Szóval az emelje a hangját a surák ellen, aki más kasztot is próbált, nem a surákat gyengítik, mobokat erősítik -.- és ezt megmondja a sura, harcos, sámán, ninja is.
Tocsek: ha neked szenvedés, ahogy játszok :P, kk-kat rosszul olvassa, dropp elég tűrhető kesztyűvel, ne akarj GF szerón a óra alatt 120m-et farmolni :P