FGB#1845
talán egyszer ha meg unom a GF bánaságát, és még érdekel a Metin, lehet meg nézem az US szervert.
De us-en is csak ugy tudnak rendet tartani, ha mindig van GM jelenlét, gondolom ott sokkal nagyobb Team-mel dolgoznak.
Káposzta: lehet igazad van.
persze vannak olyanok akik költenek SÉ-re pedig nem harcosok, én is majdnem költöttem, de aztán még sem, amit nem is bántam meg. És addig nem is leszek hajlandó költeni amíg egy szánalmas karaktert ennyire favorizálnak. Ennyi erővel a többit ki is vehetnék, akkor nem lenne annyi gondjuk. Igaz a játék onnantól egy kalap ratyi lenne, de a gf-nek kényelmesebb lenne.
Persze azok akik csak most kezdik el a játékot nem tudják, mért mondják sokan "gyengített karakterek", mert ők nem voltak ott mikor a játék indult. És nekem jöhet a GA, hogy a magyarok ilyen meg olyan szarok, mert mindenért csak sírnak, de lehet bele kellene gondolnia a gf-et talán nem is ok nélkül szidják a játékosok.. mikor minden szerda este azon kell gondolkodnom, na ma mennyi szörnyet merjek összehúzni és mennyivel több potit vegyek ugyanarra az útra.
Ok, innentől nem használom a "kispista" játékosokra, helyette majd a csökkent értelműségűt használom :) és akkor nincs harag.