-
FGB #1841 Hát nekem az kellene, hogy a Surát a helyére rakja a GF.. a többivel nincs bajom, a sok majom idiótával nem foglalkozom.
Hát igen a P szero az jó kis móka, de hamar meglehet unni, én nem akarok hálózatot üzemelni, csak azért csinálom, mert kíváncsi vagyok mit tud a KardSura, ha nem gyengítik agyon, hogy a sok nyomi tudjon érvényesülni egy szánalmas karakterrel...
de ami tény ég és föld a saját surám a GF surához képest, nincs gyengítve és nem is erősítettem rajta, direkt hagytam mindent alapon, és igen a testharcos egy kalap ratyi, csak közepes szintig használható onnan kuka, max. jó metint ütni meg medálra, másra nemigazán.
Bár nem igazán nem értem a GF-nek mért éri meg a többi karaktert helyére tenni, és nem gyengítéssel! Ha csak abból indulok ki hogy a játék 80%-a harcos a maradék 20% egyéb karakter. Nem tudom a játékosok hány %-a költ SÉ-re, de tegyük fel, hogy minden szerveren van 40 ezer játékos az ugye 240.000.- tegyük fel a játékosok 80%-a harcos (192e) ennek a 80%-nak a 60%-a költ SÉ-re (115e).
A többi kaszt 20% (48e) nem költ SÉ-re mert nem éri meg, minek költsön egy gyenge karira, DE ha a GF venné a fáradságot és mondjuk minden karaktert úgy állítana be ahogy azt a YMIR (remélem jól írtam) beállított, és maradna a mostani arány, akkor az a 20% játékos is elkezdene SÉ-re költeni (többek közt én is), ha maradunk az előző aránynál akkor ez círka 30e játékost jelentene.
De lehet csak bennem van a hiba, a jelek szerint a GF szarik erre az 48e emberre, pedig ha belegondolna ez akkor is 20%-os bevétel növekedés lenne, de biztos nem egy profitorientált csapatrol van szó a GF esetében…
Na mindegy egy szó mint száz, nem a Metin-el van probléma, hanem sokkal inkább az üzemeltető hozzá állásával. Az us szervert más üzemelteti nekik más a játékosokhoz való hozzá állásuk, ők törödnek velül a GF nem… Ez van… idővel, majd megváltozik, csak az a kérdés mikor.