m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • FGB
    Asmodeus!
    Most olvasom a nyilatkozatod.
    Előre leszögezném nem ismerem a története, mindössze azt szeretném ha kisegítenél jól értem-e a történetet:
    Rögtönöztettek egy Eventet, de kellett egy főpróba, ezért akik ott voltak megkértétek segítsenek tesztelni, hogy ne maradjanak a földön egy GM Sámán buffolta őket, majd a CoMa 2x elő hívta a kaszást, egy "játékos" kinek segítő készsége szavakba nem kifejezhető :D volt olyan "kedves" csapatjátékosként viselkedni, és leölni a kaszást.
    Ezt valaki zokon vette, mert ő vagy kimaradt a buliból, vagy "kedves csapat társa" nem hagyta érvényesülni, és ezért állítja amit állít, ahelyett, hogy megköszönné amit kapott lehetőséget a CoMa-tól illetve a G-től, gondolom azért kapott némi EXP-et és Yangot, tárgyat, amit nem vettetek el tőlük a próba után!
    - ha jól gondolom az illető aki "kiabál" neki nem sikerült a kaszást leütnie, de erről nem ti tehettek hanem a "kedves" csapat társa.
    - Nem gondolkodtál el rajta, hogy ki kellene zárni, mind kettőt pár napra?

hmm... Ha látok egy GM-et egy játékos meg éppen, akkor lenyulja a moobjaim, akkor tuti, hogy az a GM rokona??? Tényleg ennyire hülyék az emberek?
    Nem tudom ki, hogy van ezzel, de én örülnék ha egy GM vagy CoMa felkérne segítségre, és ha még buffolna is, hogy eljussak a végcélhoz, magasról tennék rá kiveri le a fő szörnyet.
    Szerintem indíts egy szavazást, a kizárásukról...