Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát hogy öszinte legyek azt nem tudom, ott hol van. Az biztos hogy MAP2-ön találod, de ha van egy kis idõd lovagolj körbe és ahol sok kalapos íjászt látsz akkor jó helyen jársz. <#mosoly>

dracon-jinnoban nincsen valakinek felesleges/eladandó száguldás feledés szalagja mert nem találok.ha van akkor pls írjon rám
nem kékeknél volt ha nem a pirosaknál.
Az elírásért meg bocsánatodért esedezem, remélem megbocsátod vétkem és engedélyezed a játék folytatását!

N3o
Az varázs sebesség. Tanulj meg olvasni. A köveket ki lehet cserélni nagyon hamar, egy lélekkõ tekercs kell meg egy SÉ-s kõ kiszedõ és már is üres a cucc. 15milliót azért egy 9-es nem ér meg. Ha kékeknél láttad akkor tudom kié volt.

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

de ez nem 30%-os Ak-al rendelkezett, ha jólemlékszem akkor 12% volt még néztem is hogy az enyém jobb, ezen kivül volt benne egy +8% varázs sebzés és egy harcos elleni az is egy számjegyû...
Talán gondolodát tényleg megér 15 millát!!! Szerintem rohadtul nem!
Aki meg még is megveszi az meg is érdemli!

Töltöttkáposzta
Hurki félreértettél...
mondtam hogy ha jó az ÁK-ja akkor no problem, de ha viszont szar akkor meg nem éri meg

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

N3o
Gyerekek tartanék gyorsan egy kis piackutatást a saját business-em érdekében. Megerõsítésre van csak szükségem. Úgy vettem észre, hogy a páratlan fegyvereket sokkal többen használják mint a párosokat. (talán még gyorsabbak is támadó sebességre) Tehát pl a 45-ös Véres kardokra nagyon van igény, már a +7-esekre. Amikor kiraktam boltba 3man is jelentkeztek, hogy kellene nekik. Na most a 60-as Félhold kard +7-esemet már jóideje árulom és nem viszik. Az 55-ös Varázsló kard +7-re is szintén van igény azt is nagyon hamar viszik. Az 50-es Nagykard +7-re ismét csak nincs igény azt se igen viszik. Ti ezt, hogy látjátok?

de én chunjo vagyok

Hurki
Elmondanám neked hogy LV 65-ig FMS a legjobb fegyver -.-
30% feletti ÁK-val jobb, mint a tünde 7-8 -.-
Talán gondold át miért kerül annyiba....

What a feeling? Cycling and beer :D

Varikova
egy olyan kérdésem lenne, hogy mit kell csinálnom, ha céhlogót akarok feltölteni? (hányxhanyasban készítsem el, hova kell bemásolni stb) elúre is köszi!

Töltöttkáposzta
+6-os FMS 3 milka?
Ki volt az az idióta aki annyiért árulta?
Meg az sem mindegy hogy a kárjai milyenek voltak, mert haveromnak vad íjász dobott 33% Átlag Káros és -9% kk-s FMS+0-t.

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Ma elmentem MAP1 piacra, le akartam tudni az új küldit, vicces 39-es színten szürkefarkast ölni :), de találtam 5k-ért olajat ami kellet, egymásik 15k-ért adta. be is vásároltam páromnak is. Dehogy a piacon hogy elvannak szálva az árak? egy +6-os FMS 3misi?? Huu vazze nem kicsit hülyék az emberek. Tudom ez ellen nemsok mindent lehet tenni, de szerintem ez így nincs rendben. egy másik 15 misit kért +9-es FMS-ért, ennyit a P szerveren adokérte, de ott 20ezreket dobálnak a szörnyek... No mindegy...

Shinsoo-ban MAP2 falubol kimész Északnak aát az elsõ hídon, majd a híd után jobbra egyenesen ott lesz sok.

Hol van a legtöbb vad ijász?

N3o
Káposzta, csak azt vedd figyelembe, hogy az 110% hogy privát szerver volt. Nagy különbség. Ott minden van itt semmi sincs. Úgy nagyjából ennyi.

Töltöttkáposzta
Pedig egy videón láttam, hogy volt mikulás.

és szilveszterkor?
ChaosTeam
Karácsonykor lesz event, hétvégén tudtommal nem.
Szia Hurki!

Köszi szépen!
A metin fórumon is ezt írták.De én akkor sem értem,hogy a küldetésnél miért nem írják le egyértelmûen ,hogy mit kell lecsapni.Ott Büszke harcos van...

Hurki
ha jól tévedek Büszke ezredes dobja, ami a templomba van 4-5. szint körül...

Sziasztok!

Próbáltam utánajárni a dolgonak ,de nem találtam.
Szóval 46 vagy 47 küldetésnél megkaptam ,hogy szerezzek be egy templomi sálat és egy vallásti tant.Ezeket a büszke harcosok adják a templomban.Én a templom elején ütöm a büszke sötét harcosokat.Jól teszem? Ezek fogják majd vmikor odaadni?
Köszi szépen!

N3o
Asmo, jó lenne tudni, hogy lesz-e valami vasárnap. Rá kellene kérdezni a németekre.

Ha jól veszem ki akkor a penge olyan M8-as a vért M4 (full INT-el ez +69), nem tudni mekkora a fegyvere, de gondolom +7-es lehet akár csak a vértje, aztán ha ezekben még van némi extra akkor elég jó lehet a védelme. A ló ha jól emlékszem +30 erõt ad, bár a harci lovat nem tudom.

Truck Driver001
szerintetek 41-es szinten, tényleg ezt produkálja a Kard Sura? :D
link.
mert ez igen durva, a szinthez képest. két 49-es menta harcos céhtársam hív magára ennyi feka orkot egyszerre, és azért használnak potit szépen.
tudom, h Kard Sura mobok ellen a legerõsebb, és nagyon sokan dicsérik, de lóháton tényleg ennyire bírná? eszméletlen mit mûvel.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

N3o
Én azt bírom amikor ráírnak a boltos karimra, hogy "cs ha nem adod olcsóbban a kardot kilopom a boltból" :D Mondom ez hülye :D Akkor lopd :D Persze nem tudja csak a szája jár. (amúgy egy félhold és egy véres kard +7-rõl van épp szó)

Töltöttkáposzta
Tyû ha annyiszor nõnék 1 centit ahányszor ezt írják nekem egy nap,
vagy 30 m-es lennék biztos. XD

Szia Asmodeus!

GAPollus nevû acc próbál karikat lopni azzal az ürüggyel, hogy hackelek mag akinek ír, és ha nem adom az ID-t meg a Pass-t, akkor bannolva leszek.
Mellesleg a testvérednak adja ki magát, és azt mondja még, hogy nem lehet vele találkozni, mert be van építve a rendszerbe ×Ð ...
szerintem védelemnek jobb a félelem mint az Elv.vért, M1-en a vért +60-a ad 90 INT-el. Míg a Félelem M1-en 28%-ot levesz az ellenfél sebzésébõl.
Ami biztos az én WP surám az alábbiak szerint épül:
2/3:1 INT:VIT 90 int után csak VIT, utána majd meglátom mit mond a P szeró ERÕ vagy ÜGY.
1. elv.penge
2. Félelem
3. elv.vért
4. ujjcsapás
5. sárkányörvény

Bocs, elírtam a PvM suránál. Elõbb az INT majd utána a VIT.

sziasztok !
Van egy olyan gondom, hogy nem látok semmi tárgyat csak a fegyvereket. Az italoknál látom hogy hány darab van de nem látom magát az üvegeket. A ruha se látszik de ha ráviszem az egeret akkor kiírja hogy van, de nem látszik? Ez mitõl van?
köszi

Truck Driver001
:)

hát mindenesetre ki, hogy. nálam elõször az INT maxra, utána pedig VIT-es dolog jobban bejött! :)
már csak azért is, mivel az INT mindegyik készség erejét növeli, kivéve Félelem, de a lényeg itt az elv.penge sebzésén van. M4-en, 81-es INT-el már +180 sebzést ad. VIT-et most pótolja nekem pár tp-s, és VIT-es felszerelés. Félelem pedig M2-ön már egész jól véd! :)
most elvarázsolt vértezést nyomom, mivel lovasbuild lesz a kicsike! :)

de már most brutális karakter! :)

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Kalóz Pepi
Jelentem, átállítottam a pontyõket.
Erõsebb lettem.<#wow2>
És a varázslataim nem gyengültek.

MadFairy szõke és nagyon veszélyes

Kalóz Pepi
Am...ismeretlenül lebuzizni valakit mekkora parasztság?<#nevetes1><#rinya><#nevetes1><#rinya><#nevetes1><#rinya>

Kalóz Pepi
Irónia az iróniaiaké.<#crazya>
Gyerek.
40éves nõ vagyok.3 kamaszgyerek anyja.

Úgy buzizz le.:)

Kalóz Pepi
Köszönöm.

Hurki
Soha nem fogom fel, hogy kard surának miért nem kell elv vértezés, mikor jobb, mint az erõs test <#wow1>. Amit a fórumon írnak nem mindig szent írás ám, van sok félrefordítás, meg aztán.... én azt mondom mindenki próbálja ki P-s szerveren a kariját, ott bármit csinálhat vele.
Én meglátásom szerint PvM, PvP kard surának következõ 3 skill szükséges: elv penge, elv vért, félelem. Ujjcsapás se rossz skill, sõt igencsak jól sebez, sárkány örvény 1-en is tökéletesen teszi a dolgát.
UI: miért kell kard surának int? talán azért, mert az int erõsíti az összes skilljét. Egyéb kérdés?

NoooRbeee
valaki help: van egy uriel-es küldi hogy majom kaziba kell keresni valami követ vagy mit a metinkõ titkához vagy mi,már 8szor körbe mentem ott és sehol semmi.Ha valaki csinálta már pls mondja már el,hogy is kellene.
Elõre is Köszi!

Töltöttkáposzta
Te pepi vagy ki hagyd má abba ezt a parasztos beszédet ok?
Engem zavar egy KICSIT.
Ja és az nem ujjcsapkodás meg rózsaszín koponya, hanem Ujjcsapás és Félelem de ha neked az rózsaszín koponya akkor maradjon az legalább szép buzisan nézel ki vele.

PvP WP Surának az alábbi skillek javasoltak:
1. ujjcsapás
2. sárkányörvény vagy varázslatkioltás
3. varázslatkioltás vagy sárkányörvény
4. Elvarázsolt penge
5. Félelem

A pontokat meg valahogy így oszd el:
VIT - ERÕ 2:1
ERÕ - INT 2:1

PvM WP surának meg az alábbiak:
1. Elvarázsolt Penge
2. Félelem
3. Elvarázsolt vértezés vagy Sárkányörvény
4. Sárkányörvény vagy Elvarázsolt vértezés
5. Ujjcsapás

A pontokat meg:
VIT - INT 2:1
aztán INT míg meg nem tellik
Utána vagy ÜGY vagy ERÕ:
ERÕ: metinek és fõnökök ellen lesz egy kis elõnyünk (óriási támadóérték)
ÜGY: jelentõsen több szörnnyel bírunk el egyszerre.

Kalóz Pepi
Te az az Asmodeus vagyol?????<#zavart1><#zavart1><#zavart1>

Kalóz Pepi
Mezõn nõnek, mint a virág<#nevetes1><#rinya><#nevetes1>
A kazi környékén pölö, meg a sivis-átjárónál is vannak.

Kalóz Pepi
Az Int-et miért kell maxra?

Kardsura vagyok.<#zavart1><#hehe>
Pont most készülök átrendezni a pontjaimat.
Eddig nagyjából egyenletesen pakolgattam, de azt tanácsolták, hogy a VIT és az ERÕ legyen a legtöbb.
M2es tornádóm van, meg ujjcsapkodás, elv-penge.Meg rózsaszín koponyám.
Meg varázslatkioldás, mert a harcosok elõszeretettel támadnak meg.<#ticking><#wow3><#vigyor1>
Dübörgés ellen hatásos.<#eljen>
Ezekhez nagyon kell az INT?

és 41-en száguldás feledés szalagot hol tudok ütni?
ToCsEk
az a gáz, hogy p szerveren játszok, és nemrég indult a szerver, ezért nem sokan piacolnak még :S

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

N3o
CSAK? LOL. Add el a shiriken+ -t és 1 árából veszel 10db +4-es ébenfa fülest amit aztán húzhatsz felfele. :D

ToCsEk
és azok map2 merre vannak? mert csak ork mapon szoktam találni belõlük, és csak shriken+t dobálnak.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Varikova
brutális katona és brutális kegyenc dobálja elég rendesen.

ToCsEk
estét, ébenfa fülest hol tudok a leggyorsabban kifarmolni?

Töltöttkáposzta
Kösz!
VALAKI SEGÍTSEN!
Nem tudom letölteni a privát szervert, pedig felmentem a jó oldalra, letöltöttem a klienst, de nem indul el!

N3o
Int maxra vit és erõ meg 2-1 arányban. Miután az int maxon van persze utána 2 vit 1 erõ. De az sem rossz ha INT VIT maxon és utána az erõ.