Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elírásért meg bocsánatodért esedezem, remélem megbocsátod vétkem és engedélyezed a játék folytatását!
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Talán gondolodát tényleg megér 15 millát!!! Szerintem rohadtul nem!
Aki meg még is megveszi az meg is érdemli!
mondtam hogy ha jó az ÁK-ja akkor no problem, de ha viszont szar akkor meg nem éri meg
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
30% feletti ÁK-val jobb, mint a tünde 7-8 -.-
Talán gondold át miért kerül annyiba....
What a feeling? Cycling and beer :D
Ki volt az az idióta aki annyiért árulta?
Meg az sem mindegy hogy a kárjai milyenek voltak, mert haveromnak vad íjász dobott 33% Átlag Káros és -9% kk-s FMS+0-t.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Köszi szépen!
A metin fórumon is ezt írták.De én akkor sem értem,hogy a küldetésnél miért nem írják le egyértelmûen ,hogy mit kell lecsapni.Ott Büszke harcos van...
Próbáltam utánajárni a dolgonak ,de nem találtam.
Szóval 46 vagy 47 küldetésnél megkaptam ,hogy szerezzek be egy templomi sálat és egy vallásti tant.Ezeket a büszke harcosok adják a templomban.Én a templom elején ütöm a büszke sötét harcosokat.Jól teszem? Ezek fogják majd vmikor odaadni?
Köszi szépen!
link.
mert ez igen durva, a szinthez képest. két 49-es menta harcos céhtársam hív magára ennyi feka orkot egyszerre, és azért használnak potit szépen.
tudom, h Kard Sura mobok ellen a legerõsebb, és nagyon sokan dicsérik, de lóháton tényleg ennyire bírná? eszméletlen mit mûvel.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
vagy 30 m-es lennék biztos. XD
GAPollus nevû acc próbál karikat lopni azzal az ürüggyel, hogy hackelek mag akinek ír, és ha nem adom az ID-t meg a Pass-t, akkor bannolva leszek.
Mellesleg a testvérednak adja ki magát, és azt mondja még, hogy nem lehet vele találkozni, mert be van építve a rendszerbe ×Ð ...
Ami biztos az én WP surám az alábbiak szerint épül:
2/3:1 INT:VIT 90 int után csak VIT, utána majd meglátom mit mond a P szeró ERÕ vagy ÜGY.
1. elv.penge
2. Félelem
3. elv.vért
4. ujjcsapás
5. sárkányörvény
Van egy olyan gondom, hogy nem látok semmi tárgyat csak a fegyvereket. Az italoknál látom hogy hány darab van de nem látom magát az üvegeket. A ruha se látszik de ha ráviszem az egeret akkor kiírja hogy van, de nem látszik? Ez mitõl van?
köszi
hát mindenesetre ki, hogy. nálam elõször az INT maxra, utána pedig VIT-es dolog jobban bejött! :)
már csak azért is, mivel az INT mindegyik készség erejét növeli, kivéve Félelem, de a lényeg itt az elv.penge sebzésén van. M4-en, 81-es INT-el már +180 sebzést ad. VIT-et most pótolja nekem pár tp-s, és VIT-es felszerelés. Félelem pedig M2-ön már egész jól véd! :)
most elvarázsolt vértezést nyomom, mivel lovasbuild lesz a kicsike! :)
de már most brutális karakter! :)
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Erõsebb lettem.<#wow2>#wow2>
És a varázslataim nem gyengültek.
MadFairy szõke és nagyon veszélyes
Gyerek.
40éves nõ vagyok.3 kamaszgyerek anyja.
Úgy buzizz le.:)
Én meglátásom szerint PvM, PvP kard surának következõ 3 skill szükséges: elv penge, elv vért, félelem. Ujjcsapás se rossz skill, sõt igencsak jól sebez, sárkány örvény 1-en is tökéletesen teszi a dolgát.
UI: miért kell kard surának int? talán azért, mert az int erõsíti az összes skilljét. Egyéb kérdés?
Elõre is Köszi!
Engem zavar egy KICSIT.
Ja és az nem ujjcsapkodás meg rózsaszín koponya, hanem Ujjcsapás és Félelem de ha neked az rózsaszín koponya akkor maradjon az legalább szép buzisan nézel ki vele.
1. ujjcsapás
2. sárkányörvény vagy varázslatkioltás
3. varázslatkioltás vagy sárkányörvény
4. Elvarázsolt penge
5. Félelem
A pontokat meg valahogy így oszd el:
VIT - ERÕ 2:1
ERÕ - INT 2:1
PvM WP surának meg az alábbiak:
1. Elvarázsolt Penge
2. Félelem
3. Elvarázsolt vértezés vagy Sárkányörvény
4. Sárkányörvény vagy Elvarázsolt vértezés
5. Ujjcsapás
A pontokat meg:
VIT - INT 2:1
aztán INT míg meg nem tellik
Utána vagy ÜGY vagy ERÕ:
ERÕ: metinek és fõnökök ellen lesz egy kis elõnyünk (óriási támadóérték)
ÜGY: jelentõsen több szörnnyel bírunk el egyszerre.
A kazi környékén pölö, meg a sivis-átjárónál is vannak.
Kardsura vagyok.<#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe>
Pont most készülök átrendezni a pontjaimat.
Eddig nagyjából egyenletesen pakolgattam, de azt tanácsolták, hogy a VIT és az ERÕ legyen a legtöbb.
M2es tornádóm van, meg ujjcsapkodás, elv-penge.Meg rózsaszín koponyám.
Meg varázslatkioldás, mert a harcosok elõszeretettel támadnak meg.<#ticking>#ticking><#wow3>#wow3><#vigyor1>#vigyor1>
Dübörgés ellen hatásos.<#eljen>#eljen>
Ezekhez nagyon kell az INT?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
VALAKI SEGÍTSEN!
Nem tudom letölteni a privát szervert, pedig felmentem a jó oldalra, letöltöttem a klienst, de nem indul el!