2912
-
#1700 Szerintem jó az új szabály mert pl CH1-en én nem rakom a semleges körbe a boltot ahol nem lehet támadni, mert sok van belőlük és a boltok neve sajnos eltakarja az én boltom nevét.
Kimenni egy 15-ös szint felettivel meg fosok mert az IQ-betyárok szétverik boltomat.
Meg az is szemétség hogy pvp-zel és meghalsz aztán rád nyitják a boltot és nem tudsz elmenni onnan.
Egyrészt akkor jó is a szabály meg nemis mert most csináltam egy szórakozó ninja karit aminek G-re tolom a pehelykönnyűt és ütném vele a boltokat csak hát így már szar :S -
#1699 Látom megértettél, már több a baj a 65+-os karakterekkel, azok meg nem 10 éves játékosok... -
#1698 szokj hozzá, hogy a 10 évesek mindig rád fognak támadni, és szabályzat ide oda, amelyik tud is olvasni nem teszi. a védőkör azért van hogy oda pakolászd a boltokat, szerintem külön erre a célra rakták bele a játékba, nyilván nem azért hogy a város őrt védjék a botoktól... -
#1697 Nem tudom mit kell ezen felháborodni. Igazából nekem is elegem van a boltokat ölő azonos/ellentétes birodalomba tartozóktól. Attól egyenesen falnak megyek, ha átnézek másik birodalomba (fegyver nélkül) és a sok hülye letámad, miközben vásárolnék -.-, aztán jön a bug (ájulás után nem tudsz boltot nézni se kilépni...)
Szerintem aki ezt az apróságot nem tudja betartani annak nincs helye a játékban.
UI: ma hajnalban egyik szerveren pár ember azzal szórakozott, hogy boltokat vertek szét feka vértbe, kérdem én akkor ez hogy van, ki az elviselhetetlen, a hacker, vagy az árulni nem hagyó 65-70+-os, aki nyilván van 18 éves.... Arról nem is beszélve, hogy utóbbi időbe divat egyeseknek szabad módba ölni, és inkább 65+-osoknak... -
#1696 Varikova az nem szabály ellenes. Viszont Asmo, te h.lye vagy már öregem csak éppen nem forogsz. Ilyen szarságokat kitalálni b.meg, ahelyett hogy a hacker kis karikkal foglalkoznál, nem a botokkal hanem a többivel. A horgász hack ellen sem csinál senki semmit. Komolyan ha én is nekiállnék és csinálnék egyet, eldugnám jól 1-2 éjszakára, utána a kagylókat átadnám boltos karimnak, az isten se foglalkozna vele, és hülyére keresném magamat yanggal. De ha átmegyek kékekhez vagy sárgákhoz, és elkezdek szorakozásból pvp-zni a városba, akkor egyből jössz ilyen idétlen és teljesen fölösleges szarokkal. Ha annyira akarod legyen védelmi kör a teljes városban csináltasd meg a kínaiakkal vagy ki az anyámmal. Ez nem egy szaros 500 felhasználós játék ahol ezt be lehet tartani. Szarrá fogják terhelni a jegyrendszert ezzel küldözgetik majd a képeket ezerrel, és emiatt a tényleg komoly kérdésekre meg várhatnak az emberek majd hónapokat mire választ kapnak.
De te tudod, én ismét csak gratulálni akarok a zsenialitásodnak.
ui.: Ha ezt a kommentet törlöd újra beírom mert lementettem. -
#1695 Ah de jó volt az Avataaaar! Tudom nem ide tartozik, de aki már látta, az biztos tudja milyen érzés kijönni a moziból főleg 3D-nél! -
czapi #1694 Mivan most a metinnel?? 5 percenként ledob a szerver. -
#1693 Köszi a kritikát. Igen az összes tárgyat fel szeretném rakni, és azért nincs még meg a 66-os vért mert nincs kép róla, a sapekokról úgyszintén:) mivel minden képet én vágok ki..é.s nem lopok más oldalról.:) -
#1692 átolvastam a szabályzatot. szóltam pár ismerősnek is hogy vna változás. hát, a végén az jött ki, hogy ha minden szabályt figyelembe veszünk, talán a lóra le és fel lehet szállni, mást már lassan nem.
a bugok kihasználásához hozzátartozik a mobok falhoz szorítása is? (a szerók fele lehetne miatta bannolva). -
#1691 Változott a JÁTÉK SZABÁLYZAT! Olvassátok el! -
#1690 Bejön az oldal, azoknak hasznos akik nem rég kezdték tehát zöldfülűek.
Viszont vannak benne helyesírási hibák, és nem tudom miért de a 66+ os vérteket nem raktad be az ismertetőbe :(
Viszont azt jól tetted hogy kiírtad sok helyre hogy Hamarosan...
A sapkákat ki kéne egészíteni, mert hiányos.
Amúgy az összes tárgyat be fogod rakni? mert az nem kevés idődbe fog telni :)
Úgy összességében egész jó az oldal.(ne csessz le hogy kioktattalak, te tüntetted fel az oldalon hogy ha hibát találunk írjunk :) )
Azt külön értékelem hogy nem nyitottál olyan fület hogy Hack/Csalások :)
-
#1689 www.metin2pic.mlap.hu nézz be:):):) -
#1688 Asmodeus a top1 (volt) GM re gondoltam aki Aurigán volt top1. -
#1687 Ettől életszerű...
Igen, vannak ilyen etikátlan játékosok, a kedvencem, aki megvárta, míg majdnem végzek, akkor jött oda, aztán szabadra állította magát....
Kicsit meglepődött....Nem is kapott semmit, ellenben felvette a +9es nyúlcipőt
Egyébként nem hiszem, h egyáltalán AKARNAK tenni valamit az ilyen antikarik ellen.
Odabenn majdnem teljes a szabadság, a játék törvényei vannak csak ( most nem a csalókra , hanem a játékosok magatartására vonatkozóan gondolom)
Ez egyrészt jó, másrészt veszettül káros, mert milyen felnőtt lesz ezekből az érdekesen viselkedő gyerekekből?
Akiknél no morális gátlás???
De ez egy hosszabb és mélyebb eszmefuttatás, itt már elvekről van szó....
Ez a játék meg nem azokról szól , hanem a szórakozásról és a pénzről.
Csak annyit tudok tanácsolni, h ne hagyd magad, erősödj, üss vissza, és ne hagyd, hogy elvegye a kedved néhány rágcsálólelkületű komplexusos szocio és pszichopata.
Sok sikert. -
Drommó #1686 Sziasztok!
Nekem a metinkövek ütésével van gondom.Nem is a kövekkel hanem, egyéb játékosokkal.Valahogy nem tartom normálisnak ,hogy az ember megszenved egy kővel majdnem szétüti és akkor odajön egy pár szinttel nagyobb emberke ,elkezdi ütni ő is a követ.A végén ő kap készségkönyvet amit meg büszkén és pofátlanul megmutat nekem..nem tudom,szerintem ez disznó dolog.Nem lehet azt valahogy megszerkeszteni ,hogy az kapjon csak a kőből tárgyakat aki elkezdte ütni(vagy legalább félig egyedül leütötte) vagy akkor kapjanak többen ha csoportban vannak?Szerintem ez egy nagyon zavaró dolog és biztos vagyok benne ,hogy nem csak engem bosszant. -
FGB #1685 Hát ha majd a test harcos "teljesen kész lesz", akkor majd talán előveszik a kard surát is és a többi kasztot is, talán majd valamikor a következő évszázadban :(. vagy soha! Sajnos mivel a harcosok vannak túlnyomó többségben így egyelőre csak őket javítja a GF. -
#1684 Erre valakinek valami ötlete, válasza? -
#1683 Milyen GM-et? 1 gm távozott onnan, de egy sokkal aktívabb, sokkal több idővel rendelkező Rembrant ottvan továbbra is.
N3o: A pega szerdán le lesz zárva.... a botokat meg tiltja a coma, ahogy tudja, de sajnos a YMIR-nek kell megoldást találni a spambotok ellen.
Illetve azt mondta a coma, hogy azért van ennyi bot, mert néhányan vesznek a botoktól yangot... így megéri nekik az üzlet. Ha senki se venne, nem érné meg nekik itt lenni és távoznának - erre volt példa egyik országban is.
Arról nem beszélve, hogy aki lebukik, hogy tőlük vesz yangot, az végleges kitiltást kap.... erre is volt példa már nálunk. -
#1682 Kard Surának az Félelem skillje mikor lesz javítva?
Csak az íjászokat misseli, a testi támadásokat nem :( -
#1681 Kiszedték a Gm et Aurigáról :((( -
#1680 Asmo az istenért már. 7 üzenet bejelentkezéskor, ha le van tiltva a súgás ha nem. Ki nyithatja ki a pegasus szervert? Mert ez most már felháborító. 1-2 üzenet is már sok, de 7.... a kis hacker botokról meg nem is beszélve... Most már csináljon a GF valamit ezek ellen. Iszonyatosan bosszantó. -
#1679 xD most ahogy mondtátok vettem észre ez nagyon LoooooooooooL -
FGB #1678 Hát szerintem, azért mert [GM]Dunepeal távozott a Teamtől és a karija nem lett törölve rendesen, de Asmo, majd helyre rakja... ne is foglalkozz vele. -
#1677 már nem azért a húszasért, de mit keres auriga top1 helyén egy GM? XD -
FGB #1676 Bocs, most néztem hogy neked nem a torrentes kell, ugy tudom egyelőre csak torrentes van -
FGB #1675 itt kutakodj: #1659 -
bigbigle #1674 hali!
most nem 1 HU-s metines kérdést tennék fel.
a ddmt2-nek a kínai telepítőjét honnan tudom leszedni de nem torrentel.?mert idáig csak az indítóját tudtam leszedni és ahol az volt ott a telepítő csak torrentesen volt fent.
a válaszokat előre is köszi.
(am ha valaki kérdi minek a kínai akkor azért mert abban lehet kövezni) -
FGB #1673 Asmodeus!
Most olvasom a nyilatkozatod.
Előre leszögezném nem ismerem a története, mindössze azt szeretném ha kisegítenél jól értem-e a történetet:
Rögtönöztettek egy Eventet, de kellett egy főpróba, ezért akik ott voltak megkértétek segítsenek tesztelni, hogy ne maradjanak a földön egy GM Sámán buffolta őket, majd a CoMa 2x elő hívta a kaszást, egy "játékos" kinek segítő készsége szavakba nem kifejezhető :D volt olyan "kedves" csapatjátékosként viselkedni, és leölni a kaszást.
Ezt valaki zokon vette, mert ő vagy kimaradt a buliból, vagy "kedves csapat társa" nem hagyta érvényesülni, és ezért állítja amit állít, ahelyett, hogy megköszönné amit kapott lehetőséget a CoMa-tól illetve a G-től, gondolom azért kapott némi EXP-et és Yangot, tárgyat, amit nem vettetek el tőlük a próba után!
- ha jól gondolom az illető aki "kiabál" neki nem sikerült a kaszást leütnie, de erről nem ti tehettek hanem a "kedves" csapat társa.
- Nem gondolkodtál el rajta, hogy ki kellene zárni, mind kettőt pár napra?
hmm... Ha látok egy GM-et egy játékos meg éppen, akkor lenyulja a moobjaim, akkor tuti, hogy az a GM rokona??? Tényleg ennyire hülyék az emberek?
Nem tudom ki, hogy van ezzel, de én örülnék ha egy GM vagy CoMa felkérne segítségre, és ha még buffolna is, hogy eljussak a végcélhoz, magasról tennék rá kiveri le a fő szörnyet.
Szerintem indíts egy szavazást, a kizárásukról... -
#1672 Lool köszi FGB :DD
Am metinnel valamit nagyon nem jól csináltak(nekem) mert már megvan a DSETUP.dll de...
na ne nézzetek hülyének de a kommentem előtt kb 7-8 perccel nyitottam meg a metint, addig semmi, és most kommentírás közbe véletlenül felbukkant.
Kész röhej komolyan.
Vagy csak az én gépem szar:SSS -
FGB #1671 pedig le lehet szedni, nekem elindult, most próbáltam ki.
lehet csak rossz oldalon keresgélsz :D (#1659) -
#1670 Mi van most a DDmt2 honlapjával? nem lehet felmenni mert : A kapcsolat alaphelyzetbe állt.
Zavar mert le szeretném tölteni. -
FGB #1669 hát első javaslatom:
- játék helyett inkább vegyél pár nyelvtan órát, fogalmazás és tárasi...
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, ja jól értelmezem mit próbáltál megfogalmazni a te sajátos nyelvezeteddel: az hogy jelszó védi a Net-et az csak egy dolog, valószínűleg a tanárotok kicsit okosabb és a portokat is zárolta csak párat hagyott nyitva ami a böngészéshez kell, persze ezt nem az egyes gépeken, hanem a szerver gépen központilag. így mindegy milyen géppel csatlakozol (akár sajáttal is) nem fog működni a metin. És ez így van rendjén, inkább tanuljatok! -
FGB #1668 szerintem elég ha csak "dsetup.dll" elkéred valakitől és bemásolod a megfelelő könyvtárba. persze ha nem tudsz kérni, akkor marad a reinstall. -
#1667 lélekbarlang :)
amugy nem is tudtam hogy van sd2.nek 3.szintje :D -
#1666 Nah mivan mááár!
Ezt írja ki: Az alkalmazást nem sikerült elindítani mert DSETUP.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát.
Újra kellene telepítenem? -
#1665 Apropó ha már itt vagyok: Annak a bizonyos barlangnak ami még magyar szervereken nem aktív, annak mi lesz a konkrét neve? Jégbarlang vagy Lélek Barlang?
Köszi. -
#1664 Nekem az infógépeken rendesen fut a metin, talán még annyira se lagol mint nálam.
De azért az milyen jó lett volna ha nem egy mondatba írtad volna le a kínodat, hanem mondjuk 5-6 ba. Mert én kb annyiban tudtam volna elmondani.
Meg minden szót írj külön mert ha pl azt a "szót" hogy "netis" azt sokan még ide leírva se tudják hogy mit jelent nemhogy más szövegkörnyezetben!
A hibás "szavaid": akkis, netis, azis, megvan, töltle. Szóval elég sz@rul írsz már nem azért. Meg az utolsó mondatod végére miért raktál kérdőjelet?
Tudom hogy nem ez volt a kínod de ha egyszer már értelmes választ szeretnél kapni akkor úgy tedd fel azt hogy ne rejtvényként kelljen megfejtenünk hogy mi is a probléma.
Amugy a kérdésedre válaszolva: Én nem tom mi lehet a baj. -
#1663 Ha valaki tud segíteni megérteni az elöző hsz-t, az írja már le még 1x magyarul.....
Suliból meg ne csodálkozz, ha nem megy a metin... -
bmx56 #1662 hello haverom suliba több gépvan ugye és megvan osztva a net belép rendszergazdába XP van a tűzfalat kilötte és még ugyis azt irja ki hogy patch serverlist error de nem töltle semilyen fájlt se pedig kéne és a netis elég lassu de nem mindig de ez nem befojásolhatná elvileg de a netis jelszavazva van vagy mi de minden tehátha az internetet explorert elinditja akkis jelszót kér megha a metint inditja el akk is de beirja a jelszót csak a metin nem indul el az internet explorer elindul lehet hogy kikéne kapcsolnia egy tanárnak ezt a jelszavas védelmet azis lehet hogy blokolja a metint hogy letöltsön akármilyen fájlt. elöre is köszönöm ha valaki tud segiteni? -
#1661 már nem kell segítség köszi rájöttem a megoldásra.