m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • FGB
    erre csak egyet tudok mondani neked, anno még ment a Dragon Ball sorozat egy tízen éves hülye gyerek kiment egy kamion elé hogy megállítsa Kame-hamé-val... szerinted sikerült neki? Azóta be tiltották a rajzfilmet. Bár szerintem a Tom és Jerryt is be kellene tiltani mielőtt még valami hülye gyerek pofán nem vág valakit palacsinta sütővel :DDD

Valamikor tavaly mikor elszaporodott a metinben a sok tizenéves egy másik fórumon (de lehet itt is) volt pár ötlet hogyan kellene kitiltani őket, de sajnos erre nincs megoldás.

A kezdetekkor mikor fejlődni akartam 18-26 közt csak elég volt elmenni MAP2 falú keleti bejáratához a hídhoz és mindig találtam pár játékost akikhez be lehetett kéretődni csoportba, mindössze csak egy szabály létezett: gyilkold a moob-okat ne csak potyázz! most ilyeneket nem látok sehol csak céhen belüli csoportokat, de azt is csak nagyon ritkán most többnyire a húzzál-al találkozom ezt elintézem egy HúúúZZZZZ-al:) érdekes mennyien nem értik a poént :D

a másik kedvencem az elszabadult árak, tegnap láttam éppen egy 0-ás FMS-t 1.500.000-ért, nekem van négy egy +2-es két +4-es és egy +6-os ezekért akkor mennyit kérjek, még jó hogy egyik sem eladó.