Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+2-es halálos csapás, áttörés köveket pl zsinórban pakolom fegyverekbe, szinte mind belemegy. +2-es védelem, sietség kövek törnek mint a ropi, +3-as kavicsok minden 8-10., harcos elleni kõ, eddig 10-et törtem, volt közte +4-es is. Valahol olvastam 33% eséllyel sikerül a kõ, nincs ebbe turpisság, vagy szerencséd van, vagy nem :D
What a feeling? Cycling and beer :D
a vén majommal (jósnõ) én már úgy vagyok, hogy ha azt mondja "nagyon nagy szerencsém van" akkor tuti hogy max fejlõdni megyek. ha óriási pechem van megyek pecázni és fogok pár hajfestéket...
Elmegyek az öregasszonyhoz, és jósoltatok. Tudom hogy az csaj a yang dobást mutatja meg a horgászást, de nekem bevált.
Utána ha jót jósol, EGY és csakis EGY követ fogok meg, és felszerelem.
Nekem bevált.
Aztán másik nap jósolás nélkül sikerült még 1 kõ.
Így kaptam FMS+3, áttörés kõ +2, és Ninja +3 :)
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Szóval minden csak kitartás, yang és SÉ kérdés csupán.
Az a baj, külföldön a havi 500-1000 SÉ meg se kottyan az játékosoknak...
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Tudom most jönnek a hülyébbnél hülyébb ötletek hogy rakosgasd körbe a vértet a kõvel, meg dobd el a követ és a cuccot és vedd fel és úgy rakd bele. Annyi ami úgy hihetõ hogy ha húztál a cuccon 1 szintet akkor nagyobb eséllyel megy bele a kõ, ezt úgy a gyakorlatban is alátámasztottuk már páran. Magyarán amikor még "friss ropogós" a cucc akkor picit jobban sikerülnek a kövek. A +4-es kövek meg ráadásul drágák és iszonyat törnek. Én az csak 66os utolsó vértbe szánom semmi másba nem teszek +4-es követ.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Az elsõ 30-nál meguntam.
Világos!
Amibõ kaphatsz bátorság köpenyt:
SIMA aranyláda (nem a plusszos)
Egyik 45 ös küldetésre kapsz 20db-ot, a díszes íjas küldire.
Továbbá 90-es metin
Ha valaki kérdez valamit, vagy adjunk rá választ, vagy ne is szóljunk hozzá az adott hozzászóláshoz. Köszönöm!
Mert nem értem hogy csinálhatott ekkora köcsögöt xD
(nyugi csak vicc)
Amúgy meg nem vagyunk egyformák, inkább töröm a metint az számomra élvezetesebb, mint a kaziba le-fel mászkálgatni :D
Kis érdekesség 31-es kis kari vit 40, erõ 70, FMS+8, 250-es védelem (lesz még mit fejleszteni neki :D) múltkor belém kötött 3 sárga (kék vagyok <#idiota>#idiota>) 42-es metál harcos, 27-es 17-es test harcos, mikor 3-an kábítottak be kicsit megkarcoltak (eladtam csata+6-om ájulás imunnal <#idiota>#idiota>) aztán 4-5 skillbõl feküdt mind a 3 :D (varázs sebesség 125, kard aura M1, forgó 10 száguldás 3) combos kis metinverõ kari lett <#idiota>#idiota>
Hurki meg 12millát most már lehet vele igen mert egy k.rva kard aura 7-900k eddig 200k volt, csak iszonyat felmászott az ára így már lehet.
És igen kesztyûvel kõ és kk is esik, minél nagyobb a rangod, annál jobb cuccok esnek, valamelyik nap 30 perc alatt (átváltozás, ló szelídítés, forgó kard, kard forgatag, elv penge) számolgassatok kicsit.
Én maradok a metinkövek mellett nekem bejött :D
ha pl van 700 manád szart sem érsz vele nagyszinten, aurához m1-en kell több mint 200 mana, akkor g-sen? és ne feledkezzünk meg a többi skillrõl se. ÕÕ a majmok kábítanak is pl nyomnám forgómat erre elkábít forgó meg blokkolva.
Szóval ebenn nincs igazad Neo.
Lassuklás elleni is jó ha van de nem olyan fontos mint az ájulás elleni, hisz ájulva még potizni se tudsz, az alatt meg ha kevés épp az életed kinyírnak.
Hm...tényleg 44 betû...
Ha tudod hogy illegális és szabálytalan amit kértél, akkor mégis mi a francnak írtad le?
akkor ezzel kapcs. 1-2 kérd. :mennyi legyen az életen?
és mennyi medált dobnak?
Testi harcos, szintje 28, életerõ kb 4900-5200(nem baj ha több, ha tárgyon keresztül nagyobb pl vérten max tp vagy életerõ + )
Akkor ugyebár olyan 60-70 es vit áll fent, az intellectet vidd 10 ig, a többit erõre. Az aurádat vidd át, és addig csináld az újraosztást, amíg 17-18 on nem megy át.
Növeld ki 1 es re a szálguldást, és ha akarod a HIV-t is, a többi forgó kardra. HA minden jól megy, akkor M1 aura, 8-as forgó, 1 es szálguldás.
Cuccok(ami MINIMUM szükséges): Ezüst karkötõ +5, Tigris Lemezvért+6, Csatapajzs+6 vagy ötszög +6, Harci kasza +4.
Ez a minimum, ennél természetesen lehetnek jobb cuccaid is, pl max TP-t adó cuccok, ami lehet füles, nyakas, csizma vagy akár vért is.
Továbbá van egy luxus tárgy majmokhoz, ami tényleg luxus, ez az Ájulás Ellen Immunis Pajzs.(A lassulás enneni sem rossz, de a másik jobb, vagy mindkettõ ;) )
Hát kb ennyi. Ez az én bevált módszerem, ergo nem fogadok el reklamálást hogy valami nem jó.
Elég hosszúra sikeredett de érdemes elolvasni.
Helyesírási hibákért nem vállalok felelõsséget :)