Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hurki
Hát ez megint csak babona, már regényt lehetne írni belõle a játékról.
+2-es halálos csapás, áttörés köveket pl zsinórban pakolom fegyverekbe, szinte mind belemegy. +2-es védelem, sietség kövek törnek mint a ropi, +3-as kavicsok minden 8-10., harcos elleni kõ, eddig 10-et törtem, volt közte +4-es is. Valahol olvastam 33% eséllyel sikerül a kõ, nincs ebbe turpisság, vagy szerencséd van, vagy nem :D

What a feeling? Cycling and beer :D

Varikova
nekem a kováccsal vannak gondjaim. 2 nap alatt 2 fms-t tört +5re... de msot az új szerón mintha bányászatra kaptam volna némi extrát. 40 pontos a csákányom eddig talán ha 7 sikertelen bányászatom volt a többibõl kijött legalább 1 érc.
a vén majommal (jósnõ) én már úgy vagyok, hogy ha azt mondja "nagyon nagy szerencsém van" akkor tuti hogy max fejlõdni megyek. ha óriási pechem van megyek pecázni és fogok pár hajfestéket...

Töltöttkáposzta
Nekem a kõrakásba van egy bevált módszerem amit most megosztok veletek.
Elmegyek az öregasszonyhoz, és jósoltatok. Tudom hogy az csaj a yang dobást mutatja meg a horgászást, de nekem bevált.
Utána ha jót jósol, EGY és csakis EGY követ fogok meg, és felszerelem.
Nekem bevált.
Aztán másik nap jósolás nélkül sikerült még 1 kõ.
Így kaptam FMS+3, áttörés kõ +2, és Ninja +3 :)

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Töltöttkáposzta
Hurki abba a vértbe gondolom 3 követ lehetett rakni. Akkor örüljön neki hogy bele ment mind a 3.

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Varikova
neo neked mint mindig csak mázlid volt. most kb 5 perce próbáltam ki a módszert amit leírtál és aryjoung gyûrûje nem lett meg. már a 10. goo-paenál járok. más szerókon (aquila, altair) már a 2.-3. megadta. msot nagyon szerencsétlen vagyok XD

Hurki
Drekon az egyik gyerek 14 +4-es követ próbált a vértjébe, mire belement neki 3 (sietség, védelem, kitérés)
Szóval minden csak kitartás, yang és SÉ kérdés csupán.
Az a baj, külföldön a havi 500-1000 SÉ meg se kottyan az játékosoknak...

N3o
:) Jó poén volt :D De az én kérdésemre Asmo a válasz? vagy valaki aki ért hozzá? Mert Asmo úgy is azt válaszolja, hogy nem kaptak még infót a GF-tõl...

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

RIZLA
jogos....elirtam.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

N3o
Bocsi de ezt nem bírom megállni :D LOL :D Láttál már te lélekkövet? Az a G-s skillek fejlesztésére kell.(3-5millás cucc) Amirõl te beszélsz az max a szellemkõ. Amúgy erre soha az életbe nem lesz semmi item shop-os cucc. Vagy belemegy vagy nem. Nekem a 61-es +7-es vértembe volt egy +2-es védelem kõ, kivettem és a védelemkõ +3 egybõl belement. Utána item shop-os cuccal kivettem a szilánkot lett benne 2 üres hely és a siettség +3 valamint a kitér +3 egybõl belement egymás után. Ez tisztán mázli kérdése.

Tudom most jönnek a hülyébbnél hülyébb ötletek hogy rakosgasd körbe a vértet a kõvel, meg dobd el a követ és a cuccot és vedd fel és úgy rakd bele. Annyi ami úgy hihetõ hogy ha húztál a cuccon 1 szintet akkor nagyobb eséllyel megy bele a kõ, ezt úgy a gyakorlatban is alátámasztottuk már páran. Magyarán amikor még "friss ropogós" a cucc akkor picit jobban sikerülnek a kövek. A +4-es kövek meg ráadásul drágák és iszonyat törnek. Én az csak 66os utolsó vértbe szánom semmi másba nem teszek +4-es követ.

RIZLA
más.....lélekkövek behelyezésére is lehetne vmi item shopos cucc......ma két +4-es védelem követ tört bele a vértekbe:(

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
nekem 43-as szintig kellett csépelnem a pofáját, hogy nagynehezen dobja a gyürüt ......szal don't fosing.... elöbb-utobb meglessz :)

N3o
Most viszont kérdésem is van. Melyik 65ös harangból lehet majd az epic fegyvert megcsinálni? A menny és föld harangból, vagy a viharmadár harangból, csak mert akkor abból vásárolok be és tolom fel 9ig. Meg hogy mikor is lesz végre ez aktív, már a csóka a völgy bal alsó sarkában, ami csinálja majd az epic fegyót azaz a 80-ast.

N3o
Káposzta, a képlet nagyon egyszerû. Este látsz egy go-pae-t, NEM mész neki idegbõl ész nélkül. Elmész a csajhoz a városba a raktáros elé, rákattintasz a küldire, utána az "igen megcsinálom"-ra utána visszamész és lenyomod a mobot. 3ból 3x ezzel a módszerrel elsõre megkaptam. Másik lehetõség hogy fogod és megveszed a gyûrût mert szoktam látni 1-200k-ért piacon :D

NoooRbeee
jó hírek <#guluszem1> azért köszönöm

Töltöttkáposzta
Na ez az amit soha nem tudok meg, ugyanis én nem vesztegetem az idõt egy nagy fémszájú melák miatt, aki ad egy kib*szott gyûrût, de le kell ölni belõle vagy 80-at mire megadja.
Az elsõ 30-nál meguntam.
Világos!

az csak szerencse kérdése nekem 1-bõl meglett havernak 17-szerre
NoooRbeee
1 rövid kérdés:hány goa pae-t kell kinyirni hogy adjon valami emléket ariyu vagy kinek a férjérõl?

Töltöttkáposzta
Köszi a gyors választ :-)

csak arany és ezüst kulcs van és az a +-hoz is jó
Töltöttkáposzta
Egy kérdés az Arany/Ezüst láda +-t Arany/Ezüst kulcs +-al nyithatjuk?

akkor ha lehet tennék fel 1 hirdetést:Dracon vennék olcsón tigris vértet (mert már csak az kéne)
Ha jól emlékszem ezüst láda+ -ból van.

N3o
Hát ezüst ládában nehezen.
Amibõ kaphatsz bátorság köpenyt:
SIMA aranyláda (nem a plusszos)
Egyik 45 ös küldetésre kapsz 20db-ot, a díszes íjas küldire.
Továbbá 90-es metin

NoooRbeee
köszi sikerült

ChaosTeam
A személyeskedést és egymás vagy egymás rokonainak sértegetését kérném mellõzni.

Ha valaki kérdez valamit, vagy adjunk rá választ, vagy ne is szóljunk hozzá az adott hozzászóláshoz. Köszönöm!
Anyámat ne keverjük bele. Csak megkérdeztem. Nem tudtam, hogy tárgypiacos cucc, ezüst ládában volt. Azért gondoltam, hogy eladom, mert esküvõre gyûjtök és most nagyobb szükségem van a yangra mint ilyen cuccra, de ha nem lehet eladni, akkor nem adom el. Ennyi. Attól, hogy egy valamit el akarok adni még nem jelenti azt, hogy "anyámat is eladnám" Vagy te még nem adtál el semmit????????????

Töltöttkáposzta
Norbee a te apád fazekas?
Mert nem értem hogy csinálhatott ekkora köcsögöt xD
(nyugi csak vicc)

Hurki
Amelyiket szeretnéd, választás a te kezedbe, de tolvajkesztyû nélkül egyiket se :D (ma 2-3 millió esett kk-ba kõbe 2 óra alatt)<#idiota>

Hurki
ittnézz szét

NoooRbeee
pls help uriel-es küldibe megakadtam valamilyen táblát kellene megtalálnom majom kazamatában?!hol keressem? ha tud valaki segítsen.ja és még 1 uriel könyve mire jó?!

ak milyet csináljak?pls gyorsan választ részletekkel (elosztások)mert már csinálnám
N3o
czapi.... te anyádat is eladnád ha lehetne? Semmit nem tudsz eladni ami tárgy piacos. Ha kapsz küldetésért valamit inkább örülj, hogy ne kelljen SÉ-ért megvenni....

Hurki
Item shopos cucc, ergó nem adható el <#idiota>

Már rájöttem<#idiota> Szerintetek mennyiért lehetne eladni 19 db-ot??<#beka2>

Bátorság köpeny mire jó?

Hurki
Nagy karim test harcos, számára ütögetem ki a kk-kat <#idiota>
Amúgy meg nem vagyunk egyformák, inkább töröm a metint az számomra élvezetesebb, mint a kaziba le-fel mászkálgatni :D
Kis érdekesség 31-es kis kari vit 40, erõ 70, FMS+8, 250-es védelem (lesz még mit fejleszteni neki :D) múltkor belém kötött 3 sárga (kék vagyok <#idiota>) 42-es metál harcos, 27-es 17-es test harcos, mikor 3-an kábítottak be kicsit megkarcoltak (eladtam csata+6-om ájulás imunnal <#idiota>) aztán 4-5 skillbõl feküdt mind a 3 :D (varázs sebesség 125, kard aura M1, forgó 10 száguldás 3) combos kis metinverõ kari lett <#idiota>

N3o
Igen de idõigényesebb. Keresgetni a metineket, meg éjjeli munka. Lómedálozni meg csak fogod magad bemész a kaziba, ha azon a ch-n vannak amire mentél sokan akkor átmész másikra kiütsz 80-100-at 6 nap alatt és utána már csak boltba kell kirakni. Néha a változatosság kedvéért megütöd a kõmajmot is. (már ha nem nyámnyila karit csinálsz)

Hurki meg 12millát most már lehet vele igen mert egy k.rva kard aura 7-900k eddig 200k volt, csak iszonyat felmászott az ára így már lehet.

Hurki
Kesztyûvel verem a metineket Bakrán 1 kör 5-6 metin (Fekete, Féltékenység, Sötétség), persze éjjel, kora reggel/délelõtt érdemes. +8.as FMS-el 31-es karinak 4-5 perc a 35-üs kõ. 3 nap alatt 12 millát kerestem, plusz még van pár kk, amit nem adtam el, 12 könyvet áron alul adtam el, 6-8 sárkány segítségét elajándékoztam, annyi poti esik a kövekbõl, hogy kéket nem is veszek.
És igen kesztyûvel kõ és kk is esik, minél nagyobb a rangod, annál jobb cuccok esnek, valamelyik nap 30 perc alatt (átváltozás, ló szelídítés, forgó kard, kard forgatag, elv penge) számolgassatok kicsit.
Én maradok a metinkövek mellett nekem bejött :D

N3o
Hát aki medálozós karinak G-s aurát csinál az elmebeteg. Amúgy meg mire odajutsz, hogy fejleszted addigra az erõ és a vit maxon van utána egy pár pont az int-re a többi meg a vit-re ennyi. Kis karinak felesleges 1000-1200 mp-d van már 30-as szinten úgy hogy nem raksz az int-re semmit. Mivel ahogy a TP úgy az MP is nõ szintenként magától. ENNYI.

Töltöttkáposzta
Figy! Azért kell az intelectre tenni, mert a kékpoti drága. Nagyon drága.
ha pl van 700 manád szart sem érsz vele nagyszinten, aurához m1-en kell több mint 200 mana, akkor g-sen? és ne feledkezzünk meg a többi skillrõl se. ÕÕ a majmok kábítanak is pl nyomnám forgómat erre elkábít forgó meg blokkolva.
Szóval ebenn nincs igazad Neo.
Lassuklás elleni is jó ha van de nem olyan fontos mint az ájulás elleni, hisz ájulva még potizni se tudsz, az alatt meg ha kevés épp az életed kinyírnak.

akk milyen legyek test vagy mentál és hogy osszam a stat és a késség pontokat?
RIZLA
azért az 'int-re nem szabad 1 pontot se rakni' érdekes ... akkor mibõl megy az aurája pl..... vagy elég erõsen rá kell gondolni, és elindul? :)

N3o
Káposzta 2 helytelen információ. Az int-re nem szabad 1 pontot se rakni mert az nem kell a harcosnak sem az ügyesség. Továbbá a majmokhoz lelassulás elleni immunis kell nem ájulás elleni.

Töltöttkáposzta
A,Á,B,C,CS,D,DZ,DZS,E,É,F,G,GY,H,I,Í,J,K,L,LY,M,N,NY,O,Ó,Ö,Õ,P,Q,R,S,SZ,T,TY,U,Ú,Ü,Û,V,W,X,Y,Z,ZS.
Hm...tényleg 44 betû...

Töltöttkáposzta
Marty egy kérdés tõlem is.
Ha tudod hogy illegális és szabálytalan amit kértél, akkor mégis mi a francnak írtad le?

hi. tudom hogy illegális amit most kérek de sürgõsen kéne szintfejlõdés hack a metin 2 höz. vki tudna linkelni egyet??
ja és a mámora rakjak?
köszönöm.
akkor ezzel kapcs. 1-2 kérd. :mennyi legyen az életen?
és mennyi medált dobnak?
Töltöttkáposzta
Na akkor elmondom a nekem jó bevált módszert:
Testi harcos, szintje 28, életerõ kb 4900-5200(nem baj ha több, ha tárgyon keresztül nagyobb pl vérten max tp vagy életerõ + )
Akkor ugyebár olyan 60-70 es vit áll fent, az intellectet vidd 10 ig, a többit erõre. Az aurádat vidd át, és addig csináld az újraosztást, amíg 17-18 on nem megy át.
Növeld ki 1 es re a szálguldást, és ha akarod a HIV-t is, a többi forgó kardra. HA minden jól megy, akkor M1 aura, 8-as forgó, 1 es szálguldás.
Cuccok(ami MINIMUM szükséges): Ezüst karkötõ +5, Tigris Lemezvért+6, Csatapajzs+6 vagy ötszög +6, Harci kasza +4.
Ez a minimum, ennél természetesen lehetnek jobb cuccaid is, pl max TP-t adó cuccok, ami lehet füles, nyakas, csizma vagy akár vért is.
Továbbá van egy luxus tárgy majmokhoz, ami tényleg luxus, ez az Ájulás Ellen Immunis Pajzs.(A lassulás enneni sem rossz, de a másik jobb, vagy mindkettõ ;) )
Hát kb ennyi. Ez az én bevált módszerem, ergo nem fogadok el reklamálást hogy valami nem jó.
Elég hosszúra sikeredett de érdemes elolvasni.
Helyesírási hibákért nem vállalok felelõsséget :)

valaki írjon aki tud róla valamit pls