a moblock általában összetett dolog. kevés hacker használja önmagában. a hatása az, hogy minden szöny a közelből folyamatosan odamegy a használójához. a moblockot szokták párosítani másokkal is. pl: auto attack hack (nem kell célpontot sem megadni csak üt egyfolytában) teleport hack (az ütésektől megy előre az ember de ez visszarakja. egyszer leöltem egy ilyen emberkét városban indult mert lejárt a nem tom mennyi perc és visszateleportált) auto skill hack (ez talán új pár embernek, automatikusan benyomja azt a készséget amit kiválasztunk én ezt eddig csak erőstesttel meg kardaurával láttam) és aszem ennyi. a moblockos embert 2 féle képpen lehet lefülelni hogy nem bátorság köpeny: 1, szabadra állsz és megütöd. általában magához fog rángatni bár vannak újabb verziók szerintem mert mostanában ez sem megy. 2, a bátorság köpeny egyszerre hívja oda a mobokat a moblock meg folyamatosan. bár bátorság köpenynél is volt már olyan hogy elhasználtam egyet rá 3 perccel csak úgy nekem jött egy csopi...
az ilyeneket egyébként egy program csomagban szokták letöltögetni ilyen 9+ meg hasonló marhaságok (bevallom nézegettem én is őket de a 6. vírus után meguntam a dolgot)