2912
-
Jobson #1336 sziasztok! Most kezdtem egy sámánnal, tudnátok segíteni, hogy mire tegyem a pontokat? Sárkány vagy gyógyító? köszi -
#1335 Sorra végeznek új GM-ek a tréningen, lassan lesz minden szerveren 3 GM 4 SGM és 1 GA ...
-
#1334 kezdő vagyok lehet buta kérdés: áldás tekerccsel lehet +9 es fegyvert csinálni? -
#1333 az mindenképpen fix, hogy könnyen le lehet fülelni. ha a játékos nem kezdő aki nézegeti a moblockos illetőt. nem egy eset volt amikor a moblockos azt mondta köpenyezik és a végén még a sok kicsi védte meg hogy az tényleg köpeny mikor vagy 3 értelemesebb is látta hogy biza nem az (az illető valamiért már eltűnt a játékból :). egyébként azzal is egyet értek hogy aki hackelni akar ne magyar szerón tegye. aquilán még meg lehetett úszni valahogy, legalábbis elég sok emberke használta és nem bukott le, de már ott is rendeződtek a dolgok ahogy elnéztem. aszem ki lehet jelenteni hogy a GM kezdenek szemfülesek lenni az ój szerókon is :) -
#1332 A moblock az egyik legjobban és legkönnyebben lefülelhető hack.... aki ráveszi magát, hogy kipróbálja a magyaron, az számítson rövid úton kitiltásra... -
#1331 Köszi a segítséget :) -
#1330 a moblock általában összetett dolog. kevés hacker használja önmagában. a hatása az, hogy minden szöny a közelből folyamatosan odamegy a használójához. a moblockot szokták párosítani másokkal is. pl: auto attack hack (nem kell célpontot sem megadni csak üt egyfolytában) teleport hack (az ütésektől megy előre az ember de ez visszarakja. egyszer leöltem egy ilyen emberkét városban indult mert lejárt a nem tom mennyi perc és visszateleportált) auto skill hack (ez talán új pár embernek, automatikusan benyomja azt a készséget amit kiválasztunk én ezt eddig csak erőstesttel meg kardaurával láttam) és aszem ennyi. a moblockos embert 2 féle képpen lehet lefülelni hogy nem bátorság köpeny: 1, szabadra állsz és megütöd. általában magához fog rángatni bár vannak újabb verziók szerintem mert mostanában ez sem megy. 2, a bátorság köpeny egyszerre hívja oda a mobokat a moblock meg folyamatosan. bár bátorság köpenynél is volt már olyan hogy elhasználtam egyet rá 3 perccel csak úgy nekem jött egy csopi...
az ilyeneket egyébként egy program csomagban szokták letöltögetni ilyen 9+ meg hasonló marhaságok (bevallom nézegettem én is őket de a 6. vírus után meguntam a dolgot) -
#1329 Üdv!
Ismét el kezdtem játszani!
Érdekes dolgokat tudtam meg az utóbbi kommentekből köszönöm!
De hiába töröm a fejem, nem jövök rá hogy az a huncut moblock mit jelent.
Elmagyarázná valaki? Köszönöm.
-
#1328 Big, feledés szalag. A vértabletta arra való, hogy levegyél egy pontot pl a erőről és átrakd másikra. A vértabletta a státusz módosítást teszi lehetővé. 1db vértabletta 1 pont áthelyezése. Képességre az adott képesség feledés szalagja a jó. Vagy a SÉ-s leszedő. -
#1327 Én is nézegetem kard surát, hát ha jól van építve nagyon erős karakter lehet. Szerintem ügyesség helyett erő kell nála maxon, mert azért nem árt az se ha erős, és sebez ütéssel.
Tank jelleghez 2 skill kell: elv vértezés, félelem és nem árt minél nagyobb int :D -
FGB #1326 Tank Kard Surának, ne az erőre rakj.
INT/VIT 2:1 majd ha megtelt az INT, akkor szerintem VIT/ÜGY 2:1, utána ÜGY végül ha marad akkor mehet az ERŐre.
Az őrvényt akár csak a újcsapást nem tudod használni lóról, (én ezt hagyom utoljára: örvény).
Ha PvP karit csinálsz akkor kell az ÜGY helyett az ERŐ, akkor viszont az alábbi készségeket kell fejlesztened:
Elv.penge, Örvény, Félelem, ujjcsapás/Kioltás, Kioltás/ujjcsapás.
Ha szörny elleni Surát akarsz akkor:
Elv.penge, Félelem, Elv.vért, a másik három érdekes dolog, Én ezeket még tesztelem Priv.szerveren, de szerintem nekem a negyedik vagy a kioltás lesz vagy az újcsapás, és az utolsó az örvény lesz.
A "M" fokozatban minden védelmi és a támadás erősítőket leveszi az ellenfelekről, ezenkívül nincs a sebzése ellen védelem, így PvP-ben elég nagy jelentősége lehet, szörnyek ellen meg jól sebez.
Ahogy észre vettem ellentétben azzal amit mondanak az ujjcsapásról igen is sebzi a szörnyeket, méghozzá mindenkit aki rád támad és nagyom szinten nem is keveset bár ez is inkább PvP skill.
De ez csak az én véleményem.
Mindenesetre ahogy én észrevettem elsőkként minden képpen a védelemre kell építeni elsőnek Kard suraként, mert a támadás elég gyengécske kis szinten 75-től viszont tényleg megváltozik, de addig el is kell jutni -
bigbigle #1325 köszönöm a gyors választ. azért örülnék ha valaki megerősítené -
FGB #1324 ha jól emlékszem akkor erre a vértabletta a megoldás. -
bigbigle #1323 1 pontot hogyan tudok leszedni 1 DB késségről hogy aztán átrakjam másikra?(ingyenesen és veszély nélkül) -
#1322 napot emberek! :)
egy olyan kérdésem lenne, h olvastam metin fórumon a Kard Sura lovasbulid-jét. na már most, szeretném kikérni a véleményeteket, h ezekkel az adatokkal mennyire leszek hatásos lóháton, és tényleg harckocsi jellege lesz-e! :)
VIT: 35 [plussz 500-as tp cipővel 4200 a max]
INT: 70
ERŐ: 16 [fülbevaló plussz hetet ad hozzá, tehát 23.]
ÜGY: 3
Készségek: Elv.Penge M3, másodiknak Félelem, lassan szintén M lesz ez is. utána Örvényt szeretnék, bár írták h inkább ELv.vértezés. szerintetek? :)
-
#1321 Próbálom én de egy 15 évessel semmit sem lehet kezdeni. Kap egy felhasználói fiókot megvonom a letöltési jogait és kész, ha nem ért a szép szóból. De akkor ezek szerint engem is bannolhatnak ha az ip azonos. -
#1320 N3o : inkább próbáld lebeszélni róla, hogy a magyaron próbálja a hackeket. Véleményem szerint, ha valaki valóban hackeket akar kipróbálni, az olyan szerveren ( ország szerverén)tegye, ahol amúgy se kíván hosszan játszani, mert ha lebukik kapja a bant és mást is bajba sodorhat vele.
Mellékesen a horgászatra használt progi neve nem hack, hanem BOT ( természetesen nem magyar szó értelemben, hanem "Fishing Bot" ) de az egyik olyan segédprogram - a moblock mellett - amit a legkönnyebb "lefülelni" és utólag megmagyarázni s nagyon lehet, mint pl a gyors ütést a zöld itallal ...stb..... -
#1319 Jaj és egy kérdés Asmo. Ha az öcsém hack-el és ugyan arról a gépről játszunk engem is bannolhatnak? Az e-mail cím értelem szerűen különböző a 2 regnél. (csak mert 1-2 progiját már töröltem, de szerintem még csak próbálgatni akarta, de aztán franc se tudja) Fájdalmas lenne számára ha szerdán reggel arra kelnék, hogy frissítés után bannolva lettem. -
#1318 He? Drop calculator? Ez most nekem is új. Van viszont 1 amire nagyon figyeljetek. Ha egy illető rátok kereskedik csak elég 1x, az inventoridat ki tudja pakolni. Tiltsátok le a kereskedéseteket és csak megbízható embertől vásároljatok úgy. Vagy csak poti legyen olyankor nálatok. Kellemetlen ha úgy pakolnak ki. A horgász hack csak annyi, hogy van egy karid ráállítod horgászni és minden fogás sikeres, a halakat automatán bontogatja és ami nem kagyló kidobja. Ebből tudhatod a legjobban hogy hacker az illető, ha látod hogy dobálja a halakat és nem válaszol :) Nem kell benne ülni sem a kariban. Otthagyod és kifogja. Egyik céh társam lelkesen jelenti fel ezeket a tagokat. Persze jogosan :) (+ még le is üti őket) -
#1317 spin hack (amikor állandóan repkedsz előtte. sokan összekeverik az attack speedel pedig nem üt az illető)
horgászhackről én sem hallottam de gondoltam hogy van ilyen. a legújabb számomra a drop calculator ami kiírja a mob mellé (vagy fölé vagy alá nem tudom) hogy melyik tárgy dobására mekkora esély van. most képzeljétek el. csávó bemegy majomkaziba és csak azokat üti amiknél 50% fölött van lómedál dobás esélye. mekkora kicsezés már?
és káposzta kihagytad a legtöbbet használtat: moblock -
#1316 Horgász hack?
én csak ezekről hallottam:
Long Attack hack,
Attack speed hack
Speed hack,
Trade hack
Teleport hack
P-skill hack
és amiben nem vagyok biztos a Yanghack. -
pammacs #1315 Nah nincs gond már sikerült :D nekem muszáj volt a C-re rakni és csak ugy engedte megcsinálni a módszeredet FGB :) nagyon köszi és még sztem sok ember nevében is köszi:) -
#1314 Az előzőbe meg belegondolva, mégse olyan hülyeség az e-mail alapú kitiltás. Inkább ez mint az IP alapú. Teszem azt ugyan arról a gépről amiről te játszol, egy családtagod nekiáll hackel-ni, nem is kell sok elég a horgász hack, őt bannolják utána meg mivel azonos az ip ugrana a te karid is. Te hiába nem használtad a progit ami fennt van a gépen.
Erről jut eszembe, van 1-2 emberke aki nekem gyanús, legutóbb igen potom pénzért jutottam kagylóhoz (pár db-hoz). Remélem ezért bajom nem lehet, hiszen én csak vásárló voltam egy valószínűen horgász hack-es gyerektől. Infóim szerint a gyereket már jelentették. Vagy a kereskedést vissza lehet követni? Az is naplózva van? -
pammacs #1313 Sziasztok én vok a haverja danyi95-nek amikor alkalmaznám akkor előjön 1 ojan probléma Hiba a biztonsági beállítások érvényesítésekor és kiírja a fájlnak a hozzáférési útját(D:\...), és azt írja hogy A hozzáférés megtagadva. folytatás(végigkattintgatom az összes fájlt aminél ezt írja és nem lessz semmi) vagy mégse a választási lehetőség amikor azt írja ki: "Az engedélybeállítások terjeszkedésének leállísa inkonzisztens állapotot eredményez, amelyben néhány objektum rendelkezik a beállításokkal, a többi viszont nem. Ha véletlenül hajtotta végre a módosítást, a konzisztens állapot biztosítása erdekében azonnal korrigálja." pls még 1 pici segítség kéne:( -
#1312 Köszi! Megmondom neki! -
#1311 Varikova, egen én is valami ilyesmire emlékeztem. Hivatalosan viszont nincs a listán. Aztán hogy a GF a naptárhoz ragaszkodik-e vagy sem azt a jóég sem tudja. Amúgy asmo, azt nem lehet megcsinálni hogy ír nekik valaki? Közli hogy vaze mikulás van nálunk be szeretném tenni ezt meg ezt. :) Csak mert az ilyen apró kis eventek is jók lennének. Múltkor a tök eső jó volt, sok ember kapott áldás tekit és egyéb cuccokat. A játékba benne vannak a csokik meg a cukorkák. Mire lennének ha nem erre :) -
FGB #1310 egy próbát megér ezt próbáld ki:Egy próbát megér, ezt próbáld ki:
"Windows 7
Sziasztok!
Megtaláltam a megoldást a Windows 7-es indítási problémákra.3 nap próbálkozás után csak sikerült.
Ha valamegyik Admin gondolja kiírhatja egy fontosabb témába is,ezért normálisan írom le.
Na akkor a lövetkezőket csináljátok:
1.Total Commanderben vagy a sajátgépben keressétek ki a Metin2_HU mappát
2.Kattintsatok rá jobb gombbal majd a Tulajdonságokra
3.Válasszátok ki a Biztonság fület
4.Kattintsatok a Szerkesztés gombra,engedélyezzétek a hozzáférést
5.Válasszátok ki a Felhasználók csoportot a listából
6.Válasszátok ki aTeljes hozzáférést és rakjátok be a pipát
7.Kattintsatok az Alkalmaz gombra majd az OK-ra
Ha még mindig nem működik futassátok Rendszergazdaként az exe-t
Ha minden igaz innentől működik a Metin, csak magyarul nem engedte a rendszer hogy hozzáérjen a fájlokhoz és ez volt a hiba.
Remélem ezzel sokaknak segíthettem.
Sziasztok!
PeTaki" -
#1309 van egy jó hírem, a németeknél is ünneplik a mikulást, nekünk legalábbis ilyen időszakban német órákon mindig azokat a hülyeségeket keleltt vennünk hogy milyen mikulásversek stb-k vannak náluk (volt ez jó 2-3 éve de gondolom azóta nem halt meg a mikulás)
Asmo akkor mondok egy dolgot ami tuti nem müxik:
kijátszották a spambot szűrőt most azok a ganék nem tudom honnan (még a mappon sincsenek rajta) PM-et küldözgetnek (aurigán legalábbis) de hál istennek csak map1-en. -
#1308 ÓÓÓÓÓ hogy aza..... mikulás helyett kimulást írtam...
SZORRI! értsétek jól xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1307 Ja és szerintem kimulás event nem lesz, max karácsony vagy újév. -
#1306 Nem számít hogy a procid AMD nekem a régi gépben is az van, műkszik vele. -
#1305 Sziasztok!
Havernak lennne egy problémája, csak nem tud még sg-n írni!
Ez a gondja:"Sziasztok annyi a gondom h nekem win7 64bites van de akár hova rakom nem jó a magyar metin:( és megvagyok lőve nélküle:'( xP kérlek egítsetek azt írja ki :"A Windows nem tudja eérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt.Lehet hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel." akk is ezt írja ki ha rendszergazdaként próbálom:S( Az számíthat h AMD procim van v csak haver szivózik velem h "AMD"-.-)" -
#1304 Hát ITT nincs feltüntetve az ünnepek között sajnos. -
#1303 Kérdés Németeknél is létezik-e a Mikulás nap, mint ünnep, vagy csak karácsony..... nem tudom... -
#1302 Mind1, különösebben nem érdekes csak egy ismerősömmel történt meg ez. Amiért idegesít a dolog az csak annyi hogy volt nála 1 cuccom.
Na de Jövő héten MIKULÁS! Lesz event? Vagy legalább esni fognak cukorkák meg csokik? Már volt Tök invázió, most jöhetnek ezek. (Valentin napkor nem tudom voltak rózsák meg szivecskék?) -
#1301 Nem szar a ban rendszer, direkt van így, hogy bizonyos szabálysértésekkor minden acc bant kap az adott E-mailről, hisz 1 E-mail 1 emberhez tartozik. -
#1300 És ezzel nincs is semmi gond szerintem. Jól teszik ha a többit is bannolják mert ha az egyikről csalt a másikról is csalhatott volna vagy csalt is csak nem bukott le vele stb. ill amit az egyiken összeharácsolt azt szépen átadhatja a másikra. Szóval nagyon is helyes hogy az egy e-mail címen lévő fiókokat bannolják. Ez egyáltalán nem rossz sőt nagyon is jó.
A ciki ott kezdődik ha valaki oktalanul lett bannolva amit ugye nagyon nehéz bizonyítani. de abba hogy kit miért és hogyan bannoltak szerintem felesleges belemenni. -
#1299 Asmo, iszonyatosan szar a bann rendszer mondták már páran biztos.
Mindenkinek erősen ajánlom, hogy minden egyes felhasználói fiókjára külön külön e-mail címet használjon. Ha pl. van 3 felhasználód mind külön e-mail címen legyen, mivel ha 1 e-mail címen van és valamelyiket bannolják valamiért ugrik mind a 3 mivel az e-mail cím ugyan az. Ami persze iszonyat kicseszés, mert a másik 2-vel nem csináltál semmit, de sz*r-nak bele mert az e-mail cím ugyan az. Azzal már nem törődnek hogy többi felhasználói fiók tiszta.... -
#1298 Onesgius boltjában annyi. -
#1297 Melyik szabályzatban van ez?