Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Colt17
Egymás után 3 darab kk-t rontottam el (lvl 22) ameddig a barátomnak mindegyik sikerült (lvl 26).Néha olvasom az üzeneteket és veszem észre hogy a kovács sorozatba rontja el az egyik embernek a cuccát.Amíg a másiknak sikerül.Ez most hogyvan?A gép eldönti melyik karinak legyen szerencséje, vagy mi?

ChaosTeam
Miért lenne biztos, a kevesebb hacker? Mit érsz vele, hogy felveszed?

Mi nem fogadhatjuk el bizonyítékként, így számunkra olyan, mintha nem is lenne. Nekünk elég megírni az illetõ nevét és a többi a "mi dolgunk".
RIZLA
ha használsz xfire-t, akkor ha fent vagy serveren, nyomsz egy Scroll Lock+V és már veszi is

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Töltöttkáposzta
K4 ilyet én is láttam már naponta legalább 1-et.
Csak nem tom hogy kell fölvenni.
Segítenél?
Mert ha megtudnám hogy kell, az biztos hogy kevesebb hacker lenne.

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

ChaosTeam
Lehet jelenteni az illetõ nevével a Jegyrendszerben
RIZLA
az ilyenekkel mit lehet tenni?
http://media.xfire.com/swf/embedplayer.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="405" height="344" flashvars="videoid=1423a4

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ChaosTeam
A metin2 blogon kiírtam egy szép leírást arról, mit tegyünk, hogy ne nagyon tudják ellopni az accunkat... ( Metin2BLOG )
Töltöttkáposzta
Ja haveromat is Látványhackel b*szták át.
A csávókám berakott egy +9-es sárkány vértet, haverom a pikkelyes +4-et meg 8 ork fogat, elfogadták, és hopp, haveromnak ott a +4-es Sárkány a +9 helyett...

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Töltöttkáposzta
OK, de csak szólok a csávó már az ID bõl rájött a jelszóra.
Hogy hogyan azt nem tom, de jelszót nem adtam meg.

N3o
Na igen, ez hiba volt. Én a jelszavamat és az e-mail címemet is cserélgetem havonta, biztos ami biztos. És a cuccaimat sem mutogatom, fõleg amikor nagyon arra utaznak, hogy mutassam meg. Le szoktam nekik írni mit tud a cucc aztán képzeljék el :)

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

ChaosTeam
Nem... inkább NEM KELLETT VOLNA megadni az ID-det és a jelszavadat.

Egyrészt mert kb. 50 helyre leírtam, hogy még igazi GM-nek se adjátok meg, másrészt, mert TILTJA a Felhasználási Feltételek és a Játék szabályzat.

Visszakapni se fogsz semmit és az illetõ se kap kitiltást, mivel nem tudod bizonyítani, hogy te miért is adtad meg neki az adataidat....
Káposzta!
Csak egy kérdés, minek adtad ki a felhasználóneved és a jelszavad?

Töltöttkáposzta
Be kellett volna raknom raktárba az összes cuccomat.
Gecibe!

Töltöttkáposzta
Mondjuk annyira nem bánom, mert nem vittem azt a karit, majd késõbb akartam mert a lómedálos karival mentem.

Töltöttkáposzta
ÁÁ de akkor is!

Varikova
hozzám egyszer jött oda egy gyerek, azt kérdezte: mi az ID-d és a jelszavad. válaszom: ID húzz innen jelszó de most.
nem szabad az ilyenekben megbízni. én még a ribemet is csak alapos körültekintés után mutatom meg bárkinek is.

Töltöttkáposzta
bazki 42-es warlovas kari volt!
A rák megfogja az a gyereket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Töltöttkáposzta
XRAY elkérte az ID-met és elvitte az összes cuccomat!
Asmodeus tudsz ellene tenni valamit?
Nem várom hogy a cuccaim visszaad csak hogy bannold XRAY nevû karaktert.

Töltöttkáposzta
Kirabolták a karim!

Varikova
wowról annyit hogy aki itt akarja hírdetni rosszul teszi.
kérdése(i)m:
koe-pung mit csinál? és mikor lehet beszélni huahn-so val?

lépj be a metin2.hu-n és ott tudod kérni a kódot
Ryleh
hello!!
karaktertorlesnel mi a jelszo amit kér??

Koszi

Töltöttkáposzta
Asmodeusnak igaza van, de ezt hagy tegyem hozzá még:
Tudjuk vannak tört szerverek amik ingyenesek, de a wownak nem csak 1 hibája van. Legalább 3 de nem részletezném.
Amúgy meg minek írtál ebbe a topikba? Hogy fikázzad a játékot?

ChaosTeam
Igen, tudja mindenki, hogy van más MMORPG játék is, mindenki kipróbálhatja, amelyiket akarja és mindenki játszon azzal, ami neki a legjobban megfelel, leginkább el tud vele lenni.

Azt viszont örülnék, ha kerülnénk, hogy melyik jobb és miért. Mindenkinek más és más a jó így ha Pistinek X a jobb, nem feltétlen jelenti, hogy Józsinak nem az Y lesz a jobb.. ennek okán értelmetlen ilyenekrõl beszélni. Köszönöm!
Érdekes ezt már mások is állítótták, sõt van egy aki még most is játszik és állítja, hogy õ az.
Tudod mit, én meg Kriszu vagyok, nem is inkább Sumájer, nem is inkább Bruce Willis...
Messzirõl jött ember azt mond amit akar! :P

Köszönjük, hogy megtisztelfed jelenléteddel a topikod és köszönjûk a játékról az érdemi hozzászolásodat, de az általad (lopott) magasztalt játéknak nem ez a topikja, javaslom használd a keresõt, de nehogy megeröltesd magad egyszerüen csak KLIKK IDE!

Örülök neki, hogy neked az jött be. De csak ennyit fûznék hozzá:
- További jó ***-zást, Viszlát!!!

nézzétek meg itt az oldal tetején amiket írnak ott sok figyelmeztetés és lopás ötleteket találtok nézzetek meg mindent érdemes
a wow nak van fekete szervere az ingyenes úgy hogy csak egy hibája van a wow -nak befejezhettitek én is azzal nyomom
szerintem MOST hagyjátok abba az offolást mert ez tudtommal a metin2-rõl szól de ez ár minden másról csak arról nem.ha másik gamerõl szeretnél tárgyalni akkor azt a saját topikjába tedd meg.am hogy ne legyek teljesen off:jinnoba hol érdemesebb vad íjászt ölni ( a lovas küldihez)?
Töltöttkáposzta
Bazdmeg haggyá má a szar wowoddal osztálytársam is azza játszik -.-"
Figy az nem ingyenes és nem magyar, egy ez, kettõ pedig hogy qrva sok hibája van.(a metinnek is de ennek is)
Ha ingyenes játékot akarsz, ami viszonylag jó i akkor Metin2
Többet nem akarom hallani az ugatásodat h ilyen szar olyan szar.<#kuss><#duhos2>

am régen én voltam az elasó metinen én voltam Magyar Harcos -.- "
ez a wow ot utánozzák nagy szar :D www.wowge.com alsóra katt a kijön egy kép alsó link re keresd install wow exe 15giga ha lke akarjátok tölteni irjatok rám Email címem [email protected]
sokk kitartással és gyilkolással a rang pontod eléri a megfelelõ szintet és változni foga a rangod. Persze ha a sajátbirodalmadon belül embereket õlsz akkor negatív rangba lépsz és ennek megfelelõen változik a Rang megnevezésed.

Hello mindenkinek valaki meg tudnáe mondani hogy hoghy lehetek Barátságos ??
KaszaN
Bocs az of-ér

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

KaszaN
Ez a MuOnline ez is magyar mint a metin2?

Töltöttkáposzta
Hát én tudok neked mondani, nem tudom hogy Asmo mit fog hozzá szólni, mert tilos a metin belül más játékokat reklámozni.
de Pl.: MuOnline
aztán van sok nem magyar mint:
Mir2
Lineage2
Dragonica
Jade Dynasty
Perfect Word

Kapásból ennyit tudok.
Ja és aki nem tudja hogy mi az az MMORPG annak:
Angol jelentés= Massively Multiplayer Online Rule Playing Game
Magyar jelentés= Nagyon sokan játszott online szerepjáték.

KaszaN
Hi, tud valaki mondani pár magyar feliratos mmorpg-t? Nemlétezik, hogy csak a metin2-van. Köszi.

Bocs, de a Metin2-ön mit szeretnél warezolni?
Ez egy ingyenes játék!

ChaosTeam
Milyen warezre gondolsz?
thx a választ!

én konkrétan a 41-es palyzsra (azon belül is az ájulás ellenire).
olyan helyen nem doblyák amit egy 36-os is kitud ütni és nem fizetõs? és kb abból egy +8, +9-es mennyit véd és mennyibe kerül?
Tilos a warez?

Töltöttkáposzta
Huhu nálam beindult a Ló medál szezon!
Tegnap 5-öt ma 2-t sikerült szereznem, de estig még legalább 1-t szerzek.

N3o
SD2-be dobják fõleg, mivel ott dobálják a fekete körpajzsokat és a csatapajzs +6-okat.

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

Varikova
szerintem a csávó arra volt kíváncsi, hogy mi dobja azt a pajzsot...

Töltöttkáposzta
Immunis pajztsra mit értessz?
Merthogy több féle is van.
Ami az ájulás ellen immunis, és ami a lassulás ellen.
az ájulás elleni az ugy kb 3 milka akár milyen pajzs, a lassulás elleni pedig 300k.(Szerintem. Ha hülyeséget mondok javíts ki és ne ordíts le)
Haveromnak 50k-ér adtak egy ájulás ellenit 50k-ért, mert a csávó aki adta 17-es gyökér volt, aki szerintem nemrég kezdte a játékot, és halvány fingja sem volt hogy az mire való :S

ja és a dübörgés kk-t mennyiért tudom dracon jinnoba eladni ?
hol és mik és mikortól dobnak immunis pajzsot?
Szeretném megváltoztatni az email címemet.De nem tudom.Hiába adom meg az új címet és írja ki ,hogy küldenek az új címre egy aktiváló linket, egyszerûen nem kapom meg a levelet.Próbáltam másik emaillel is ,de arra sem érkezik meg.Mit csinálok rosszul?

az 1-2 kivételre gondolsz?:)