Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi nem fogadhatjuk el bizonyítékként, így számunkra olyan, mintha nem is lenne. Nekünk elég megírni az illetõ nevét és a többi a "mi dolgunk".
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Csak nem tom hogy kell fölvenni.
Segítenél?
Mert ha megtudnám hogy kell, az biztos hogy kevesebb hacker lenne.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A csávókám berakott egy +9-es sárkány vértet, haverom a pikkelyes +4-et meg 8 ork fogat, elfogadták, és hopp, haveromnak ott a +4-es Sárkány a +9 helyett...
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Hogy hogyan azt nem tom, de jelszót nem adtam meg.
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Egyrészt mert kb. 50 helyre leírtam, hogy még igazi GM-nek se adjátok meg, másrészt, mert TILTJA a Felhasználási Feltételek és a Játék szabályzat.
Visszakapni se fogsz semmit és az illetõ se kap kitiltást, mivel nem tudod bizonyítani, hogy te miért is adtad meg neki az adataidat....
Csak egy kérdés, minek adtad ki a felhasználóneved és a jelszavad?
Gecibe!
nem szabad az ilyenekben megbízni. én még a ribemet is csak alapos körültekintés után mutatom meg bárkinek is.
A rák megfogja az a gyereket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asmodeus tudsz ellene tenni valamit?
Nem várom hogy a cuccaim visszaad csak hogy bannold XRAY nevû karaktert.
kérdése(i)m:
koe-pung mit csinál? és mikor lehet beszélni huahn-so val?
Tudjuk vannak tört szerverek amik ingyenesek, de a wownak nem csak 1 hibája van. Legalább 3 de nem részletezném.
Amúgy meg minek írtál ebbe a topikba? Hogy fikázzad a játékot?
Azt viszont örülnék, ha kerülnénk, hogy melyik jobb és miért. Mindenkinek más és más a jó így ha Pistinek X a jobb, nem feltétlen jelenti, hogy Józsinak nem az Y lesz a jobb.. ennek okán értelmetlen ilyenekrõl beszélni. Köszönöm!
Tudod mit, én meg Kriszu vagyok, nem is inkább Sumájer, nem is inkább Bruce Willis...
Messzirõl jött ember azt mond amit akar! :P
Köszönjük, hogy megtisztelfed jelenléteddel a topikod és köszönjûk a játékról az érdemi hozzászolásodat, de az általad (lopott) magasztalt játéknak nem ez a topikja, javaslom használd a keresõt, de nehogy megeröltesd magad egyszerüen csak KLIKK IDE!
- További jó ***-zást, Viszlát!!!
Figy az nem ingyenes és nem magyar, egy ez, kettõ pedig hogy qrva sok hibája van.(a metinnek is de ennek is)
Ha ingyenes játékot akarsz, ami viszonylag jó i akkor Metin2
Többet nem akarom hallani az ugatásodat h ilyen szar olyan szar.<#kuss>#kuss><#duhos2>#duhos2>
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
de Pl.: MuOnline
aztán van sok nem magyar mint:
Mir2
Lineage2
Dragonica
Jade Dynasty
Perfect Word
Kapásból ennyit tudok.
Ja és aki nem tudja hogy mi az az MMORPG annak:
Angol jelentés= Massively Multiplayer Online Rule Playing Game
Magyar jelentés= Nagyon sokan játszott online szerepjáték.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Ez egy ingyenes játék!
én konkrétan a 41-es palyzsra (azon belül is az ájulás ellenire).
olyan helyen nem doblyák amit egy 36-os is kitud ütni és nem fizetõs? és kb abból egy +8, +9-es mennyit véd és mennyibe kerül?
Tegnap 5-öt ma 2-t sikerült szereznem, de estig még legalább 1-t szerzek.
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Merthogy több féle is van.
Ami az ájulás ellen immunis, és ami a lassulás ellen.
az ájulás elleni az ugy kb 3 milka akár milyen pajzs, a lassulás elleni pedig 300k.(Szerintem. Ha hülyeséget mondok javíts ki és ne ordíts le)
Haveromnak 50k-ér adtak egy ájulás ellenit 50k-ért, mert a csávó aki adta 17-es gyökér volt, aki szerintem nemrég kezdte a játékot, és halvány fingja sem volt hogy az mire való :S