m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • FGB
    Tank Kard Surának, ne az erőre rakj.
    INT/VIT 2:1 majd ha megtelt az INT, akkor szerintem VIT/ÜGY 2:1, utána ÜGY végül ha marad akkor mehet az ERŐre.
    Az őrvényt akár csak a újcsapást nem tudod használni lóról, (én ezt hagyom utoljára: örvény).
    Ha PvP karit csinálsz akkor kell az ÜGY helyett az ERŐ, akkor viszont az alábbi készségeket kell fejlesztened:
    Elv.penge, Örvény, Félelem, ujjcsapás/Kioltás, Kioltás/ujjcsapás.
    Ha szörny elleni Surát akarsz akkor:
    Elv.penge, Félelem, Elv.vért, a másik három érdekes dolog, Én ezeket még tesztelem Priv.szerveren, de szerintem nekem a negyedik vagy a kioltás lesz vagy az újcsapás, és az utolsó az örvény lesz.
    A "M" fokozatban minden védelmi és a támadás erősítőket leveszi az ellenfelekről, ezenkívül nincs a sebzése ellen védelem, így PvP-ben elég nagy jelentősége lehet, szörnyek ellen meg jól sebez.
    Ahogy észre vettem ellentétben azzal amit mondanak az ujjcsapásról igen is sebzi a szörnyeket, méghozzá mindenkit aki rád támad és nagyom szinten nem is keveset bár ez is inkább PvP skill.
    De ez csak az én véleményem.
    Mindenesetre ahogy én észrevettem elsőkként minden képpen a védelemre kell építeni elsőnek Kard suraként, mert a támadás elég gyengécske kis szinten 75-től viszont tényleg megváltozik, de addig el is kell jutni