Bocsi de ezt nem bírom megállni :D LOL :D Láttál már te lélekkövet? Az a G-s skillek fejlesztésére kell.(3-5millás cucc) Amiről te beszélsz az max a szellemkő. Amúgy erre soha az életbe nem lesz semmi item shop-os cucc. Vagy belemegy vagy nem. Nekem a 61-es +7-es vértembe volt egy +2-es védelem kő, kivettem és a védelemkő +3 egyből belement. Utána item shop-os cuccal kivettem a szilánkot lett benne 2 üres hely és a siettség +3 valamint a kitér +3 egyből belement egymás után. Ez tisztán mázli kérdése.
Tudom most jönnek a hülyébbnél hülyébb ötletek hogy rakosgasd körbe a vértet a kővel, meg dobd el a követ és a cuccot és vedd fel és úgy rakd bele. Annyi ami úgy hihető hogy ha húztál a cuccon 1 szintet akkor nagyobb eséllyel megy bele a kő, ezt úgy a gyakorlatban is alátámasztottuk már páran. Magyarán amikor még "friss ropogós" a cucc akkor picit jobban sikerülnek a kövek. A +4-es kövek meg ráadásul drágák és iszonyat törnek. Én az csak 66os utolsó vértbe szánom semmi másba nem teszek +4-es követ.