Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+1 = 91% _ (99%)
+2 = 83% _ (89%)
+3 = 71% _ (78%)
+4 = 58% _ (63%)
+5 = 49% _ (54%)
+6 = 38% _ (42%)
+7 = 25% _ (27%)
+8 = 18% _ (20%)
+9 = 7% ___ (8%)
Normál: Céh kovács + 10%
+1 = 91% 99%
+2 = 83% 89%
+3 = 71% 78%
+4 = 58% 63%
+5 = 49% 54%
+6 = 38% 42%
+7 = 25% 27%
+8 = 18% 20%
+9 = 7% 8%
Aquila-piros birodalom. tegnap betörte a kovács +6-ra a halálosomat, volt még egy +4-esem raktárban, de mivel az gyenge ezért írtam egyet hívásba, hogy ékkövet veszek. egyszerre 6-7 ember írt rám, hogy eladja. abból 2 fõ 100K-ért másik 2 90K-ért 1 80K-ért és 2 60K-ért adta.... (kovácska ezt már nem törte....)
mellesleg itt egy mese arról, hogy milyen okosak az emberek;
tegnap este valami okos írta hívásba:
"Ki irányítja ezt a b*zi kovácsot? ha a GM-ek akkor b****ák meg."
szóval ennyit arról, hogy milyen felépítésben látják az emberek a játékot XD
jah, viszont lenne egy kérdésem: alapból hány % esély van arra, hogy a kovács nem töri a cuccomat? mert gondolom valamihez viszonyítva van az a "10%-al nagyobb esély" a céhtelkeken lévõ kovácsnál.
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Nos éppen most néztem végig a jino birodalmiaknak mi a szórakozása...átjönnek és szétverik a boltokat gratulálok nekik sajnálatos módon azt kell mondanom igen nagy válogatott barmoknak sikerült oda regisztrálniuk és sajnos nagyon elrontják mások játék élvezetét...olvastam a fórumon hogy talán ezért kizárás is jár!!!!GM ilyenkor merre vagytok...bár saját szememmel láttam hogy jég földön végig nézte mosolyogva,hogy egy 65 szintû Only one klán tag úgy verte a metint mikor kreálja ki magából a mobokat,hogy el teleportált nehogy beszorítsák és meghaljon...és semmi reakció a gm-tõl csak mosolygás..nos nem tudom ezek után mit gondoljak..lehet jó puncsos az illetõ..!!!!
És ezek után legyen valami féle bizalmam!!!!?????????
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
http://metin2hungary.sytes.net/index.php?topic=106.0
Ennél közvetlenebbül nem tudom leírni :D
Konkrétan nem tudnád leírni mire kell menni?
Mert én ezen az oldalon nem tudok tájékozódni.
Bocsi :(
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Köszönöm!...
Köszönöm!...
Káposzta
Igen létezik egy ilyen privát szerver, nem feltétlen pvp de ez arra is jó hogy megnézd milyenek a skilljeid P-s szinten. Mivel az összes tárgypiacos cucc megvehetõ és a könyvek is a halásznál...stb Áldás tekercs is kapható. Egyszóval mindent megkapsz NPC-nél kivéve a cuccokat, azokat magadnak kell kiütni. Yangot is millával dobálja, ott egy 40millás +9-es vért ár olcsónak számít. Ott vörös erdõben érdemes ölni ott volt hogy ismerõsömnek 5millát dobott ki a fa 1 összegben. ATAG oldaláról tudod leszedni. A játék maga kínai tehát a hibaüzik kínaik, én a regisztrációnál már elakadtam de nem is igazán érdekel.
http://metin2hungary.sytes.net/index.php
Ide regisztrálj és megtalálsz mindent a fórumban.
Azt hallottam hogy állítólag nyílt egy úgy szerver, a pvp szerver, ahova csak egy bizonyos oldalról lehet regisztrálni vag valami ilyesmi.
Mindegy, a lényeg az hogy ha valaki esetleg tudja azt, hogy honnan kell letölteni, akkor írja már le ide legyen oly kedves.
Barátom játszik rajta, de a címét elfelejtette, azt mondja ott sokkal könnyebb a fejlõdés, a pénz értéke nagyot ugrott, pl most havernak van 100 milkája, és 1 nap olyan 5-6 szint, ha kb 60-as vagy.
Õ 35 ös szintig vad kutyákon fejlõdött.
Akkor várom a válaszotokat.
Elõre is köszi: Qpack
Amúgy a piros részt tegnap írtam hozzá, a többi kezdetek óta ottvolt. És a piros rész is az Angol metin2 szabályzatból lett kiegészítve, ott nem tudom mióta van benne.
Nos JB N300...képzeld igen sok kígyófarok+ ütöttem már a játék során...de ez nem olyan ritka mint pl a shuriken+ és az még mióta az eszem tudom az még 200k...de szólj ha tévedek?!!!Ha neked 2és 2fél óra kell egy kígyófarok kiütéséhez ezen is elgondolkoznék egy kicsit...szerintem nem kell elég ha lélek metint ütsz és ontja magából a kígyókat....és még a sivatagba sem kell menni JÉÉÉ hogy lehet!!!!!!Gratulálok neked a 100-150 fegyverzet darabhoz is!!!!!És nem tudom hol játszol de az ékkõ ez az régen annyi volt ahogy kezdted de a vége a mondatodnak nem igaz mert 150k alatt igazából sehol nem kapsz!!!De ha elmondod hol lehet venni 80-90k Szólj és felvásárlom az egész készletet ami van!!!!!!!
7.B.- Felhasználói Fiókok és tárgyak eladása
* A játékbeli felhasználói fiókok vagy azok tartalmának vagy ezzel kapcsolatos egyenleg eladása valós pénzösszegért szigorúan tilos. Bármely játékos aki ilyesmit csinál, tiltásra kerül.
Ez konkrétan TILTJA az, hogy valaki Sé-rt cserébe adjon bármit ( akár tárgyat, akár yangot) ugyanis a "Sé" valós pénzösszegnek van tekintve, mivel valós pénzért lehet venni.
Káposzta, igen még csak 100k nézd meg 1 hónap múlva, amikor már mindenkinek M-es lesz az a képessége és kevesen fognak metineket ütni, kevés viszont kelendõ cucc lesz ezálltal menni fog fel az ára nagyon.
viszont valamit nem értek:
miért van az, hogy ha pl egy kékkel leállok verekdni és bekábítom akkor õ ott áll egy helyben kábán én meg körbe körbe repkedek a földön (állandóan olyan, mint amikor befejezte a kombó sorozatát, de ha kába akkor hogyan??? és hogy hogy mp-n ként?) mert ilyen megesett velem régebben is, meg néhány emberkénél akár saját országon belül, de nagyon idegel, mikor a 25-ös surát nem tudom emiatt kifingatni, mert felállni sem tudok.egyszer gondoltam rá, hogy hacker az illetõ (ki ne gondolná hackernek azt, aki lesprinteli a lovad, illetve maga elõtt terel olyan módon, hogy fél pályával arréb áll én meg folyamatosan repkedek hátra)
szerintem ez viszont nem a "marketing" miatt van n3o, hanem amiatt, hogy már mindenki mindenbõl pénzt akar csinálni. teszem azt 10K-ért árulják uriel könyvét, 20K-ért uriel csomagját. szóval már mindenki felhalmozni akar mindent. és hogy hogyan próbálnak pénzt szerezni? nagyon egyszerû! csinálnak egy kis karit, azzal ütik a metineket, innen annyi KK, azzal csinálják a küldiket és ahelyett hogy leadnák inkább eladják a hozzávalót, mert nem céljuk a fejlõdés. aztán fogják és szépen bepötyögnek valami csillagászati árat, amit a sok kis szerencsétlen meg is vesz (általában a "sok kis szerencsétlen" húzatni is akarja magát, csak hogy tudjátok, melyik réteg nem veszi a fáradtságot)
ha az ember jó helyen keresgél fele annyiért is megkapja a könyveket/ékköveket, egyéb cuccokat amiket keres. én ezzel úgy vagyok, hogy ami könyvet találok és tudom használni megtartom/elolvasom ami meg nem nekem való azt elpasszolom elég olcsón, hisz amit találtam abba nem öltem pénzt, vagyis csak nyerhetek rajta. na a többiek is így van ezzel, csak nekik nem mindegy hogy mennyit nyerhetnek rajta! minél többet próbálnak aztán a végén majd úgy járnak, hogy az értelmesek felhalmoznak sok cuccot olcsóbban elkezdik árulni és így a "kizsákmányolók" nem tudják olyan drágán eladni mert a kutya sem veszi meg. mellesleg vitatkozhatunk mert közgazdaságtan szakos vagyok és szeretem hallani mások véleményét az ilyenekrõl :)
Anno még amikor megjelent a metin2 HU-változata egy Lómedál ára 50-80k-ig terjedt.
Ma már 150-200k-az ára.
Viszont ez a legújabb szerver ez az Aquila nagyon jóra sikeredett, mert nagyon olcsó minden. a Pegasus és a többi szerveren egy Erõs Test kk 250-300 k, az Aquila világában ez maximum 100k.
Nos elég régen írtam már ide....Látom a Világ gazdasági válság is elérte ezt a játékot:)))
Mióta kerül egy +kígyófarok 500K-1millába???????????????????
Vissza sírom a játék kezdetét nem volt ennyi barom...és egyáltalán nem is értem honnan szedik ezeket az összegeket...emlékszem anno max 200k volt.....
Nos teljesen elment a kedvem már a játéktól kár hogy nem csinálták meg ezt nem online játékra bár nem a nagy volumenû játék kategóriába sorolnám ezt...kb 1000huf-ért meg lehetne venni a bizonyos Médiamarkba:)))mert többet nem ér ez a game....de annyit kifizetnék mert nem lenne ennyi barom a játékbvan!!!!!
czapi: ilyenkor próbálj CH-t váltani, hátha nem megy utánad.
a 753-as írást láttam,de ott csak az van ,hogy hány pont között vannak a rangok.
Elérni a 40-es szintet :)
Elmegyek, majd metint ütni, meg a harmadik szigetet ki fogom bérelni magamnak, remélem idõm is engedi és a sárkány is megáld némi szerencsével, hogy huljanak a tárgyak :)
2009. szept. 13. 13:22 Ez volt az a hozzászólás.
Big, azt sehogy. Vagy kovácsolás vagy SÉ-s kiszedõ.
A #753 hozzászólásban meg találod hogyan alakulnak a rangok.
u.i.: csak egy kevesett kellet volna lefele vissza olvasni.
A neveknél ott szerepel ,hogy barátságos,nemes stb. Az ,hog ez megjelenjen a név mellett ,mitõl függ? Azt hittem,hogy egy bizonyos szintet el kell érni és akkor az én nevem mellett is megjelenik majd,de eddig még sehol semmi :)
What a feeling? Cycling and beer :D
Azért mert nincs war lovam, ede a kiskarimmal szerzem a medálokat, és majd lesz.
Addig ugye felesleges BO-partyra menni.
What a feeling? Cycling and beer :D
Na ti ilyet ne csináljatok. Nekem is inkább +2-esen el kellett volna adnom 3millába elment volna.
Am végre van Metines Fejléc, ha ezt annak hívják