2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • Töltöttkáposzta
    Meghaltatok?
  • Töltöttkáposzta
    Álmosak vagytok?
    Vagy egész nap metineztek?
  • Töltöttkáposzta
    zZzZzZzZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.............
  • Hurki
    jelentem alásan második halálos csapás+4 belemászott a csata kard+5-be, jó nap ez a péntek 13.
    UI: mellette törtem 20-25 +3-as követ (sietség, kitérés, védelem, halálos csapás, harcos elleni, áttörés) mondjuk pár belemászott a cuccokba, szóval egész jó napom van :D
  • Töltöttkáposzta
    Ezek elkerülésére lenne jó a sok Kavicstan :P
  • N3o
    Meg nem hiszem hogy te egy +6os utolsó vértet inkább húznád 1 szintet ha beletörne pl 2 kavics. Mert az fehér gyöngyös cucc ami 7-10milla. Azt te Dt-be nem fogod húzni mert az a kovács is ugyan úgy tör, csak nem kér érte cuccot csak a yangot. Szóval egy durván 15-20 millás (harcos esetén már 30-35 millás) vértet te ott húznál, vagy hagynál benne 1 jó követ meg 2 szilánkot, mondván hogy jó majd a következőbe jó lesz, mivel nincs következő. Nekem itt a 60-as +7-es vasbogár harangom van benne egy visszatérés +3 meg egy harcos elleni +3, és egy szilánk mert a sura elleni már nem ment bele. 65ös fegyóm még messze nincs +7-es +8-as (már készül) szóval fogom és kiszedem a szilánkot és belerakom a sura elleni +3-mat. Ha nem megy bele még 1 kiszedő.
  • Hurki
    Megsúgom kő kézikönyv a legnagyobb bevételük, majd ha már 65-70-75-ös fegyókból lesznek +9-esek, meg mire azokat kövezik +5-ös kövekkel, szerinted mennyi kő kézikönyv fogy majd el? Gondolj bele mindenhez gyöngy kell, nem horgászni fognak, hanem DT-be kovácsolni, +9-esen meg ha kő kell bele, kő kk, ennyi :D
  • Töltöttkáposzta
    Hát viszont a Kavicsos könyv meg egyáltalán nem kerülne sébe, és nekem az nem probléma hogy nem lehetne venni a köveket, ütni tudok nem vagyok egy puhány.
    Az meg hogy a GF profitot veszít engem nem igazán izgat, ott van még egy csomó másik SÉ-s cucc.
  • N3o
    Ezt akár hova írod meg nem lesz meg mivel fölösleges. Akkor már túl könnyű lenne a játék. Amúgy az a 33% egyáltalán nem biztos hogy annyi. A lovas könyved meg csak az elsőnél dob 5% onnantól kezdve 10%. Meg a másik hogy a kövek értéke a béka segge alatt lenne és neked kéne kiütni mindent hogy normális köveket kapj mert mindenki kiütné magának beletenné a vértjébe/fegyverébe és kész, nem ütnének még eladásra mert nem lenne haszon. + ott a SÉ-s szilánk kiszedő ezt nem vásárolná senki ezálltal a GF profitot vesztene. Ez így lett kitalálva. Ha beletörsz egy követ próbálkozz 50 másikkal. Ha meg pl 9-es cuccba van benne a szilánk ott a szilánk kiszedő. Nem kerül sok SÉ-be lehet vásárolni. Ennyi.
  • Töltöttkáposzta
    Hát az a 33% nem tűnik túl biztatónak, de a Lóhívás esélye sem ami alapból 10%. Jó lenne ha az első értéket lehetne növelni, mint a lóhívást a Lószelídítés könyvével, ezt a köves ügyet meg valami "Kavicstannal" , hogy ne a követ törje már a karakterünk hanem inkább a diót.
    Például megdobhatná 5%-al a sikerességét, úgy ahogy a Lovaskönyv is.
    Ha még az ára is a lószelídítés könyv körül mozogna, vagy olcsóbb lenne annak pláne örülnék.
    Persze nem sok esélye van hogy meg is csinálják, pláne ha ide írom.
    Mert az ilyeneket nem ide szokás írni de ez csak részletkérdés.
  • Hurki
    Hát ez megint csak babona, már regényt lehetne írni belőle a játékról.
    +2-es halálos csapás, áttörés köveket pl zsinórban pakolom fegyverekbe, szinte mind belemegy. +2-es védelem, sietség kövek törnek mint a ropi, +3-as kavicsok minden 8-10., harcos elleni kő, eddig 10-et törtem, volt közte +4-es is. Valahol olvastam 33% eséllyel sikerül a kő, nincs ebbe turpisság, vagy szerencséd van, vagy nem :D
  • Varikova
    nekem a kováccsal vannak gondjaim. 2 nap alatt 2 fms-t tört +5re... de msot az új szerón mintha bányászatra kaptam volna némi extrát. 40 pontos a csákányom eddig talán ha 7 sikertelen bányászatom volt a többiből kijött legalább 1 érc.
    a vén majommal (jósnő) én már úgy vagyok, hogy ha azt mondja "nagyon nagy szerencsém van" akkor tuti hogy max fejlődni megyek. ha óriási pechem van megyek pecázni és fogok pár hajfestéket...
  • Töltöttkáposzta
    Nekem a kőrakásba van egy bevált módszerem amit most megosztok veletek.
    Elmegyek az öregasszonyhoz, és jósoltatok. Tudom hogy az csaj a yang dobást mutatja meg a horgászást, de nekem bevált.
    Utána ha jót jósol, EGY és csakis EGY követ fogok meg, és felszerelem.
    Nekem bevált.
    Aztán másik nap jósolás nélkül sikerült még 1 kő.
    Így kaptam FMS+3, áttörés kő +2, és Ninja +3 :)
  • Töltöttkáposzta
    Hurki abba a vértbe gondolom 3 követ lehetett rakni. Akkor örüljön neki hogy bele ment mind a 3.
  • Varikova
    neo neked mint mindig csak mázlid volt. most kb 5 perce próbáltam ki a módszert amit leírtál és aryjoung gyűrűje nem lett meg. már a 10. goo-paenál járok. más szerókon (aquila, altair) már a 2.-3. megadta. msot nagyon szerencsétlen vagyok XD
  • Hurki
    Drekon az egyik gyerek 14 +4-es követ próbált a vértjébe, mire belement neki 3 (sietség, védelem, kitérés)
    Szóval minden csak kitartás, yang és SÉ kérdés csupán.
    Az a baj, külföldön a havi 500-1000 SÉ meg se kottyan az játékosoknak...
  • N3o
    :) Jó poén volt :D De az én kérdésemre Asmo a válasz? vagy valaki aki ért hozzá? Mert Asmo úgy is azt válaszolja, hogy nem kaptak még infót a GF-től...
  • RIZLA
    jogos....elirtam.
  • N3o
    Bocsi de ezt nem bírom megállni :D LOL :D Láttál már te lélekkövet? Az a G-s skillek fejlesztésére kell.(3-5millás cucc) Amiről te beszélsz az max a szellemkő. Amúgy erre soha az életbe nem lesz semmi item shop-os cucc. Vagy belemegy vagy nem. Nekem a 61-es +7-es vértembe volt egy +2-es védelem kő, kivettem és a védelemkő +3 egyből belement. Utána item shop-os cuccal kivettem a szilánkot lett benne 2 üres hely és a siettség +3 valamint a kitér +3 egyből belement egymás után. Ez tisztán mázli kérdése.

Tudom most jönnek a hülyébbnél hülyébb ötletek hogy rakosgasd körbe a vértet a kővel, meg dobd el a követ és a cuccot és vedd fel és úgy rakd bele. Annyi ami úgy hihető hogy ha húztál a cuccon 1 szintet akkor nagyobb eséllyel megy bele a kő, ezt úgy a gyakorlatban is alátámasztottuk már páran. Magyarán amikor még "friss ropogós" a cucc akkor picit jobban sikerülnek a kövek. A +4-es kövek meg ráadásul drágák és iszonyat törnek. Én az csak 66os utolsó vértbe szánom semmi másba nem teszek +4-es követ.
  • RIZLA
    más.....lélekkövek behelyezésére is lehetne vmi item shopos cucc......ma két +4-es védelem követ tört bele a vértekbe:(
  • RIZLA
    nekem 43-as szintig kellett csépelnem a pofáját, hogy nagynehezen dobja a gyürüt ......szal don't fosing.... elöbb-utobb meglessz :)
  • N3o
    Most viszont kérdésem is van. Melyik 65ös harangból lehet majd az epic fegyvert megcsinálni? A menny és föld harangból, vagy a viharmadár harangból, csak mert akkor abból vásárolok be és tolom fel 9ig. Meg hogy mikor is lesz végre ez aktív, már a csóka a völgy bal alsó sarkában, ami csinálja majd az epic fegyót azaz a 80-ast.
  • N3o
    Káposzta, a képlet nagyon egyszerű. Este látsz egy go-pae-t, NEM mész neki idegből ész nélkül. Elmész a csajhoz a városba a raktáros elé, rákattintasz a küldire, utána az "igen megcsinálom"-ra utána visszamész és lenyomod a mobot. 3ból 3x ezzel a módszerrel elsőre megkaptam. Másik lehetőség hogy fogod és megveszed a gyűrűt mert szoktam látni 1-200k-ért piacon :D
  • NoooRbeee
    jó hírek azért köszönöm
  • Töltöttkáposzta
    Na ez az amit soha nem tudok meg, ugyanis én nem vesztegetem az időt egy nagy fémszájú melák miatt, aki ad egy kib*szott gyűrűt, de le kell ölni belőle vagy 80-at mire megadja.
    Az első 30-nál meguntam.
    Világos!
  • bigbigle
    az csak szerencse kérdése nekem 1-ből meglett havernak 17-szerre
  • NoooRbeee
    1 rövid kérdés:hány goa pae-t kell kinyirni hogy adjon valami emléket ariyu vagy kinek a férjéről?
  • Töltöttkáposzta
    Köszi a gyors választ :-)
  • bigbigle
    csak arany és ezüst kulcs van és az a +-hoz is jó
  • Töltöttkáposzta
    Egy kérdés az Arany/Ezüst láda +-t Arany/Ezüst kulcs +-al nyithatjuk?
  • bigbigle
    akkor ha lehet tennék fel 1 hirdetést:Dracon vennék olcsón tigris vértet (mert már csak az kéne)
  • czapi
    Ha jól emlékszem ezüst láda+ -ból van.
  • N3o
    Hát ezüst ládában nehezen.
    Amibő kaphatsz bátorság köpenyt:
    SIMA aranyláda (nem a plusszos)
    Egyik 45 ös küldetésre kapsz 20db-ot, a díszes íjas küldire.
    Továbbá 90-es metin
  • NoooRbeee
    köszi sikerült
  • ChaosTeam
    A személyeskedést és egymás vagy egymás rokonainak sértegetését kérném mellőzni.

Ha valaki kérdez valamit, vagy adjunk rá választ, vagy ne is szóljunk hozzá az adott hozzászóláshoz. Köszönöm!
  • czapi
    Anyámat ne keverjük bele. Csak megkérdeztem. Nem tudtam, hogy tárgypiacos cucc, ezüst ládában volt. Azért gondoltam, hogy eladom, mert esküvőre gyűjtök és most nagyobb szükségem van a yangra mint ilyen cuccra, de ha nem lehet eladni, akkor nem adom el. Ennyi. Attól, hogy egy valamit el akarok adni még nem jelenti azt, hogy "anyámat is eladnám" Vagy te még nem adtál el semmit????????????
  • Töltöttkáposzta
    Norbee a te apád fazekas?
    Mert nem értem hogy csinálhatott ekkora köcsögöt xD
    (nyugi csak vicc)
  • Hurki
    Amelyiket szeretnéd, választás a te kezedbe, de tolvajkesztyű nélkül egyiket se :D (ma 2-3 millió esett kk-ba kőbe 2 óra alatt)
  • Hurki
    ittnézz szét
  • NoooRbeee
    pls help uriel-es küldibe megakadtam valamilyen táblát kellene megtalálnom majom kazamatában?!hol keressem? ha tud valaki segítsen.ja és még 1 uriel könyve mire jó?!