én csak azt nem értem, hogy mire jók ezek? mármint miért jó annak a csávónak aki csinálja az ilyen oldalakat hogy más cuccait ellophatja stb? max 1 hete a céhem BM surájának törték fel az accját. hogy hogyan azt ő sem tudja. azt tudom, hogy ő még az istennek sem adná meg a felhasználó nevét, valahogy mégis elkapták és a jelszavát is leváltották. sikerült visszalépnie de egy kérdés: mire megy onnantól? a felhasználó nevét már megfejtették innentől kezdve a jelszavát is ki tudják találni újra és újra feltörhetik. ezt hogy lehet megakadályozni? egyébként eléggé ideges volt mert a fegyverét kölcsönkapta a céhvezértől, de megtalálta. és ha hiszitek ha nem egy emberke kereskedő karijában. 500K yangért tudta visszavenni. 100% hogy ugyan az a fegyó volt, mert ugyan azok a kövek ugyan azokkal az extra (sárga) cuccokkal. gm-ekkel meg elég rosszul állunk. uchi néha felnéz hogy nem-e omlott még össze a szeró de egyébként simán fejlődnek az emberek 42-ről 52-re egy nap alatt egyedül (hogy hogyan csinálják nem tudom, de rossz kifogás az SD2)