Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet nekem van csak késõ, de én ebbõl egy szót sem értek.
Kérhetném, hogy probáld meg értelmesen megfogalmazni a mondanivalodat?
Amugy meg mibajod a Shinsoo-iakkal?

Fodorgyurma
Jinno:F

fogadjunk hogy te is a pirosaqknál vagy azok az elnevetegek inkább idegbetegek nagy része a kékeknél PL. alig üvöltenek ketten az 50 bõl hogy ne üssenek bele mert az az övé
Fodorgyurma
11éves pöcs..
majd neked szted itt ül egész nem az Asmo és ien hülyeségeket vár?

uhh az szar <#shakehead>hol vagy te admin ilyent nem szabad csinálnod <#ejnye1>
Töltöttkáposzta
Tyûha!
Bocsi hogy így fejezem ki magamat, de ezt totál besz*ptad. :(
Szerintem nincs visszaállító, én nem tudok róla.
Azért sajnálom a céhet, a paraméterei miatt. <#rinya><#szomoru1>

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

N3o
Joesziget írta fórumra:

"Üdv Mindenkinek!

Sajnos a JoeBoss feloszlott egy lagg miatt.
A következõ történt:(

Meg szerettem volna nézni az õrnél a céh listákat.
Mivel ma nyílt az új szeró egész nap mindenki laggolt:(
Amikor meg akartam nézni a céh listát az õrnél kaptam egy laggot.
mire bejött minden már csak azt láttam, hogy fel akarod oszlatni a céhet? OK
Más nem volt csak OK!!
Mondom kilépek a játékból mert nem szeretném oszlatni a céhet.
Kiléptem, de sajna ettõl még feloszlatta:(
Azt kellene csak tudnom hogy mivel megvolt 3 épületünk meg 16-os volt a céh,vissza lehet -e állítani a céhet:(
Mivel nem voltam hibás és csak a lagg miatt volt, remélem van rá mód hogy viszaállítsák a céhet:(
Sok jó embernek sok munkájába volt ez a céh és nem szeretném egy lagg miatt elveszteni.
Aki tud segíteni bármiben annak nagyon örûlnék:)
Elõre is köszi a segítséget:)"

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

most itt vagy admin?
Hovalettek az épületeitek?
Csak a Hope épületét találom a tieteket nem (CH3).

N3o
Én csak azért reagáltam így, (ami nem szokásom) mert lekezelõ volt és tapló ezzel:
"1.Tanulj meg olvasni!"

Igen rosszul hiszi magáról azt, hogy bárki felett áll. Így jogos volt az én elsõ valamint második pontom. Nem is számítottam másra. A játékban is ha látom közösbe, hogy valaki olyat kérdez ami másnak egyértelmû, de neki nem, egybõl jön a "hülye noob" "de hülye vagy b..." és a kedvenceim a "láma" és "amatõr" jelzõk.

Ez a kis mitugrász is a fent említett emberek közé tartozik. Semmivel sem különb náluk. Kíváncsi leszek mennyire kapja majd fel a vizet, ha majd õ nem tud valamit és egybõl lekezelik és "hülye láma" "amatõr" ...stb jelzõvel ugranak a nyakának. Ennyi.

van már moderátorunk vagy mink?(aminek asmo indult itt)
Töltöttkáposzta
1. Furkósbot vagy
2. Furkósbot vagy

<#banplz><#nyes>

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

N3o
1. bunkó vagy
2. bunkó vagy
3. a 2.-ra már rájöttem.
és végül 4. arról még nem volt szó, hogy lehet-e több fõépületet. Csak arról, hogy 1 céhnek 1 telke lehet és azon mindenbõl 1-1 kohó kovács templom. Arról még nem, hogy több fõépület lehet-e.

Fodorgyurma
1.Tanulj meg olvasni!
2.Nem lehet átmenni másik birodalomba hogyha házas vagy!

N3o
Ja és még 1 kérdés :D Mi történik akkor ha egy házasságon belül, az egyik fél átmegy egy másik birodalomba, és utána bannolják is ennek tetejébe? El lehet válni utána? Vagy amikor másik birodalomba ment automatikusan bomlott a házasság?

N3o
Üdv, mi még mindíg unatkozunk sajnos. Asmodeus és lehet 1 telekre 2db fõlépületet? :) Hátha azzal lehetne újabb kovács, kohó...stb :)

Töltöttkáposzta
Megszûnt már nagyon rég óta.

ezt csak akkor tudod megtenni, ha törlöd a pegán az összes karakteredet, ezt követõen lehet csak birodalmat választani. Egy szerveren, csak egy birodalomban lehetsz egy Accont-tal.

Sziasztok

Töltöttkáposzta a JinnoXpress céh megszûnt?
Mert én benne voltam de kidobtak belõle miért?
Töltöttkáposzta
Jaj elnézést nem Picurka hanem Csupika

Töltöttkáposzta
FIGYELEM! Ne válaszoljatok azoknak az embereknek, akik elkérik az MSN-edet és egy hacker programot akarnak küldeni, ami 2 millió jangot ad.
Ez valójában a "G1" nevû program, ami elkéri a felhasználó nevedet, valamint a jelszavadat.
Ez átverés.
Biztos sokan ismerik, de ez a program ahogy beírtad a felhasználódat és a jelszavadat, kiírja az MSN-ed re az ID-t és a jelszót. Szóval ez egy karaktertörõ program, nem egy yang hack.

Ja és ezt csak Asmodeusnak írom:
Ha van rá lehetõség, légy szíves banold Picurka nevû karaktert az Altair szerverrõl.
Õ akarta küldeni nekem a progit. <#banplz><#wow3><#szomoru1>

lenne 1 kérdésem: elejinte játszottam pegán a pirosoknál most dracon vagyok a kékeknél. és játszanék a pegássommal csak ott is a kékeknél szeretnék lenni. a kérdésem: hogy hogyan tudok kék lenni?
Hurki
Hello azt meg lehet kérdezni mi lett Gumikacsa felhasználóval Draco 75-ös harcos.
Elõre is köszi:D

What a feeling? Cycling and beer :D

Töltöttkáposzta
Á azért annyira nem kockák, iskolába nem szoktak Laptopot vinni max a tanárok.
De ha mégis, akkor a többség csak támasztja a tököt órán, nem laptopozik <#hehe>

Dracon a jihnoo-ba

de az a baj hogy ok kezdõdik a suli. de a sok kocka viszi magával a laptopot és azon nyomja ott is :(
Töltöttkáposzta
Sok low eltûnhetne már, vagy legalább fejlõdhetnének.
A magyarok szégyenei

Töltöttkáposzta
Mit mondjak erre?
10 ÉVESEK <#buck>

Tegnapi esetem:
Odajön egy 25-ös harcos:
-cs
-mi az kiment a divatból a rendes köszönés?
feldobja a kereskedõ ablakot beír egy összeget: 345xxx (az utolsó számra nem emlékszem), majd írja:
-az telihold kardért
-hehe, +5-ös a kard, csak eddig felhúzni többe került, 2 misiért a tiedlehet.
-ennyit életemben nem láttam még csak 25-ös vagyok.
-akkor viszlát!

Bersze szombat este is megtalált egy hülye gyerek:
26-os harcok:
-cs, párbaj? ha nyerek nekem adod az FMS-t.
-te bolond gombát ettél vagy csak rosszul vagy összerakve?
-jó akkor ha nyerek adsz 10k-t.
-mibõl gondolod, hogy bármit is adnék.
Majd elfogadtam a párbajt és lealáztam. még kétszer visszahívott, mikor éppen lovon ültem, de akkor is lealáztam. Mért hiszi a sok hülye gyerek, hogy eléri a 2x szintet harcossal akkor letud verni egy 36-os surát?

Nem baj ma kezdõdig az iskola így sok csökkent képeségüvel kevesebb lesz. Jeeeeeeee! a legszebb, hogy a héten csak ma dolgozom utána szabi, így a héten meg lesz a 40-es szint és go Warló :) esetleg majd Pegán, Shinsoo-ban segítséget elfogadok :D

A szellemfogat tegnap láttam piacin, partizánt még nem láttam.
Megint meg lesz nyitva a Pegasuson a regisztráció?

Töltöttkáposzta
Mindegy. Pár hét múlva regizzetek a Pegasusra, a sárgákhoz, mert én ott láttam és a boltokba nézzetek szét.
Így fedeztem fel a Partizánt, és a Szellemfog pengét is.

Én egyszerûen oldom meg a zene hallgatást leveszem tökre a játék zenéjét és alatta meg megy winampról vagy éppen ami van lejátszó a gépemen és arról küldöm azt amit én akarok...
probáld meg feltölteni a képet valamelyik oldalra ami képek tárolására szolgál. :)

Töltöttkáposzta
nemmegy <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
d azért még próbálkozom

Töltöttkáposzta
aza baj hogy csak 20 kbyte lehet

Hát van egy olyan gomb a "MEHET" elõtt, hogy "KÉPFELTÖLTÉS" ha arra klikkelsz akkor fel tudod tölteni a képet. A másik meg oldás, hogy felteszed a képet valamelyik oldalra és a "KÉP BESZÚRÁSA"-t választod és megadod a kép URL címét.

Töltöttkáposzta
Hát ha haverom Valter, aki egyébként Pegasuson Unstopable néven szerepel fentlesz MSN-en akkor talán be tudom másolni ide. Csak elõbb mondd el hogyan kell mert nem tudom <#nemtudom>

szerintem csak akkor ka kiválasztod a te zenédet, akkor fogod halgatni. Az AutoPatch szerintem a méretet is figyeli nem csak a fájl nevet.

Varikova
hát igen, a fegyó a másik: szerintem minden 2. 30-as szint feletti emberhez odamehetett, mivel FMS +2-m van :D

viszont lenne egy kérdésem:
hogy lehet beállítani a metint, hogy ne azokat az alap gané zenéket adja, hanem azt, amit én akarok? mivel arra már rájöttem, hogy a zenéket a Bgm mappában tárolja, de ha onnan kitörlöm a fölös alapzenéket újra letölti, ha oda bemásolok valamit akkor még véletlenül sem játsza le, csak akkor ha kiválasztom listából.
megpróbáltam átverni az auto patch-t úgy, hogy átírtam a nekem tetszõ zenéket a metin 2 zenéinek a nevére és a saját számokkal felülirtam az alapzenéket. erre megint elkezdte letölteni újra... erre nincs valami megoldás?

nincs véletlen képed a két fegyoról?

Töltöttkáposzta
Ejj de király. Most tûnt fel hogy a Pegasuson(nem tudom mi óta) van megint két új fegyver: A Lélekrabló penge, és a Fullánk kard.

Ja és a nap vicce:
-Hogy híják a gondolkodó szart?
-???
-Spekula
<#idiota>

melyik szerveren játszól?

Varikova!!!
Ez tetszik jót nevettem...Nekem a kedvenceim ezek a szavak...komolyan mondom kiráz a hideg ha már olvasom...LÉCCI...PLS...
Jaa és egyébként milyen kardod van Varikova?....hihihihihi
én nekem tegnap borult el az agyam: rászánom magam 34-esen hogy csinálok már lovat...
5 perc amíg odaértem a helyszínre ( maradt 25percem) ott a sok brutális kapitány vagy 3-4. Na ekkor mondom CH váltás igen ám kilépek de nem enged be semelyik CH-ra <#guluszem1>
10 perc múlva beenged a CH 3-ra (maradt 15percem és 20 vad íjászt kellet még öljek) ez teljesen ok.De amikor 1 ismétlem 1DB maradt és kidob és nem is engedett már be egész este.

Csak én vagyok ilyen balszerencsés?
Varikova
nekem húgom panaszkodik mindig, hogy naponta legalább 5-en megkérik a kezét. így volt ez akkor is amikor 10-es szintû volt és most is, mikor 24-es :D nem gyõz nemet mondani :)

Töltöttkáposzta
Hehe ez kb olyan mint ez:
csaj írta:
cs házasodunk?
Nem is ismertük egymást, de azért megkérdezte<#guluszem1>

Varikova
nagy az isten állatkertje, a falak pedig alacsonyak. 24-es nondzsa csaj suttogásba:
szia!
Jó a kardod.
Húzol?

hát öcsém, legalább házassági ajánlatot tett volna (amit szintén elutasítanék XD) szal most titltottam a súgást is meg minden mást, a hívás meg a kereskedés maradt bent.

Töltöttkáposzta
aham

:)))a szégyent arra írtam ahogy éppen akkor produkált a magyar szurkolótábor az ominózus meccsen..mert ennyi telik a magyaroktól..nem kellett volna éppen halálra fújjólni és kifütyülni szerencsétlent..elég lett volna egy elismerõ taps és kész...NA erre értettem:))))
Töltöttkáposzta
Kire érted a szégyen szót?

Nos..igen én szerencsére meg engedhetem magamnak hogy játszak késõ este akár hajnalig amikor lehet normálisan játszani mivel már nem vagyok iskolás...hehehe...tény hogy egy 10 évesnek lehet magyarázni valamelyik megérti vagy nem..de sajnos az idõsebb korosztály is mint pl a 18-25ig az is ilyen és a kevés normális van köztük..aztán ha éppen nem oda illõ trágár szavakkal illeted az illetõt akkor vissza esik az általános iskola 4 osztály szintjére...mert ilyenek ez a levél megy a GM.nek hát ki nem szarja le...ha egy levél miatt banolják a játékost gratulálok a GM.nek is... minthogy a csalólat Nyomoznák ki ugye..de ez is röhejes...és lehetne sorolni..De sajnos a Magyarok ilyenek sajnos töltöttkáposzta..Csak egy példa..Ami megmutatja milyenek is vagyunk mi...napokban Bokszolt Balzsay aki ugye kikapott mert nem bírta szuflával és így gyõzött a jobbik ráadásul teszem hozzá sportszerûen!!!!!!!!!!!!Erre a tömeg mit csinál eredmény hírdetéskor szarrá fütyülték és fújjogták a gyõztest aki egy sportoló és sportszerûen megnyert egy mérkõzés..na és ezek nem is voltak 10 évesek..csak ennyit errõl...szégyen!!!