2912
-
20 perce pajzs nélkül ölök (eddig tigris+7 volt fenn) ugyan annyi poti fogy mint előtte, na erre valakinek ötlete? :O -
De azt én is észrevettem hogy a hétvégén nagyon sok hirdetés van az áldástekik miatt, hiszen mindenki el akarja adni. De akkor ha nem olysan nagy gond kérnék egy listát hogy mi lehet benne.
Eddig ezeket hallottam:
Poti, Arany, és ezüstrudak, 30-as fegyverek(Rib,Fms,Flt,Agancs íj,Antik harang, Ősziszél legyező) Lómedál, Áldás tekercs, Vért.
Ha valamit kihagytam pls pótoljátok. -
Nekem eddig a tökökbe csak poti, meg vért volt, az i s csak egy +2-es oroszlán vért 6% kard ellenállással. -
Valaki találkozott már a "pajzs buggal"? Vagy mi a helyzet LV61 felett, milyen pajzs kell? Észrevételem a következő LV 66-os harcos vagyok, eddig 3 pajzsot próbáltam, fekete kör+6, tigris+7, oroszlánél+6 bármelyiket raktam fel, 20-30 másodperc múlva "eltüntek". Mágia védelmen látszik ez meg. Minap kipróbáltam pajzs nélkül SD2-t és ugyan úgy sebeztek a mobok, mintha bent lenne a tigris+7.
Azért van a 4 féle pajzs 61 felett, hogy mindenkinek a sajátját kelljen használnia, vagy mi? Más találkozott ilyen problémával? Vagy ez csak engem érdekel, más nem foglakozott még vele? -
Priváton metin eső csak eventkor van és eventkor van egy npc akitől lehet tűzijátékot venni. Amúgy asmo, ha azt bedobja a GF-nek valaki, hogy figyu ezt meg ezt szeretnénk meg amazt és akkor megjönne a kedve a játékosoknak és több pénzt is keresnének rajta...stb
Ha erre nem ugranak akkor semmire :) -
a spambotok megint alkotnak. már PM-et is küldenek.... egészen idáig úgy voltam vele hogy a magyar szerók még megúszták, mert a németeknél már régóta idegelik ezzel is a népet hogy egyszerre 7-8 is üzit küld. hát úgy tűnik mi sem úsztuk meg, de szerencsére csak 1 van... eddig...
az fix, hogy pvp szerón több cuccot meg lehet csinálni de gyorsan megunja az ember. pl ki várná az eventeket ha akkor tüzijátékozik meg csinál metinesőt amikor akar? -
GF... németek..... totál más gondolkodásmód, mint nekünk.... én régóta nem keresek bennük logikát vagy "értelmet" -
Viszont ezzel kapcsolatban akkor egy megjegyzés. Azzal a GF miért jár rosszul, ha birodalmanként leenged rakni 1-1 sárkányt, maponként mindenféle metint (pl 60-ast is ami csak a dt 4.-en van, továbbá 100as meint/szörnyet, nemtudom mi az) telerakni map1 map2-t vagy akár a sivatagot fő mobokkal. És esetleg a vegyes boltban vagy egy NPC-nél vásárolhatni lehetne tűzijátékot yangért.
Mert nem azt mondtam hogy legyen 100k-ért kapható egy bónusz cserélő a vegyinél. -
Pvp szerverre nem járok és mivel nem GF üzemeltette szerver, így ott a fórumon meg a játékban említeni is tilos. Mivel ez SG fórum, itt ezért persze megendetett.
Visszatérve, ne felejtségek el, hogy aPVP szerver azért "privát", mert az valakinek a saját szervere, aki maga döntheti el mit hogyan rak a játékban, mit hogy csinál, míg a mi esetünkben a GF határozza meg ezeket.
Azt se szabad elfelejteni, hogy egy PVP szerver nem gazdasági alapokra épül, inkább a szórakoztatás a fő célja, míg a GF szervereinek értelem szerűen a minél több bevétel elérése.
Ebből következik, hogy soha nem fog olyan "eventeket" tartani, ahol a felhasználók túl jól járnának, ők meg emiatt túl rosszul.
Én a mostani eventen is meglepődtem, hogy ilyen gyakran kapnak a játékosok Áldás tekercset és hasonló értékes tárgyakat is.
Lényeg a lényeg, ne hasonlítsatok össze egy PVP szervert egy "Sima szerverrel". -
Miért a priváton milyen event van? -
Dob bármi, csak a szintednek megfelelő, vagy nálad nagyobb szintű szörnyek gyakrabban. Pl ha 40-es vagy ne vadkutyákból várd a tököt. Én csak azon vagyok fennakadva, hogy valakinek a 3.-ból sikerült áldástekit nyitnia, én kb 40-et nyitottam már és csak poti és 50k-s ezüst tömb jött. Nem az örülök, hogy ez van, meg értem én, hogy minden a szerencse kérdése, de azért mégis :)
SD2 na lássuk. 42-ről 52-re egyedül semmiképpen. Csoport mindíg van valamelyik ch-n, de 1 nap alatt 10 szint még azon a kis alacsony szinten is sok. Napi 2-3 még úgy ahogy belefér de 10 semmiképpen sem. Még esetleg vezér könyv (2-3órás 30% exp bónusz) és TP gyűrű ami 50% ez így 2-3 órára 80%-os exp-t jelent de így is sok a 10 szint 1 nap alatt.
Más: Asmo, te nem tudom vagy-e Atag privát szeróján, de a mostani ottani event na az le a kalappal. Ha itt is ilyen eventek lennének szerintem mindenki tapsikolna örömében :D -
magyoo #1124 vesszenek a csalók!!
nekem a mobok miért nem dobnak töklámpást??plíz help me -
én csak azt nem értem, hogy mire jók ezek? mármint miért jó annak a csávónak aki csinálja az ilyen oldalakat hogy más cuccait ellophatja stb? max 1 hete a céhem BM surájának törték fel az accját. hogy hogyan azt ő sem tudja. azt tudom, hogy ő még az istennek sem adná meg a felhasználó nevét, valahogy mégis elkapták és a jelszavát is leváltották. sikerült visszalépnie de egy kérdés: mire megy onnantól? a felhasználó nevét már megfejtették innentől kezdve a jelszavát is ki tudják találni újra és újra feltörhetik. ezt hogy lehet megakadályozni? egyébként eléggé ideges volt mert a fegyverét kölcsönkapta a céhvezértől, de megtalálta. és ha hiszitek ha nem egy emberke kereskedő karijában. 500K yangért tudta visszavenni. 100% hogy ugyan az a fegyó volt, mert ugyan azok a kövek ugyan azokkal az extra (sárga) cuccokkal. gm-ekkel meg elég rosszul állunk. uchi néha felnéz hogy nem-e omlott még össze a szeró de egyébként simán fejlődnek az emberek 42-ről 52-re egy nap alatt egyedül (hogy hogyan csinálják nem tudom, de rossz kifogás az SD2) -
Bobber szerinted én nem tudom? Magam is tudnék ilyen oldalt csinálni ami lelopja a felhasználó neved és a jelszavad. A program elindítása sem jelentene akkora gondot. -
De egy ganéjság...
xD -
szerinted ha nem magába a játékba lépsz be közvetlen hanem valami oldalon keresztül akkor ott a begépelt adataiddal mit csinálnak?:)
pont ez a lényege hogy ott megadd a felhasznevet meg a jelszót.
Tök mind1 hogy személyesen kérik el vagy azt mondják hogy ezen az oldalon keresztül lépjen be az illető az eredmény ugyan az. Kiadta az ember a belépési adatzait másoknak és onnan kezdve azt tesznek a karakterrel amit csak akarnak:( -
Meg van valami weboldal is elvileg "GM csinálta" onnan kell belépni a metinre és akkor gyorsan lép a karakter szintet. Ilyen üziket kapok néha, de magasról ....-rá. -
Ahol kérik a neved és jelszavad 99%, hogy ellopják az accod... -
Aki ilyenekkel probálkozik, meg is érdemli, hogy kipucolják az accát..... -
VIGYÁZZATOK!!!
állítólag van egy új yanghack ami sikeres, és a címe m2yanghack.uw.hu
NE CSINÁLJÁTOK MEG!
KARAKTERFELTÖRŐ
Megváltoztatja a jelszavatokat!
Én nem tapasztaltam, de jó néhány gyerek mesélte nekem. -
bigbigle #1115 még 46%és lvl up 40-re :)
-
FGB #1114 az is előfordulhat, hogy valakinek nem jön be...
Hát ez van! -
kössz -
kössz -
jó elindult:D De ez a játék áhh kikészit. Delete :D -
FGB #1110 próbáltad a futtatás rendszergazdaként? -
-
Metin 2 nem megy X64es vistán? -
A BM-sura nem biztos hogy erős 80-as szinten egy vele azonos nagyságú sárkány sámánnal szemben.
Mivan akkor ha a BM koma a láng lelkét nem fejlesztette, mert szerinte az nem jó, így még csak pl. M3-as.
És ha a vitalityt se vitte fel olyan magasra, akkor a sárkány sámánnal(de szerintem bármelyik kaszttal ) szinte esélytelen. -
bigbigle #1106 mindegyik kari erős ha jól van felépítve és jók a cuccai (az se hátrány ha tudjuk kezelni is) -
FGB #1105 én nem arra akarok célozni melyik karakter a legjóbb karakter, csupán segíteni akartam Truck Driver001-nek, hogy ne hamarkodja el a döntését mások miatt -
70-80-as szinten 3 karakter van ami pvp-be erős, BM sura és a 2 sámán. Főleg a sárkány, ott már azon a szinten az áldás elég erős a 2 támadó skill is már G körül. Viszont a BM surával az sem tud semmit kezdeni mert a láng agyoncsapja. -
Egyetértek!
Pl a ninja a kitérésben jó, és nagyon gyors.
Ám az ereje, és a neki készült fegyverei pl a tőrök nem túl erősek.
A harcos nehéz fegyverzete miatt elég lassú, de marha erős. -
FGB #1102 Szerintem csak akkor válts karaktert, ha neked nem tetszik, nyolc féle embert találhatsz aki meg tud győzni, mért jobb az ő kedvenc karaktere a másik hétnél. Amugy a BM sura nagyon durva PvP kari lehet, ha jól fejleszted a Fegyver Sura meg szörnyek ellne jó 75 felet meg akár egy tank jó fejlesztéssel. Minden karakternek megvan az erőssége és a gyengesége val amelyik ebben jobb valamelyik abban. Minden csak azon múlik hogyan fejleszted. -
Hát igen nem ide való kérdés, ergo nem válaszolunk rá.
Viszont egy idevágó :D Végre 61-es lett a sámánom :) 512es védelme lett a vérttel és a pajzzsal :D Most már kezd alakulni :) -
Ki szereti közülünk a Linkin Parkot, a Green Dayt, és a Tankcsapdát?
Én igen.
Ez nem ide való kérdés csak érdekesség képpen. -
értem. tehát megmaradnak az eddig szerzett pontjaim. köszönöm a választ! :) -
16-os szinten 15 skill ponttal rendelkezel. a "felejtés" után ezt a 15-öt oszthatod szét rögtön. -
szép estét emberek!
nem rég kezdtem el a játékot, szóval kérdéssel fordulnék felétek! :)
16-os szintű Sura karakterrel rendelkezem, és az elején kitanultam a Fekete mágiát. sok helyen hallottam, hogy a fegyver mágiával jobban jártam volna. na már most. van az öregasszony a faluban. ügye ő nála tudom úgymond "elfelejteni" a készségeket. ez azt jelenti gondolom, h újra választhatok, mit akarok kitanulni a két lehetőség közül. igen am, de a kérdésem az, hogy az addig megszerzett pontokat újra szét tudom osztani az új skillek-nél, vagy mivel váltottam, elfelejti, és csak a következő szintlépésemnél tudok? remélem értitek a kérdésemet! :)
-
NAA HÍÍÍÍÍJJJJJÁÁÁNYOZZZZZZZZTTTAAMMMMMMMMMM?
Nem hiszem xD