m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • FGB
    Tegnap este sikerült nagy nehézségek árán elindítani a játékot:
    - Klikk Metin2 parancsikon: torrent bejön kb. 10 perc után Error 2-vel ledob 98%-nál
    - Klikk metin2 parancsikon újra: torrent bejön ellenőriz, majd tölt 99,1% ledob, Error 2.
    - Klikk metin2 parancsikon újra: torrent bejön ellenőriz, majd tölt 99,9% ledob, Error 2.
    - Klikk metin2 parancsikon újra: torrent bejön ellenőriz, majd tölt 100% ledob, Error 2.
    - Klikk metin2 parancsikon újra: torrent bejön ellenőriz, 100 % és ledob Error 2. Itt már csuklott mindenki a GF-nél
    - Klikk metin2 parancsikon újra: torrent bejön ellenőriz, 100 % és ledob Error 2. Itt már a GF felmenői is csuklottak.
    Mondom, rohadjon meg, akkor is fog indulni, nem baszik ki velem, akkor sem hagyom, hogy a majmok miatt megdögöljön a lovam.
    Metin mappa nyit update.exe klikk, indító ablak bejön Start Game. És láss csodát bejön! Bejelentkezés ALT+Tab, Torrent kikapcsol, karakterválasztás, Tölt… bejön… kidob… Hiba: ???? Reakció: Anyád! Gép újra indít, Klikk Metin2 parancsikon, Pach update, Indítóablak, Start Game, Bejelentkezés ALT+Tab, Torrent kikapcsol, karakterválasztás, Tölt… bejön… nem kidob… Ló megetet.

Mivel ugyanezt eljátszottam egy másik gépen más op.rendszerrel így nem én vagyok a béna, hanem a GF hozott össze egy trágya kakit, remélem ezt sikerül nekik javítani, mert egy komolyabb frissítéssel sok játékost el fognak veszíteni. Az eddig olvasott vélemények alapján nagyon sokaknak meg gyűlt a bajuk a frissítéssel. Nekem kb. 1 órám ment rá, hogy elinduljon mind a két gépen. Utána meg játszottam fél órát, nem is rossz arány.