Metin 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A telek Shinsoo birodalomban van Pegasus szerveren Map1-en a falútól délre kell haladni egyenesen át a hídón majd tovább, de a hídtól már látni az épületeket.

Töltöttkáposzta
ÜDv!
Akkor küldesz egy képe a telekrõl? Vagy elég ha megmondod hol van, és ha van lehetõség rá, akkor megkeresem és gondolom akttintással megnézem.

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

N3o
Ez 70 millás telek volt. Utólag is lehet mozgatni azt mondod :D Hmm megnézzük :) Nincs rossz helyen csak a szimetria miatt lett volna jobb :D Max teszünk a szélére egy bazi nagy fát :D

Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss

ChaosTeam
Nem tudok segíteni sajnos, ha a drága 70 millás telketek van, azon elvileg lehet mozgatni a cuccokat, az olcsóbbakon nem. Én nem tudok mozgatni sajnos.

Megnéztem a telketeket, szerintem nincs az olyan nagyon rossz helyen.
Töltöttkáposzta
Fodor, miért banolnának a 3. név miatt?
Talán azért mert szám meg betû is van benne?

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Töltöttkáposzta
N3oo nem biztos hogy jól írtam a nevedet, de tudnál küldeni print screeneket a telekrõl? Még sohasem láéttam olyasmit, kíváncsi vagyok rá milyen. :)
Kérlek<#zavart1>

N3o
Sziasztok, a JoeBoss céh felépítette az utolsó épületet is, az erõ oltárát. Amodeus egy kicsi help kéne, nagyon rossz helyre tettük az oltárt, kicsit el kéne húzni jobbra tudnál benne segíteni? :) Nehézkes volt az építés és rossz helyre sikerült.

Az összes épületünk kész van, már csak kövek és fák kellenek díszítés gyanánt :D

Fodorgyurma
Hát a 3.sztem nem mert már a nevek miatt is bannolnak:S

Jah még kérdezném 666Domina666-ot bannolni akarjátok?:S

Varikova
viszont valahogy meg lett oldva a spambotok kidobása :) legalábbis egy kis idõre, ugyanis ma 5 óra körül újra jöttek azok a majmok. hogy csináltátok? ki lettek dobálva és be lett szüntetve addig a regizés?

Töltöttkáposzta
Mi legyen a következõ karim neve? Válasszatok:
1. Sp0nGeBoB
2. HuBBaBuBBa
3. 4SP1R1N (Aspirin)
4. GrInDeEeR
Nekem mindegyik tetszik, de mégsem lehet ilyen sok kis karim.

Töltöttkáposzta
Ha te mondod.

ChaosTeam
Nem vették le a fele életét, valamit félrenézhettél :)
Töltöttkáposzta
Pegasuson már a fél életét levették, aztán kivették a játékból.
Megvárhatták volna h mi lesz.<#szomoru1><#schmoll2><#hamm><#violent><#boxer><#falbav><#email><#taps>

ChaosTeam
A sárkány "látványosságnak" volt berakva... legyõzésére esély se volt egyik szerveren se.
Töltöttkáposzta
Szerintem se lene jó ötlet, én is nagyon laggoltam, a sötétség, és a tüzijáték között, de amugy jó volt.
Altairon mondjuk felesleges volt berakni a vörös sárkányt, mert csak simogattuk. Monduk én nem láttam mert kb. 5 percig volt bent de ezt mondták nekem. A pegasus volt a nagy király! Huhu a DT-elõtt a emplomban, sárga tigris szellem, kaszás, sárkány, huhu de király volt.
Kár hogy nem volt olyan h mondjuk map1-re vagy 20 metin becsapódik, azokat kell szétverni, közben jön a sok boss meg ilyenek.
csak ezt hiányoltam amugy jó volt. Melyik idõpont van a legközelebb amikor event lesz?

ChaosTeam
Nem lehet sajnos, mert "sokakat zavar", hogy nem látnak rendesen.... és a GF nem is engedi...
Fodorgyurma
<#buck>

Ez az éjszakás dolog sztem kurv* jó volt!Ezt nem lehetne megoldani minden este?
Pl:este 8-tól reggel 7-ig?

ChaosTeam
Nem, az még az eventrõl maradt bent, de már kivettem.
Sziasztok!
Mi ez az új szörny ...sárga tigris vezér az ork pályán le lett cserélve a fõork????
ChaosTeam
Nah igen, megvolt a mai Event is mind3 szerveren, el is fáradtam tõle.

Remélem a továbbiakban már önállóan rendezhetek eventeket, nem kell rá engedélyt kérni CoMa-tól.

Amúgy Én csináltam az eventet, CoMa vagy GA tud, GM és SGM nem.
jó volt az Event, eljutotunak a Démon toronyba és a sárkánnyal istalálkoztunk, igaz mind kettõhöz elég kicsi volt a 33-as szint, de azért jó volt. köszönet érte a GM-eknek!

a sivatagbólfelkerültem aDT toronyba 33-as szinten, és most hogyan tovább?

az lehet hogy belett dobva egy plusz EXP event? az elõbb kb30 perce gyorsabban nöttem mint elõtte meg mint most

ChaosTeam
Sajnos a CoMa beteg - szokás szerint - így most a helyettesével kell beszélnem, hogy mi legyen, hogy legyen... õ meg most megbeszélésen van, így várok, mikor visszajön. Amúgy eredetileg is 13-14 óra körülre lett betervezve az event...
Eddig nem sok történ Event alkalmából:( Nem lehet tudni valami idõpontot mikor lesz valami nagyon dolog? Még kb se?

Fodorgyurma
Köszi!

ChaosTeam
FGB: írtam vasárnap este az SG-nek, Házigazda jog kérelmet, még nem kaptam választ... nem tudom mennyi az átfutási idõ, mivel most kértem 1. alkalommal ilyet.

Ha házigazda leszek, akkor tudom majd a fejlécet módosítani, akkor természetesen a karbantartás is bele lesz írva.

Az SD2-be nem lehet teleportálni gyûrûvel se.

danyi2
Sziasztok
Hol lehet a legjobb dolgokat horgászni?? PL:hajfesték meg ienek.
Pirosaknál a Dracon vok.

Steam: zboard25

N3o
Event minden szerveren lesz, és asmo írta hogy 99%-os hogy CH1-en. Ami annyit jelent hogy reggel 8kor már a szerver FULL lesz. Egyszóval én bennt hagyom estére a karit boltolni, így talán nem vág ki reggelre :D És bennt leszek :D

semmi baj, most legalább tudodmire számíthatsz szerdánként délelõtt.

Varikova
igen, ha járnék ott a fórumon. de nekem eszem ágában sem volt fórumon járni, mert a metint köbö fél éve abba hagytam, múlthét pénteken kezdtem el újra. azóta valahogy nem éreztem késztetést arra, hogy a fórumokat bújjam.

bocs, de a játék indulása óta minden szerdán 10-12 között szerver karbantartás, ami nem mindig pontban 10-kor kezdõdik és nem is tart álltalában tovább 15-20 percnél, egy-egy nagyobb karbantartás, fríssités azonban eltarthat hosszabb ideig. Ha néha járnál a fórumon itt vagy itt, akkor tudnál a szerdai karbantartásokról.

Varikova
nem nagyon zavart az a leállás, addig csináltam mást. arra kíváncsi lennék viszont, hogy egy ilyen szerver karbantartás mit/miket tartalmaz, "mit tartanak karban". mondjuk, ezzel legalább plussz 15 percig spam bot mentes volt a szeró. mellesleg N3o én reggel 8-tól árúsítottam, üzenet meg semmit sem olvastam a cseten meg aztán végképp nem, mert ott volt az a majom. e-mailt gondolom nem osztogattak.

be nem lehet
Töltöttkáposzta
De minen szerveren lesz akk Event?

Töltöttkáposzta
Köszi asmo elolvastam a Spam Botokat, és meglepõdtem, amikor megtudtam hogy ezek nem emberek. Egyébként ezek járni is tudnak, nem csak ott állnak a fõtéren.
Egyébként mér nem dobja le õket a szerver? Hiszen floodolnak álladnóan.
(egy karakter, vagy egy mondat gyakori kiírása cheten.)

Fodorgyurma
Nah én is kérdezek vmit mert ezt nem tudom!

Ugye összeházasodunk akivel szeretnénk ez után kapunk egy jegygyûrût amivel odateleportálhatunk a feleségünk/férjünkhöz aki netán Démon Toronyban van én meg csak 36-os vagyok akkor beenged a DT-be vagy az õrnél megállít?
Vagy SD2-be is pl én bemegyek asszonykám meg oda be tud teleportálni mellém a gyûrûvel?

nem lehetne valahogy kiírni a "Metin 2 - ingyenes MMORPG" alá, hogy rendszeres szerver karbantartás minden szerdán 10-12-ig?

ChaosTeam
N3o
Varikova, istenem ez már sok. SZERVERKARBANTARTÁS SZERDA 10 ÓRÁTÓL. Lehet ez 10 perc de 2 órás mûvelet is. Sõt metinbe is írják hogy ne felejts el kilépni 10 órakor. Szerdán egész reggel ez a szöveg meg. Látom te is csak panaszkodsz ha nem megy semmi, nem nézel utána és figyelsz semmire.

így van ez dracon is (mármint az hogy hírdetnek).
én már írtam olyan jegyzetet vagy mit és idézem: Tisztelt bigbigle!

Aki ezeket irogatja fõtéren, sajos egy program regeli automatikusan, amikor tiltjuk. Sajnos nem tudunk semmit tenni, míg nyitott a regisztrálás. Addig is türelmed kérjük.

Üdvözlettel:
Pollus

ez a válaszuk.

Töltöttkáposzta: én azért kérdeztem mert 1x állítólag volt az 1. szerón és gondoltam hogy megint csak ott lesz.

ja és aki lesz eventen ha lesz dracon az kérem számoljon be majd hogy mit hagytam ki.
Varikova
nem tudom, van e valaki az altairon, de ott a hívó cset csak az adott CH-ra mûködik. sokkal nagyobb csönd is van, mint az elsõ szerón. mellesleg jó lenne, ha néha felnézne egy két GM is néha, mert mindegyik CH map1 fõterén ott szokott lenni 1-2 emberke, akik reklámoznak valami gagyi oldalt, ahol "ingyen yang emelést2 lehet kapni. hogy ez mennyire megengedett nem tudom. hogy ott vannak e még szintén nem tudom, mert 10 perce volt szerver leállás. (sehol nem mûködõtt semmi)

Hurki
már aki :P

What a feeling? Cycling and beer :D

Töltöttkáposzta
Event minden szerveren van szerintem. Sõt biztos.

és melyik szerón?
Töltöttkáposzta
Azért ennyire nem vagyunk kezdõk figyelj. :D

Fodorgyurma
Hívásba látsz mindent!
Gondolom te még a Normális-t ismered az csak körülötted lévõeknek jó mert azok tudják csak elolvasni!

Annyi az egész ha Hívásban akarsz írni akkor az elejére írj egy "!" jelet!

akkor majd este és holnap reggel elmondok egy imát a nagy sárkány istennek, hogy holnap szánjon meg és közelemben legyen az Event. :DDD

ChaosTeam
hívó chat megjelenik az egész szerveren - elvileg minden ch-n is, de ez ugye eléggé bugos... :D
ez kár, mert ha mondjuk a sivatagban vagyok és az orkoknál lesz az Event akkor azt nem fogom tudni hiába írják mert ott nem jelenik meg az a chat, amit a másik részen írnak de még akkor sem ha a sivatag másik felén vannak. :(