2912
m2-logo.png

Hivatalos magyar Metin2 weboldal: www.metin2.hu
  • Töltöttkáposzta
    A sárkányt mi csak simogatni tudjuk.
    Még a pegasuson se nyírta ki senki. Alig vették le az életét.
  • ChaosTeam
    Mármint rajtad kívül hány hacker van? :D
  • Dominik98
    ok thx
  • FGB
    a sárkány csak kivételes alkalmakor van, eventek alkalmával.
    Amit majd valamelyik ünnepnapkor lesz szerintem legközelebb
  • Nikyta30
    vicc volt ki akartam deriteni hány hacker van!
  • Dominik98
    mikor lesz már sárkány és hol?
  • N3o
    Hát te egy barom vagy. Írd le a felhasználó neved és küldök (bannt)

Valószínűleg 65től lesz ha a barlang lesz az új :D Legalább is remléljük :)
  • bigbigle
    mért ott hanyastól lehet bemenni?és hanyasok a lények?
  • N3o
    És melyik lesz az új map? Végre a barlang?
  • Töltöttkáposzta
    NA EZAZ! JÓ AMETIN!!!!!!!!
  • FGB
    nem lehet hogy meg szakad néha a kapcsolat?
    vélatlenül nem WiFi-t használsz a laptop-on?
  • Drommó
    Sziasztok!

nekünk az otthoni gépeken is simán ment a játék.Úgy értem,hogy valóban lelassult a letöltés 94 %-nál de nem sokáig piszmogott.Viszont! a laptopon állandóan ha ch-t váltottam vagy átmentem egyik térképről a másikra ,viszsadobott a bejelentkező oldalra,mármint oda ahol be kell jelentkezni.Ilyennel még nem találkoztam.
  • ChaosTeam
    Egyrészt "uninstallálni" nem kell, mivel valójában nem telepít, csak kicsomagol... ergo szimplán törölni kell a mappát és a parancsikonokat.

A Torrent-hez aki kissé is ért, az tudhatja, hogy NEM LEHET belenyúlni a fájokba, hisz a tracker ellenőrzi az adatokat mindenki gépén, és amint csak kis eltérés van bármiben, már nem engedi "seedelni"..... Szóval a vírusosságot el lehet ilyen téren felejteni.

Én is leellenőriztem a kedvedért most Eset SMART Security-vel, és nem talált semmit....

Beraktam a bannerbe 2 új gombot, olvassátok a Híreket is tegnap össszeszedtem néhány "tipikusan előforduló hibát" és arra esetleges megoldási kísérletet - ha van már ilyen.... olvassátok el, hátha segít
  • Hay #1040
    Max csinálok egy rendszer-visszaállítást (vagy ghost...).
  • Varikova
    már nem azért a 20-asért, de én is futtattam rajta egy vírus ellenőrzést és semmi. nekem is avastom van....
  • bigbigle
    szerintem ezzel az új rendszerrel elcseszték mert ha valaki aki vírusokat terjeszt alapból az így is tud...
  • Töltöttkáposzta
    Jaj ma meg letöltöttem a híres Mario Forevert!
    Beszarás hogy ennek sincsen uninstallálója
  • Töltöttkáposzta
    huhu 6 trójai az gyönyörű!
    Igen ere én is kíváncsi lennék Hay
    Hogy a rákba kell ezt eltávolítani a gépről???
  • bigbigle
    egyébként szerintem abbahagyom az újítás miatt a metint mert tegnap utána avastal átfuttatam és 6 trójai-t talált :(
  • Hay #1034
    Kipróbáltam, nekem nem nagyon tetszik, uninstall lenne, de nem találok uninstall lehetőséget... Sem a mappájában, sem máshol, revo uninstall, meg a programok telepítése és eltávolítása sem látja feltelepítettnek...
    Simán töröljem ki a C-ről a program fájlokból???
    Hogy kell ezt leszedni a gépről????
  • bigbigle
    haveromnak azt írja ki hogy valami a szerverrel van
  • Varikova
    "A Metint telepítsd a telepítő által automatikusan felajánlott
    c:\Program Files\Metin2_HU mappába "
    oda kell telepíteni. ennyi a baja. haveroknak azonnal vitte, mert nekik alapból oda lett telepítve. húgomnak is szórakozott de odaraktam a fenti helyre és ment. egyébként ez viszont tényleg a torrent miatt van. szükséges, hogy egy helyen legyenek a fájlok minden felhasználónál különben az egyes dolgok elérési útja nem lesz jó (pl alapjáraton máshonnan indítaná a fájlt) és ha feltöltenek valamit több embertől teljes összeomlás lép életbe ha több elérési úttal rendelkező állomány érkezik. na akkor végképp nem futna a játék....
  • FGB
    Valami baj van az indítással, ha lent van a 100%-ék és kírja Error 2, akkor várd meg míg bezár. Majd nyisd meg a Metin mappáját és ott keress egy patchupdate.exe fájlt (egy sárga madár az ikonképe) azt indítsd el, lehet ez is elakad utána indítsd el a metin2.exe fájlt.
    Amire figyelj a Metin mappa a "C:\program files" mappában legyen, nekem két gépen is csak így volt hajlandó indulni.
  • Töltöttkáposzta
  • Töltöttkáposzta
    Bazki én abbahagyom a metint.
    Nem tölt be pedig felmegy 100% ra!!!!
    Errort ír ahogy előbbis leírtam!!!!!
  • ChaosTeam
    Ha tudnék róla bármit...
  • FGB
    mesélhetnél kicsit az új Map-ról...
  • Töltöttkáposzta
    én nem tudok vele játszani... egyszerűen felmegy 100% ra és azán kiírja h error stb.
  • bigbigle
    nekem elindul csak annál a torrentesnél a 94%-tól kicsit belassul.
    amugy meg mi változott ?
  • ChaosTeam
    Akkor használd, de akkor is elsősorban az új mapon lesz funkciója...
  • N3o
    Az üres üvegről rosszak az információid mert már láttam 8% krit-es lötyit ami 5percig tart, piros színű bazi lötyi volt. Elvileg ha a +70def-es SamBo vizet összerakod az üveggel majd 100-150def-et fog adni a víz 5percen keresztül. Nekem az bőven megéri.
  • ChaosTeam
    Továbbra is ajánlom olvasásra a Metin2 Hírek torrentes patchel kapcsolatos hírt.....

Mellékesen megjegyzem a metinnek semmi baja, nagyon sok embernek megy gond nélkül, tegnap estefele az első 3 szerver CH1-je BUSY volt... tehát elég sokan "megoldották a gondot"....

Nekem is megy tökéletesen Win7 alatt...

Vista / Win7 alatt ajánlott kikapcsolni az UAC-ot illetve ha lehet Rendszergazda Fiókkal használni....

Az üres üveg jelenlegi információim szerint egyelőre használhatatlan, a nemsokára elkészülő új mapon lesz majd használatos az a tárgy.

Amúgy az új map lesz az első dolog, amiért kénytelenek bevezetni a Torrentes patch-et.... mert az elég nagy fájl lesz, lehet hogy több, mint 1 GB-os is lesz....
  • Varikova
    nekem át kellett másolni c-re és megoldódott a gond... az üvegcse szerintem enyhén drága ahhoz képest hogy csak 2 perccel tart tovább az itóka, de ha találni is lehet nincs akkora gond....
  • FGB
    Tegnap este sikerült nagy nehézségek árán elindítani a játékot:
    - Klikk Metin2 parancsikon: torrent bejön kb. 10 perc után Error 2-vel ledob 98%-nál
    - Klikk metin2 parancsikon újra: torrent bejön ellenőriz, majd tölt 99,1% ledob, Error 2.
    - Klikk metin2 parancsikon újra: torrent bejön ellenőriz, majd tölt 99,9% ledob, Error 2.
    - Klikk metin2 parancsikon újra: torrent bejön ellenőriz, majd tölt 100% ledob, Error 2.
    - Klikk metin2 parancsikon újra: torrent bejön ellenőriz, 100 % és ledob Error 2. Itt már csuklott mindenki a GF-nél
    - Klikk metin2 parancsikon újra: torrent bejön ellenőriz, 100 % és ledob Error 2. Itt már a GF felmenői is csuklottak.
    Mondom, rohadjon meg, akkor is fog indulni, nem baszik ki velem, akkor sem hagyom, hogy a majmok miatt megdögöljön a lovam.
    Metin mappa nyit update.exe klikk, indító ablak bejön Start Game. És láss csodát bejön! Bejelentkezés ALT+Tab, Torrent kikapcsol, karakterválasztás, Tölt… bejön… kidob… Hiba: ???? Reakció: Anyád! Gép újra indít, Klikk Metin2 parancsikon, Pach update, Indítóablak, Start Game, Bejelentkezés ALT+Tab, Torrent kikapcsol, karakterválasztás, Tölt… bejön… nem kidob… Ló megetet.

Mivel ugyanezt eljátszottam egy másik gépen más op.rendszerrel így nem én vagyok a béna, hanem a GF hozott össze egy trágya kakit, remélem ezt sikerül nekik javítani, mert egy komolyabb frissítéssel sok játékost el fognak veszíteni. Az eddig olvasott vélemények alapján nagyon sokaknak meg gyűlt a bajuk a frissítéssel. Nekem kb. 1 órám ment rá, hogy elinduljon mind a két gépen. Utána meg játszottam fél órát, nem is rossz arány.
  • N3o
    Nyugi akinek Vista-ja van az mégtöbbet szív, mert minden egyes indításkor az ikonra jobklikk és rendszergazdaként kell indítani vagy mi a szösz :D
  • czapi
    Nekem nem egész 8 perc alatt betöltött mindent, pedig UPC-s netem van. Lehet csak szerencsém volt. Ennek ellenére nekem sem igazán jön be ez a dolog
  • Töltöttkáposzta
    gyártani? az igen!
    Miben újul még a metin?
    Ez a szar betöltés örökre így lesz?
    Mert akkior én nem fogok játszani a metin2-vel :S
  • N3o
    Kapható 10db üres üveg a vegyes kereskedőnél 150k/10db ennek segítségével lehet még italokat gyártani.
  • Töltöttkáposzta
    Az isten b.sza meg hát ez beszarás .
    Nembaj, majd kb 10 órára etölt. Semi gond
  • Töltöttkáposzta
    Tyüh a minenit minden percben 1 tzed %.
    96 nál jár! Haladunk!!!!!! még 40 perc és faxa lesz xD
    A betűket még nem láttam, odáig nem jutottam el de ha valaki lenne oly kedves akk mutasson már egy pár screenshotot róla.
    izé no...
    JB milyen üres üvegre gondolsz? van valami új item a metinen?