Metin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor küldesz egy képe a telekrõl? Vagy elég ha megmondod hol van, és ha van lehetõség rá, akkor megkeresem és gondolom akttintással megnézem.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Név: N3o | Szerver: Pegasus Kaszt: Sámán (sárkány) | Szint:75 Céh: JoeBoss
Megnéztem a telketeket, szerintem nincs az olyan nagyon rossz helyen.
Talán azért mert szám meg betû is van benne?
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Kérlek<#zavart1>#zavart1>
Az összes épületünk kész van, már csak kövek és fák kellenek díszítés gyanánt :D
Jah még kérdezném 666Domina666-ot bannolni akarjátok?:S
1. Sp0nGeBoB
2. HuBBaBuBBa
3. 4SP1R1N (Aspirin)
4. GrInDeEeR
Nekem mindegyik tetszik, de mégsem lehet ilyen sok kis karim.
Megvárhatták volna h mi lesz.<#szomoru1>#szomoru1><#schmoll2>#schmoll2><#hamm>#hamm><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#email>#email><#taps>#taps>
Altairon mondjuk felesleges volt berakni a vörös sárkányt, mert csak simogattuk. Monduk én nem láttam mert kb. 5 percig volt bent de ezt mondták nekem. A pegasus volt a nagy király! Huhu a DT-elõtt a emplomban, sárga tigris szellem, kaszás, sárkány, huhu de király volt.
Kár hogy nem volt olyan h mondjuk map1-re vagy 20 metin becsapódik, azokat kell szétverni, közben jön a sok boss meg ilyenek.
csak ezt hiányoltam amugy jó volt. Melyik idõpont van a legközelebb amikor event lesz?
Ez az éjszakás dolog sztem kurv* jó volt!Ezt nem lehetne megoldani minden este?
Pl:este 8-tól reggel 7-ig?
Mi ez az új szörny ...sárga tigris vezér az ork pályán le lett cserélve a fõork????
Remélem a továbbiakban már önállóan rendezhetek eventeket, nem kell rá engedélyt kérni CoMa-tól.
Amúgy Én csináltam az eventet, CoMa vagy GA tud, GM és SGM nem.
Ha házigazda leszek, akkor tudom majd a fejlécet módosítani, akkor természetesen a karbantartás is bele lesz írva.
Az SD2-be nem lehet teleportálni gyûrûvel se.
Hol lehet a legjobb dolgokat horgászni?? PL:hajfesték meg ienek.
Pirosaknál a Dracon vok.
Steam: zboard25
Egyébként mér nem dobja le õket a szerver? Hiszen floodolnak álladnóan.
(egy karakter, vagy egy mondat gyakori kiírása cheten.)
Ugye összeházasodunk akivel szeretnénk ez után kapunk egy jegygyûrût amivel odateleportálhatunk a feleségünk/férjünkhöz aki netán Démon Toronyban van én meg csak 36-os vagyok akkor beenged a DT-be vagy az õrnél megállít?
Vagy SD2-be is pl én bemegyek asszonykám meg oda be tud teleportálni mellém a gyûrûvel?
én már írtam olyan jegyzetet vagy mit és idézem: Tisztelt bigbigle!
Aki ezeket irogatja fõtéren, sajos egy program regeli automatikusan, amikor tiltjuk. Sajnos nem tudunk semmit tenni, míg nyitott a regisztrálás. Addig is türelmed kérjük.
Üdvözlettel:
Pollus
ez a válaszuk.
Töltöttkáposzta: én azért kérdeztem mert 1x állítólag volt az 1. szerón és gondoltam hogy megint csak ott lesz.
ja és aki lesz eventen ha lesz dracon az kérem számoljon be majd hogy mit hagytam ki.
Gondolom te még a Normális-t ismered az csak körülötted lévõeknek jó mert azok tudják csak elolvasni!
Annyi az egész ha Hívásban akarsz írni akkor az elejére írj egy "!" jelet!