Ittas állapotban történtek velünk...
-
nemviccestopic.
én valami 2 hónapja vittem házibulira asszem 4 sört. van egy tippem h nem csak azokat ittam meg... még aznap éjszaka sikerült... ööö... eldőlnöm - ittasan vagy állok és járok egyenesen, vagy dőlök, átmenet nincs -, de úgy hogy asszem életem végéig ki lesz repedve a bőr az államon. (vagy h a f***ba nevezik ezt? nem forrt teljesen össze - szét van még mindig nyílva a bőr - de begyógyult)
múlt héten pedig (szülinapi buli) reggel (délben) felkelés, emlékeztem h van valami a táskámban. kinyitom, visszamosolygott rám kb 30 répa. okké... mivel még volt bennem rendesen "üzemanyag", első lépés az volt h felhívtam komát: "Te, én tegnap kinyírtam a Répaárust?" (aki ismeri az alkohol-maffiás szöveget, az tudja miről beszélek.) mivel az illető helyeselt, úgy döntöttem inkább felébredek. miután ez nem sikerült, inkább lefeküdtem, gondoltam álmomban csak nem álmodhatok... sikerült is elaludnom persze, felébredés után még filoztam a történteken, kicsit túl valóságosnak tünt minden. a csirkehúsleves főzésnél, ami tele volt répával, komolyan elgondolkodtam azon hogy itt bizony tényleg gyilkosság történt. mint később kiderült, csöppet ittasan keresztül mentünk valami répaültetvényen (így hívják?), amit sikerült "leszüretelni". a tulaj biztos baromira örült.