A rendőrség lelőtte azt a bankrablót, aki a Széna téri bankfiókot akarta kirabolni.
  • Dodo55
    Szóval.
    Én nem a bankrablót akarom védeni, csupán azt mondom, hogy a rendőrök beparáztak, és eltúlozták a dolgot.
    És most mondták, hogy a túsztárgyaló kevert be, ő beszélte le a rendőrséget arról, hogy kifizesse az 5 millió forint követelést, és helyette bemenjen lelőni a bankrablót.

A bankrabló kezére lövés jogos volt, mert fegyvert fogott a rendőrökre.
    Utána vagy direkt(szétlőtt kézzel kétlem), vagy pedig a szétlőtt keze miatt véletlenül lőtt 1-et a rabló.
    Ez után fogták magukat a rendőrök, és belelőttek 4-et a rablóba, úgy, hogy perceken belül meghalt.
    Na ezt csinálták rosszul.
    Úgy is kitűnően le lehet fegyverezni valakit, ha hasra, vagy combra lőnek, mert az fáj a legjobban, és összeesik, meg minden, de simán túléli, ha megfelelően ellátják utána.

Valószínüleg egyébként a szívét találták el, mert amikor kihozták a bankból, már állítólag meg sem mozdult.

Én a halált nagyon rossz dolognak tartom, és azt mondom, hogy kevesen érdemlik meg.
    Egy bankrabló, aki a túszokkal mondhatni kedvesen bánt(nyugtatta őket), szerintem nem érdemelt halált.
    Börtönt érdemelt volna, 5-10 évet.

De mint már mondtam lehet, én nagyon durva dolgokra vagyok képes, ha veszélyben érzem magam. Ha túsz lettem volna, az is lehet, hogy nekitámadok a rablónak. Ezért értékelem, hogy nyugatta a túszokat, ugyanis valószínüleg akkor ha túsz lettem volna, nem csináltam volna hülyeséget.
    Erről a durva dolgokról annyit mondok, hogy augusztus 20.-án már azon gondolokoztam, hogy elkötök egy üresen álló rendőrautót, mert zuhogott az eső, fújt a szél, minden tiszta rom, a kocsink meg vagy 1 kilóméterre állt.