Túszejtés Budapesten

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shodan
Itt szerintem nem a smilei a vicces, inkabb az hogy a kommandósok még mindig ifával járnak. <#hehe>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

SHADOWEYES7
<#hehe>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

GanXstaZoleeWrk
biztos nem kell elszámolni a golyókkal mit miért hova 😄D

GanXstaZolee#2709

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
igen a bankok ajtaja már csak olyan <#ejnye1>

elég komoly rács is van ott...
Sadist
Szerinted meddig tartott volna betörni? 3, esetleg 4 másodperc?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

SHADOWEYES7
a fõnök ott rendezkedik!!

Palinko
hát nem is kis problémát okozott volna 😊))))))
képzelem:
-Hú sanyi baszus ez bezárta!
-Minnyá megyek vissza az ajtótörõjér
-Ne inkább hozd a tankot
Gabesz amd64
jobb volt h nyitva volt az ajtó így nem kell a biztosítonak fizetni ha a rendõrök betörik 😄D

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

SHADOWEYES7
hát ja..

desigo
Lúzer bankrabló bezárhatta volna a bejárati ajtót...
Gabesz amd64
nagyon ráérnek ezek a rendõrök azért rajzolgatnak a telepen smilekat 😄

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

GanXstaZoleeWrk
<#banplz><#idiota> csak azt felejtették el megmondani neki hogy a végén fekete zsákba kerül.

GanXstaZolee#2709

SHADOWEYES7
hang gránátot ezzel robbantották ,ott vannak rajta-!!!

Palinko
villámhárító 😊

a rendõrkocsin szép a smiley
Sadist
Jah, biztos a kormány csinálta az egészet (egyértelmû, hát Gyurcsánynak is ott van a közelben az irodája). Az elkövetõnek a rendõrség adott fegyvert (elvégre azonos lõszert használnak), aztán beküldték egy bankfiókba, hogy "haver, szedj már néhány túszt, mi felvonulunk hatalmas erõkkel, hogy lássák mennyire tökös a magyar rendõrség". Médiának is egy kis szenzáció, magyar nép meg érzi, hogy a rend õrei megvédik.

Szerintem maradj a focinál, az megfelel az értelmi szintednek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

0Fritz0
Orosz poloska? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
ezmiez a kezében?

(auto hátulján a smile😊)))))

0Fritz0
"Mindenhez Szakszeruen Ertek es Mindent Tudok Egyesulet kepviseloi"

Jelen! <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SHADOWEYES7
<#idiota>

Alexease
Amugy meg a bankrablonak RIP, es beke vele, de hat mindenki azt kapja amit kiharcol maganak...😞
Alexease
Van "bankrablos" topic?!😊
Gondolom, mar itt "felszolaltak" az: azonnal politizalok, magyarsag vedok, kommunistazok, a Bankrablo Szakszervezeti kepviselok, a Megelhetesi Bunozok Erdekvedelmi Szakszervezeti tagok, es persze (a szakszerutlen rendori fellepes elleni) a Mindenhez Szakszeruen Ertek es Mindent Tudok Egyesulet kepviseloi😊)) <#idiota><#zavart1><#zavart2><#zavart2><#vigyor3>
0Fritz0
Már csak azt kéne megértenem, hogy ha téged zavar az, hogy itt nem a "reformokról" megy a szájtépés, akkor miért itt pötyögösz és miért nem mész egy politikai fórumra?

A legelsõ hozzászólásomban leírtam hogy egy összeesküvés elméletet vázoltam fel, mert mindent eltudok képzelni ebben az országban, csak ezért. De részemrõl a téma lezárva.

ui: csak senki nem kíváncsi a másikéra
minek jársz fórumra? :ASDasdasdasd

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Sadist
Jah, a vélemény meg olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, csak senki nem kíváncsi a másikéra. Egyáltalán mi a túróért akarod mindenáron belekeverni a politikát?

NeoMaN
Egy ISKOLÁSTÓL pénzt kérni egészségügyi ellátásért?
Na ne viccelj már......

SHADOWEYES7
<#eljen>

bigfoot
ha meg nem lõtték volna le akkor meg azért szidnák õket hogy miért nem tették meg
szal inkább lõjjék le mint hogy móri mészárlás meg ismétlõdjön!

Ezzel egyetértek, nekem csak azzal volt gondom hogy nem a "reformokról" szól a hír, és ha véletlen odakerülsz meglepõdsz. A személyes sértéseket már nem tudom hova tenni, ha jól tudom szólásszabadság van, és mindenkinek meg lehet a véleménye.

Mike at home
ha túszt ejtesz jó eséllyel lelõnek
ez máshol is így megy, nem valószinü hogy messze jutsz
nem kell bankot rabolni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

GanXstaZoleeWrk
<#eljen>

GanXstaZolee#2709

macselek
egyetértek

Mike at home
nincs 1000 forintod, ez a baj?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

SHADOWEYES7
példát kell statuálni,mert akkor minden bûnözõ ezt csinálná ha nem lenne ilyen szigorral kezelve ez a túszejtési dráma!!!!

GanXstaZoleeWrk
nem ez volt a lényeg hanem az hogy mért lõtték le, erre te irtad hogy mindenkit elengedett ami hülyeség mert nem. De latom felesleges itt túráztatni magunkat, a mostani infok szerint abszolute korrekt fellépés volt a rendõrök részérõl és amennyire lehet most nem bénáztak.

GanXstaZolee#2709

Ron Ragm
Np.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Sadist
Uramisten, te tényleg ennyire sötét vagy? :|

Ron Ragm
Nézd, nem azért de ha információ hiányában vagy akkor minek szólalsz hozzá?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

The FlashBack
hogymikvannak.
"A rendõrség lelõtte azt a bankrablót, aki a Széna téri bankfiókot akarta kirabolni."Navégre nem dísznek van a fegyver

Sadist
Valakit kilöktem, sryka.

0Fritz0
Fradista91, te annyira utálod a rendõröket, hogy bármit csinálnak, az csak rossz neked.
Ha hagyták volna elmenni, akkor meg az lenne a bajod, hogy milyen puhapöcsûek.

GanXstaZoleeWrk
Olvassátok el a hireket (persze nem lehet tudni mi a 100% igazság) de 2õt lõttek a rabló kezére erre az rálõtt a biztonsági õrre, ezek után lõtték le a rendõrök, mégis mire kellett volna várni? Hátha lelõvi a rendõröket a b. õrt és magát is?

GanXstaZolee#2709

Bocs , de ez téged minõsít.
Mehetsz politikusnak a tények elferdítésében már az õ szinvonalukon vagy.

"Mit adtak nekünk a rómaiak?!
- Oktatást, orvosi ellátást, vízvezetéket.
Jó, jó, de ezenkívûl mit adtak?!
-Háát semmit.
EZAZ SEMMIT!"

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Sadist
Azért ne tegyél már egyenlõség jelet egy hirtelen támadt zavargás, és egy fegyveres túszejtés közé.

Kántör terrorájz vinn...

"Ez a dolguk, emberek voltak veszélyben ugyanis, bár valszeg ez téged nem érdekel."

Nagyon tévedsz...

"ha minden tuszt elengedett akkor hogy sérült meg mögötte egy tusz? 😄 apám micsoda fordulatos indoklások 😄D"

Lentebb írták hogy egy rendõr lövése miatt sérült meg.

GanXstaZoleeWrk
ha minden tuszt elengedett akkor hogy sérült meg mögötte egy tusz? 😄 apám micsoda fordulatos indoklások 😄D

GanXstaZolee#2709

Bmeg, felmegy a vérnyomásom. Fegyveres paraszt fenyeget másokat, túszokat ejt, a bizt. õr feje mellé lõ, az újságiró gyomrához szorítja a stukkert, és akkor õ a szerencsétlen "megélhetési bûnözõ"...

Azonnal lelõni, kész.

Nem tudok róla hogy rájuk lõtt volna, ha tényleg így van akkor információ hiányában vagyok.

Sadist
Azért megnézném te mit csinálnál, ha egy AK-47-essel kéne farkasszemet nézned. Az ellen még a golyóálló mellény sem 100% védelem.