199
A rendőrség lelőtte azt a bankrablót, aki a Széna téri bankfiókot akarta kirabolni.
  • Deqwator
    "a rendőrök beparáztak, és eltúlozták a dolgot"
    persze vihettek be volna neki palacsintát mert a nagy izgalomba biztos megéhezett ,honnan veszed hogy beparáztak a rendőrök?max azon paráztak a rendőrök hogy meghal valaki a túszok közül.
  • Punker
    mit akarsz tudni? fegyverrel fenyegetett embereket akik a munkájukat stb végezték, halál és kész, így nem lesz több gond vele, az összes többi hasonlót is le kéne mind puffantani, nem a sittem hízlalni őket....
  • Dying Soul
    engem meg nemérdekel az egész, nem is tudam róla, szánalmas, ahogy osztjátok egymást. szépestét.
  • Dodo55
    1. Nem sérült meg túsz életveszélyesen.
    2. Ha megsérült volna miatta mondjuk a nem létező feleségem életveszélyesen, akkor gondoskodtam volna róla, hogy ő is szenvedjen annyira, mint a feleségem, de akkor sem öltem volna meg.
    3. Ha meghalt volna miatta, na akkor tényleg megérdemelte volna a halált, és lehet, hogy én öltem volna meg...

Abban egyetértek, hogy aki bűnt követ el, az bűnhődjön, szenvedjen.
    De az halál az nem büntetés. Az valami más. Sokkal rosszabb...
  • SHADOWEYES7
    olyan fegyverrel fenyegetett ami átviszi a golyó álló mellényt is,erre most mit monnyak???
  • SHADOWEYES7
    pontosan,mit járkál AK 47-el ,és fenyegetőzik??amerikában alapból lelövik ,csak legyen 1 lehetőség.
  • Shodan
    szerintem ez helyzetől függ, még nem is tudjuk pontosan a részleteket.
  • skristof
    ha a véletlen lövése miatt a te feleséged sérül meg súlyosan, életveszélyesen akkor mivan?

jaj persze, fradista91 is megmondta, hogy szegénykém csak megélhetési bűnöző volt, merthát nem futotta a hétvégi bulira zsebpénz.
    csak megjegyzem, büntetőeljárás folyt már ellene, de biztos egy tündér volt.
    bankotrabolt, túszokatejtett, veszélyesztette azok életet, lelőtték. ez a szabály, mit kell ezen fenntakadni? jóltették.
  • Punker
    5-10 évet? pontosan azt kapta amit megérdemelt.....
  • Dodo55
    Szóval.
    Én nem a bankrablót akarom védeni, csupán azt mondom, hogy a rendőrök beparáztak, és eltúlozták a dolgot.
    És most mondták, hogy a túsztárgyaló kevert be, ő beszélte le a rendőrséget arról, hogy kifizesse az 5 millió forint követelést, és helyette bemenjen lelőni a bankrablót.

A bankrabló kezére lövés jogos volt, mert fegyvert fogott a rendőrökre.
    Utána vagy direkt(szétlőtt kézzel kétlem), vagy pedig a szétlőtt keze miatt véletlenül lőtt 1-et a rabló.
    Ez után fogták magukat a rendőrök, és belelőttek 4-et a rablóba, úgy, hogy perceken belül meghalt.
    Na ezt csinálták rosszul.
    Úgy is kitűnően le lehet fegyverezni valakit, ha hasra, vagy combra lőnek, mert az fáj a legjobban, és összeesik, meg minden, de simán túléli, ha megfelelően ellátják utána.

Valószínüleg egyébként a szívét találták el, mert amikor kihozták a bankból, már állítólag meg sem mozdult.

Én a halált nagyon rossz dolognak tartom, és azt mondom, hogy kevesen érdemlik meg.
    Egy bankrabló, aki a túszokkal mondhatni kedvesen bánt(nyugtatta őket), szerintem nem érdemelt halált.
    Börtönt érdemelt volna, 5-10 évet.

De mint már mondtam lehet, én nagyon durva dolgokra vagyok képes, ha veszélyben érzem magam. Ha túsz lettem volna, az is lehet, hogy nekitámadok a rablónak. Ezért értékelem, hogy nyugatta a túszokat, ugyanis valószínüleg akkor ha túsz lettem volna, nem csináltam volna hülyeséget.
    Erről a durva dolgokról annyit mondok, hogy augusztus 20.-án már azon gondolokoztam, hogy elkötök egy üresen álló rendőrautót, mert zuhogott az eső, fújt a szél, minden tiszta rom, a kocsink meg vagy 1 kilóméterre állt.
  • Shodan
    Itt szerintem nem a smilei a vicces, inkabb az hogy a kommandósok még mindig ifával járnak.
  • SHADOWEYES7
  • GanXstaZoleeWrk
    biztos nem kell elszámolni a golyókkal mit miért hova :DD
  • SHADOWEYES7
    SWAT nem szarozik,itt nem foglalkoznak vele,hogy hányan lőnek rá 1 emberre!!
  • desigo
    igen a bankok ajtaja már csak olyan

elég komoly rács is van ott...
  • Sadist
    Szerinted meddig tartott volna betörni? 3, esetleg 4 másodperc?
  • SHADOWEYES7
    a főnök ott rendezkedik!!

• Palinko
    hát nem is kis problémát okozott volna :)))))))
    képzelem:
    -Hú sanyi baszus ez bezárta!
    -Minnyá megyek vissza az ajtótörőjér
    -Ne inkább hozd a tankot
  • Gabesz amd64
    jobb volt h nyitva volt az ajtó így nem kell a biztosítonak fizetni ha a rendőrök betörik :DD
  • SHADOWEYES7
    hát ja..
  • desigo
    Lúzer bankrabló bezárhatta volna a bejárati ajtót...
  • Gabesz amd64
    nagyon ráérnek ezek a rendőrök azért rajzolgatnak a telepen smilekat :D
  • GanXstaZoleeWrk
    csak azt felejtették el megmondani neki hogy a végén fekete zsákba kerül.
  • SHADOWEYES7
    hang gránátot ezzel robbantották ,ott vannak rajta-!!!
  • Palinko
    villámhárító :)

a rendőrkocsin szép a smiley
  • Sadist
    Jah, biztos a kormány csinálta az egészet (egyértelmű, hát Gyurcsánynak is ott van a közelben az irodája). Az elkövetőnek a rendőrség adott fegyvert (elvégre azonos lőszert használnak), aztán beküldték egy bankfiókba, hogy "haver, szedj már néhány túszt, mi felvonulunk hatalmas erőkkel, hogy lássák mennyire tökös a magyar rendőrség". Médiának is egy kis szenzáció, magyar nép meg érzi, hogy a rend őrei megvédik.

Szerintem maradj a focinál, az megfelel az értelmi szintednek.
  • 0Fritz0
    Orosz poloska? :)
  • desigo
    ezmiez a kezében?

(auto hátulján a smile:))))))

• 0Fritz0
    "Mindenhez Szakszeruen Ertek es Mindent Tudok Egyesulet kepviseloi"

Jelen!
  • SHADOWEYES7
  • Alexease
    Amugy meg a bankrablonak RIP, es beke vele, de hat mindenki azt kapja amit kiharcol maganak...:(
  • Alexease
    Van "bankrablos" topic?!:)
    Gondolom, mar itt "felszolaltak" az: azonnal politizalok, magyarsag vedok, kommunistazok, a Bankrablo Szakszervezeti kepviselok, a Megelhetesi Bunozok Erdekvedelmi Szakszervezeti tagok, es persze (a szakszerutlen rendori fellepes elleni) a Mindenhez Szakszeruen Ertek es Mindent Tudok Egyesulet kepviseloi:)))
  • 0Fritz0
    Már csak azt kéne megértenem, hogy ha téged zavar az, hogy itt nem a "reformokról" megy a szájtépés, akkor miért itt pötyögösz és miért nem mész egy politikai fórumra?
  • fradista91
    A legelső hozzászólásomban leírtam hogy egy összeesküvés elméletet vázoltam fel, mert mindent eltudok képzelni ebben az országban, csak ezért. De részemről a téma lezárva.

ui: csak senki nem kíváncsi a másikéra
    minek jársz fórumra? :ASDasdasdasd
  • Sadist
    Jah, a vélemény meg olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, csak senki nem kíváncsi a másikéra. Egyáltalán mi a túróért akarod mindenáron belekeverni a politikát?
  • NeoMaN
    Egy ISKOLÁSTÓL pénzt kérni egészségügyi ellátásért?
    Na ne viccelj már......
  • SHADOWEYES7
  • bigfoot
    ha meg nem lőtték volna le akkor meg azért szidnák őket hogy miért nem tették meg
    szal inkább lőjjék le mint hogy móri mészárlás meg ismétlődjön!
  • fradista91
    Ezzel egyetértek, nekem csak azzal volt gondom hogy nem a "reformokról" szól a hír, és ha véletlen odakerülsz meglepődsz. A személyes sértéseket már nem tudom hova tenni, ha jól tudom szólásszabadság van, és mindenkinek meg lehet a véleménye.
  • Mike at home
    ha túszt ejtesz jó eséllyel lelőnek
    ez máshol is így megy, nem valószinü hogy messze jutsz
    nem kell bankot rabolni