nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
(végülis mindenben igazad van,azt leszámítva,hogy:
-a politikához:#9736
-az összeesküvéselmélethez,amit a zsidók utálatára sikerült valamelyik nagyokosnak kitalálnia merevrészegen:#9736
-örülök,hogy ilyen jól tudod helyettem is,hány éves vagyok,illetve mit csinálok,de elárulom ebben sincs igazad
-azt meg majd eldöntöm én,mit nézek(elárulom,az egyetlen dolog amit a tévében hajlandó vagyok megnézni,az a forma 1,abban talán nincsenek demagóg gondolatok...btw te is egy ugyanilyen gondolatot követsz mint ők,semmivel nem vagy jobb vagy rosszabb,egyszerűen nem látod be...
(*ők=a tévé meg mindenféle szenny által irányított emberek,akiknek nincs saját gondolkodásuk,értékrendjük,semmijük sincs igazából)
mindent összevetve:majd én eldöntöm,hogy felnőttem-e vagy sem,de köszönöm érdeklődésed(azért legalább letehetnénk már arról is,hogy mindenáron meggyőzzük a másikat a mi igazunkról,és neki nem is lehet-ez is tipikus magyar szokás-remélem hazaárulót írsz majd rám,csak azért mert én realistán látom a helyzetet.omg!)
és most akkor talán térjünk vissza a témához,mert ez NEM az a topic,ezért is tettem zárójelbe az egészet.