nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Sziasztok! A témához szeretnék hozzászólni!
Olvastam az elején, az egyik hozzászóló azt írta, hogy "Vidéken kell lányokat keresni nem pesten..." Ebben van némi igazság, én pesti srác vagyok, és sajnos a pesti csajok odavannak az olasz pasikért.
Sajnos az olasz pasik körében elhíresűlt az a tény, hogy magyarországon jól lehet kúrni, mert csóró az ország, ezért sok ribi van.
Szánalmasnak tartom az olyan kikent pesti cicababákat, akik mindenféle flancos cuccokat magukra öltenek, és úgy viselkednek, mintha beverly hills-ből jött volna le, és ha olaszul beszélsz egyből felfigyelnek erre. Szánalmas kis pénzéhes csóró ribik csúnyán lejáratják az országot. Az olaszok meg előadják az ártatlan kisfiús természetű stílust, amikre olvadoznak a buta lányok, és persze az olaszok meg röhögnek a hátuk mögött milyen kis naívak. Tisztelet a maroknyi kivételnek. Szóval tényleg van benne valami, hogy vidéken élő lányoknak sokkal nagyobb az értékrendjük, mint szánalmas pesti társaiknak.
Bár már sajnos egész olaszország ide jár dugni, mert az olasz nők agresszívek verekednek a pasikkal. (talán nem véletlenül)
Ezt a mai helyzetet ahhoz tudnám hasonlítani, amikor Romániában és Lengyelországban csóróság és éhinség uralkodott az embereken, a román és lengyel nők vadásztak a magyar pasikra. Hát ez van most itt. A csóró magyar csajok vadásznak az olasz pasikra. Szánalmas.