nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Voyager88
    Úgy tűnik tényleg ritka rendes lányt találni..kb 2 hónapja megismertem egy lányt a neten, 3 hete pedig meg is volt a személyes tali. Klassz volt, mondta hogy jól érezte magát, kár hogy olyan gyorsan eltelt az idő és szeretne még velem találkozni. Mivel én is így képzeltem el, így azóta mindennap beszélünk, tali sajnos csak 1 volt azóta.
    Múlt héten ugyanis arra hivatkozott, hogy olyan dolog történt vele, ami nagyon nehezen megemészthető, és magának kell megoldania, így hát nem is tudom hogy pontosan mi történt vele. A napokban annyit sikerült kiderítenem hogy családi probléma lehet (elég zűrös a család,édesanyja már nem él, az apjával meg rossz a viszonya, így a maga ura mivel egyedül él). Mondtam neki hogy ha minden rendben lesz akkor majd szól hogy talizzunk. Másnap mondta is hogy jövőhéten (azaz ezen a héten) szeretne velem találkozni.
    Ma találkoztunk volna... Mondta hogy a mai nap jó neki, viszont a részleteket csak előtte való este szeretné megbeszélni, mivel akkor tudja tisztán a másnapot. Ezzel sem lett volna gond, mivel előzőleg is így beszéltük meg előző este a dolgokat. Fel is jött msn-re.. Válaszolni viszont nem válaszolt, egész este rá vártam. Telefon kikapcsolva, így hát sms-t küldtem neki, de még azóta se lett kézbesítve az üzenet. Elnyelte a föld, msn-en se üzent vissza semmit..:S
    Nem tudom mit kéne tennem? Az biztos, hogy én keresni nem fogom. Bosszút állni sem akarok, nem lenne méltó hozzám :) Így hogy nem tudom mi van nehéz bármit is mondani, mindenesetre nem hiszem hogy ne tudott volna engem megkeresni ha van is valami, főleg így h a telóját is kikapcsolta. Szerintem az lenne a legjobb, ha lezárnám vele teljesen a kapcsolatot, mert úgy érzem csak arra megy ki a játék hogy húzza-halassza velem a dolgot :( Viszont ha beszélek vele akkor mindenben bennevan, taliban is, a programokban is..Kérdés hogy tényleg önhibáján kívül van-e ez, vagy valami más is áll a dolog miatt :)
    Sikerült egy nagy regényt írnom mindenesetre :D Na mindegy, nehéz ügy..