nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Tarajos Sül
    Igen,ez sűrűn így van :S,de Nállam nem is a külső számít,inkább a belső...
    amugyis írni akartam,csak közbe válaszoltam is :)

szóval van most egy csaj a suliba,akit kiszemeltem magamnak :P,és már szemeztünk is,szóval tutira tudja,hogy nézem
    most ezen a héten szerdán beszéltem vele először,de az kb 1-2 perc volt,csakhogy meglegyen az első "kontaktus"
    már csak 1 napom van rá,hogy benyomást tegyek rá,de ha ez nem sikerül,akkor várhatok több,mint 2 hónapot,míg elkezdődik a suli,addig meg nagyon sok minden történhet:lehet felszed egy pasit(bár nem néz ki pasizósnak :D)
    de még azt sem tudom,hogy van-e pasija
    Szóval azt nem tudom eldönteni,hogy várjak két hónapot,és akkor ott a köv. tanév ismerkedni,vagy kockáztassak,és a fennmaradó egy napon belül kérdezzek rá,hogy megszeretne-e ismerkedni velem?(mert ugyanabban a városban lakunk,és akkor talizhatnánk,ha belemegy,de az már randi lenne)
    az utóbbit azért nem tartom helyesnek,mert akkor úgy fog rám tekinteni,mint egy idegen emberre,és akkor nincs semmilyen kialakult képe rólam,és lehet nemet fog mondani,az meg a másik,hogy szünet után tartozkodni fog tőlem,mert tudni fogja,hogy nem barátságot akarok tőle,de ha megismer,akkor több esélyem lenne,az pedig nem most lenne,csak két hónap után,addig meg bármi megtörténhet :-O

Gondoltam arra,hogy lazán mondom neki:"de kár,hogy vége a sulinak,mert nem láthatlak",és nézem az arcát,hogy mosolyog-e vagy undorodik,vagy hogy milyen véleménye lesz a "témáról",és ez alapján is tudok dönteni,hogy kockáztassak-e vagy nem
    Szerintetek?
    Bocsi,ha sokat írtam :S
    Köszi előre is:)
    Még jövök :D