nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Én találtam lányt, de nem normálisat:(
Faszom teli van lassan 4 hónaposak leszünk de ebből 3,5hónapot szenvedtem végig eddig. Elegem van az egész mindenségből, amiota vele vagyok szinte már idegbeteg vagyok, mindenkinek nekiugrok, ütök... gondolkodás nélkül. Régen nagyon nyugis voltam. Akárhogy akarom, mégse tudok keresni más csajt mert nincs hozzá szivem mert szeretem, iszonyatosan szeretem, de egyszerüen kurvára bántanak a dolgok:\ Pl most. (Én azzal kezdtem a kapcsolatunkat, szószerint h "Cigizel? -Nem"), erre össze vissza szidja az összes cigiset, erre ma kiderül h 14évesen minden nap szív egy szálat min. És engem rohadtul idegesít de közbe nem tudok mit csinálni:( Pedig megfogadtam h már pedig nekem sose lesz cigis b.nőm:\ Most engem ez a hír annyira sokkolt mintamikor kavart részegen 1 héten egy másik csávóval akit szét is szedtem darabokra. Én ilyen vagyok utálom a cigit, piát. És egyszerüen rosszl esik h b.nőm 14éves fejével mind2-t tolja:\ és az anyja tölem tiltja a lányát mert h fél h vmi rosszba viszem az ártatlan kislányát:( Mikor tényleg egy dolog nincs amivel árttani tudnék neki, hihetetlenül szeretem!!! közbe az anyja is ott tesz keresztbe ahol tud és ezért van a sok szenvedés is:(