nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
jó pár csaj küldött el engem is a picsába nyugi,cifrább dolgokkal,baromságokkal etettek volna be töbnyire.cask nem tudtak mert nem dőltem be,nem viselt meg hosszasan:) végül már azért sokmindent megtanultam,fejlődtem és mikor mér én küldtem el csajt ,akkor már tudtam hogy régen mit hol basztam el.nemsikerült sosem komoly tartós kapcsolatot kialakítanom,csupán kettőt,ennyi amit mondhatok annak:Ddd
2 lánnyal is feküdtem le csak idáig,18 vagyok.elégnek érzem.hiszen a jelenlegi kapcsolatomban,nincs hiány semmiben,milliónyi tapasztalat,skillek fejlődnek.nagyon minden jó:D
nem kell fosni,2 csaj átgázolt rajtad ,vagy csalódtál bennük,jajmennyi van még,emiatt nemkell nő gyűlölönek lenned,mert sosem lesz csajod,ismerek olyat hogy 26lesz már,és nője sem volt,mondanom sem kell hogy tehát köze sem volt még pinához,azért ugye nem akarsz ilyen helyzetbe kerülni?ha nem próbálod meg a dolgokat,nem próbálgatod sosem fog sikerülni,mindig megfogsz vlaamit tanulni,okosodsz,és majdcsak összejön minden,én már csak tudom,ámbár néha kúrva nehéz és kilátástalan a helyzet :O de ne add fel