nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Retsu
    Ok, akkor kérdezz bátran, mire vagy kiváncsi. Elöljáróban annyit mondok, hogy nyilván nem fogok leírni mindent magamról, de normális keretek közt benne vagyok a "kikérdezés"ben. Ha az okokat firtatjuk, akkor a gond(ha ezt annak lehet nevezni) 2 nagyon durva csalódásban keresendő. Gyerekkoromtól kezdeve tetszett az egyik osztálytársam, együtt jártunk általánosba, majd gimibe is. Reméltem, hogy lesz valami köztünk, de nem alázkodtam meg előtte. Mégiscsak a becsület az első. Szal nem jött be a számításom, később kiderült, hogy 1 nagy k. A másik eset hogy később volt 1 csoporttársam, akivel egész jól megértettük egymást az elején. Úgy tűnt bejövök neki, már terveztem hogy elhívom randira. Aztán tudomásom szerint lett új barátja, és 180 fokos fordulatot vett irányomban! Többször megsértett, éreztette velem hogy én nem vagyok olyan jómódú, mint ő és kedves családja... Hát legszívesebben széttéptem volna a ribancot! Ilyen háttértörténet mellett gondolom nem meglepő ha azt mondom, hogy NAGYON kicsin múlt, hogy nem lettem nőgyűlölő. Ki tudja, lehet jobban járnék ha az volnék, de én már csak ilyen bizakodó vagyok.