nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Fbn Lx #8330 Már annyiszor átgondoltam józan ésszel, és ő is... Ő ugye nagyon szeret, és állítása szerint rengeteget küzd, és folyamatosan változni akar.
Egyrészt fél, hogy nem lesz soha többé nagy szerelme és mindenkiben engem fog keresni, másrészt meg fél, hogy más kapcsolatokban "is" éretlenül fog viselkedni és hogy lenézik majd őt. De sokszor neki is szar, és mivel alapvetően nagyon érzékeny, legkisebb dolgok miatt is hajlamos a heves sírásra. állítólag van, hogy bömböl, és ordítozik gyakran naponta, csak én azt nem látom, mert mire velem beszél addigra lenyugtatja magát... de azért bevallotta :)
Én is félek, egyrészt attól, hogy neki szar lenne, másrészt meg attól, hogy tényleg egy végtelenül rendes lányt szalasztanék el. Mert tényleg angyali, abból a szempontból, hogy mennyire tisztességes, rendes, kedves lány. És ezért nem adom fel még mindig, mert nem hiszem, hogy reménytelen. Ezt szeretném megerősíteni, és lepucolni azt, ami rossz.
Bűntudatom is lenne, mert gyakorlatilag mindenki figyelmeztetett már, felnőttek, idősek, tanárai, stb... , hogy vigyázzak erre a lányra, mert nagyon értékes.
Már olyan véleményt is kaptam (tanártól), hogy becsüljem meg, mert ő olyan lány, hogy sokat kell még dolgoznom azért, hogy felérjek hozzá. És ha elveszteném, az életem nagy hibája lenne.
Nem keltene bennem konfliktust, ha nem egy sokak által nagy becsben tartott költőnő lenne ez a tanár.
Én inkább pöffeszkedő önjelölt pszichológusnak tartottam mindig is, de ettől még belülről babrál valamért...
Ami a legnagyobb visszatartó erő, az az erős fluktuáció... Van, hogy 1-2, esetleg 3 héten át teljesen jó. És máig nem értem, hogy mi okozza a hirtelen váltásokat, amikor ezután egyik napról a másikra jön a problémás hét, esetleg kettő, ami után megint hirtelen eltűnnek a parák, vagy megbeszéljük őket újra és újra, aztán minden rendbe jön.
Ezért van az, hogy nem szakítunk: ha szar most, akkor várunk egy hetet, és minden oké lesz. Ez szinte szabályszerű... már inkább vicc