nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Herr Lehrer
    bazz nem szokásom senkit sértegetni de a te képességeidet tényleg meghaladja az, hogy egyszerű leírt mondatokat értelmezz??

Előbb lennél te képes arra, hogy megcsald a bartánődet, mint én. Soha a büdös életbe nem tettem ilyet, és soha a büdös életbe nem is tennék, mert utána egy undorito mocskos féregnek tartanám magamat. De ezt már milliószor leirtam, mégis ugyanazt az idióta szöveget hajtogatod a megcsalásról, amit eddig csak te hotál fel itt, csak nem ilyesmi gondolatok járnak a fejedben??
    De aközött is külömbséget tehetnél, hogy AKAROK valamit, vagy NEM ZÁRKÓZOK EL valami elől. De te még mindig azt hiszed, hogy én valami baszógép vagyok, aki sorra bassza át a lányok fejét, és mocskos módon kihasználja őket, mert egyszerü mondatokat nem bírsz értelmezni. nem egyéjszakás kalandokra hajtok, egyáltalán nem, de ha olyan szituba találom magam, hogy NINCS BARÁTNŐM, és egy csaj megteccik, de ő azt mondja nem akar semmi komolyat, csak egyéjszakás dolgot, akkor nem fogom töketlen buzi módjára elküldeni hogy "huu szerelem nélkül nem kellesz" hanem lesz egy jó estém nekem is meg neki is.. És ezzel kurvára nem vágok át senkit, és nem ártok senkinek, így aki emiatt engem geciembernek tart arrol meg is van a véleményem. de ha a csaj komoly dolgot akar, akkor utána csak VELE és senki mással. A férfi attol lesz igazi férfi, hogy benne van a kanösztön, de a barátnőéért képes visszafogni az ösztönöket, nem pedig attól hogy egyáltalán nincs is benne kanösztön, az már betegség... Nőknél más a helyzet ők inkább érzelmi lények, náluk teljesen rendben van ha szerelem nélkül nem akarnak szexet, de egy férfinél kell egy egészséges kanösztön.