nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • OrioN the S
    En ugy vagyok vele ,hogy nem keresem tudatosan... Mindig osszehoz a sors valakivel. Osszejoveteleken vagy ,ha elmegyek egy masik tarsasagba ,akkor ott akadok ossze valakivel aki szimpatikus. Ez viszont akar ket ev egyedulletet is jelenthet. De nem baj ,mert addig kiszellozik az ember feje. En azt ertem normalis alatt ,ha harmonikus a kapcsolatunk ,de ez persze tolem is fugg. Lenyeg ,hogy passzoljunk egymashoz. Teljesen megerteni soha nem fogja egymast no es ferfi ,de ,ha a harmonia megvan ,akkor sinen vagytok. Persze altalaban mindig kesobb mutatja ki a foga feherjet mindket fel. Nekem peldaul az elozo kapcsolatom azert nem mukodott 1 ev utan ,mert mar mindketten kinyitottuk a szankat rendesen.. Sok volt a vita. De furcsa modon ,mint baratok a mai napig tokeletesen elvagyunk ,neha csodalkozok is... Viszont par honapig meg ment a se veled se nelkuled jatek. Azt nem tudom ,hogy hol keress vagy hol ne keress :) Mondom en mindig varok ,varok es egyszercsak kialakul a szimpatia egy masik lannyal tok varatlan idoben es valtozo szituaciokba. Sokan mondjak ,hogy amig keresik addig nem talalnak senkit.. amikor meg nem keresik ,akkor hirtelen felbukkan :)