22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Molnibalage
    Erről már volt szó. Hogy a búsba, ha meg sem szólal. Ránézel és ismered minden kis titkát, szokásást? Tudod, hogy mit szeret, mik a hibái? Tudod, hogy mit szeretne?

Meg megint szerény vagy...
  • clio1616v
    Valamit nem értesz... nekem van autóm... igaz nem ilyen drága, de van..
    Azért ültem bele, mert vártam a tulajt, hogy induljunk haza.. 2 órát vártam rá.. kicsit sétálgattam is a parkban, de aztán visszaültem..

engem nem nyűgöz le.. vezettem már drága autókat.. semmi különbség.. csak az emberek viselkedése velem szemben változik meg ha drágább autóban ülök.. ez nem lenézés, de Lirion és a többi lássuk aztán dugjuk aki szembejön stílusúak, ahogy az se tetszik nekik, ha egy csinos lányt egy ronda pasi mellett látnak.. ez pusztán irigység kérdése..
  • salsoul
    Ismerkedj.

Nekünk más az áteresztő szűrőnk.
    Én pár pillanat alatt kirostálom azt, akit más csak hetek, hónapok, évek alatt tud kirostálni.
  • Molnibalage
    + köv válasz. Már megint a régi. Az, hogy ismerkedni szerente az ember szinte bűn a szemetekben. Eszemfaszom megáll rajtatok komolyan mondom.
  • clio1616v
    az volt a lényeg, hogy elhitték rólam, csak azért mert a parkoló autóban ültem..
  • Molnibalage
    Te gondolatolvasó vagy? Honnan tudod hogy Lirion mit tett volna? Meg megint kicsit nézed le a többieket.

Tudod én pl. azért szállnék be egy olyan autóba amibe valszeg soha nem tudnék máskor, hogy lássam mit esznek rajta annyian. Egy repülőnapon, ha érdekelne egy gép kabinja elvből nem szállnál be, csak mert egyesek vagánykodásnak vehetik? Atyagatya...
  • Fbn Lx
    másrészről nem lehet, hogy egy kicsit paranoia, vagy placebo effekt bejátszott? :}
  • Fbn Lx
    oké, sok az instant ribanc ha meglátnak egy szép autót / kigyúrt embert / jó kérót, ezt eddig is tudtuk.
    De hogy az azonos neműek csúnyán néztek rád az szintén nem lep meg, ugyanis a köztudatban az él - nem tévesen - hogy aki ilyen autóval mászkál, arra 10% az esély, hogy tisztességes munkával, tehetséggel és kitartással szedte össze rá a pénzt. Szóval nem csodálom, ha rosszallóan néznek. Én mondjuk pont leszarom, felőlem palotát is lophat magának.
  • clio1616v
    Mindenkinek másra van igénye..
  • salsoul
    A szükség nagy úr + ha ló nincs jóa...
  • clio1616v
    chhaya, te rendes lány vagy.. elmondom miért gondolom így..

ma volt egy utam pestre főnököm haverjával.. nagy és nagyon drága autója van.. ez majd a későbbiek miatt lesz "fontos"...

délelőtt megvoltak a protokol rendezvények és a műszaki megbeszélések... utána még egy irodaház előtt megálltunk és ő bement egy rövid időre.. ezalatt én kint megvártam... meleg volt és mivel a kulcsot elvitte kinyitottam az ajtót és úgy vártam rá a volánnál ülve..

sokan nézték az autót és hogy hogy képzelem, hogy benne ülök ez volt a férfiak, srácok tekintetében... a lányokéban kicsit más... elgondolkodtató, látszat emberek abból ítéltek meg amit láttak, és ez az amiben mások vagyunk Lirionéktól... ha meglátok valakit egy drága autóban nem az a reakcióm, hogy irigykedek és rosszallóan nézek befele..

és rólad nem tudom elképzelni, hogy emiatt benéztél volna úgy az autóba...
  • Fbn Lx
    igen? akkor te egy állat vagy, egy ösztönlény, akit csak a farka csóvál! ejnye! :]
  • ba32107
    Isten látja lelkem nem kötözködni akarok, de szerintem kurvaégő ez a nyávogás amit nyomsz :D
  • Molnibalage
    No én viszont igen. Persze aztán ahogy az ember elbeszélget a delikvenssel a kép változik. Viszont ahogy írtam nekem szinte minden jól kinéző átlagos csak bejön. Felszállok egy villamosra és 5 perc alatt 10 olyan csaj van akivel bármikor randiznék egyet.
  • clio1616v
    Miaaú :)
  • Rundstedt17
    elég uncsi mostanság a topic:D
  • minigirl
    Nem mondtam, hogy bárkinek is igaza lenne, csak annyit, hogy kivel értek jobban egyet.
  • HUmanHunter
    "ritka rendes lányt találni" az biztos ! :D
  • chhaya #8155
    Nem saját tapasztalatból írtam, csak barátnőket meg osztálytársakat elnézve. Gyakorlatilag a dolog kimerült annyiban, hogy szemeztek a folyosón, aztán vihogva kibeszélték szerencsétlen srácot, hogy "jajj most sokkal cinkosabban nézett ám vissza, mint a múltkor... tetszem neki? nem tetszem neki? csak nevet rajtam? miért nem kezdeményez? kezdeményezzek én? de akkor ribancnak fog gondolni! biztos nem is tetszem neki. figyelj már, most is engem néz?" ... Gyerekes. :D Engem meg fárasztott. Ha még jutottak is valamire, akkor kb. két beszélgetés után kiderült, hogy bár naggyon-naggyon helyes és menő a srác, de agyilag zokni és csak dísznek volna jó. Nálunk kb. ez ment. Engem nem érdekelt az egész, mert csak és kizárólag a ránézésre nem tudok belebolondulni senkibe.
  • Herr Lehrer
    "Viszont akik hozzám fordulnak, azok mindig kardinális majdhogynem' sorsfordító kérdésekben fordulnak hozzám, kérik ki véleményemet.
    És valahogy nem a haverokhoz mennek ilyen kérdésekkel..."

Hát ezt nagyon rosszl teszik
  • Landor
  • OrioN the S
    engem is :)

• immovable
    Engem is kiráz tőle. Sosem használom. :)
  • Molnibalage
    Csak engem ráz a hideg a "párom" szóhasználat során? Az dokumentum filmekben az vadállatoknak van párja. Mi a gond a barátnő vagy élettárs kifejezéssel? Vagy féltek nevén nevezni a gyereket?
  • baddeni
    Nem akarok senki lelkivilágába beletaposni de a munkahelyen ismertem meg a páromat és az első munkahelyemen találtunk egymásra dologgal egy nagy baj van amit sajna akkor tudnak meg az emberek mikor munkahelyet váltanak és ott is találnak új kapcsolatokat..... ne így legyen de ez elég jellemző erre a világra...... sajnos a régimódi értékek és kapcsolatok már idejét múltak :-(
  • offkorzreg
    ne keresd,majd megtalálod,ez lehet a sarki közért is akár,szerencsés véletlen
  • immovable
    Mi nem dolgozunk egy helyen. Ez csak fél évig volt, aztán mindenki váltott melót. Mi is együtt élünk.
  • gfreak
    a "normalis" olyan szinten szubjektiv, hogy mas soha nem fogja tudni megmondani neked xD neked is mas a normalis, meg nekem is ;)

kulonben mint immo, en is a munkahelyemen ismerkedtem meg baratnommel (menyasszonyommal), mondtak is sokan hogy ennek nem lesz jo vege mert folyamatosan egymas nyakan leszunk (egyutt is elunk ugyanis :D )hat nem lett igazuk :D sot, meg jo is, mert nincs a "mi volt ma melohelyen?" tema, meg ha a masik feszult, tudjuk jol hogy mi tortent vele napkozben (esetleg mindketten kifaszulunk a melotol :D) igy otthon mar csak jol ki kell rohogni magunkbol (ami meg nap mint nap megtortenik)
  • immovable
    Nekem már több, mint 7 éve van normális barátnőm. :) Első munkahelyemen találtam rá.
  • OrioN the S
    En ugy vagyok vele ,hogy nem keresem tudatosan... Mindig osszehoz a sors valakivel. Osszejoveteleken vagy ,ha elmegyek egy masik tarsasagba ,akkor ott akadok ossze valakivel aki szimpatikus. Ez viszont akar ket ev egyedulletet is jelenthet. De nem baj ,mert addig kiszellozik az ember feje. En azt ertem normalis alatt ,ha harmonikus a kapcsolatunk ,de ez persze tolem is fugg. Lenyeg ,hogy passzoljunk egymashoz. Teljesen megerteni soha nem fogja egymast no es ferfi ,de ,ha a harmonia megvan ,akkor sinen vagytok. Persze altalaban mindig kesobb mutatja ki a foga feherjet mindket fel. Nekem peldaul az elozo kapcsolatom azert nem mukodott 1 ev utan ,mert mar mindketten kinyitottuk a szankat rendesen.. Sok volt a vita. De furcsa modon ,mint baratok a mai napig tokeletesen elvagyunk ,neha csodalkozok is... Viszont par honapig meg ment a se veled se nelkuled jatek. Azt nem tudom ,hogy hol keress vagy hol ne keress :) Mondom en mindig varok ,varok es egyszercsak kialakul a szimpatia egy masik lannyal tok varatlan idoben es valtozo szituaciokba. Sokan mondjak ,hogy amig keresik addig nem talalnak senkit.. amikor meg nem keresik ,akkor hirtelen felbukkan :)
  • bl0kiM
    télleg vicces.. a témát tekintve semmivel sem vagyunk előrébb.
    légyszi, kinek van "normális" barátnője mondja már meg hol akadt rá, hol érdemes körbenézni, akinek nincs az írja meg hogy hol ne keressek?!
    és mitől lesz egy lány "normális"??
  • Molnibalage
    úgyse ismerek meg soha.

Miért? Mi a gátol meg abban, ha tényleg fontos lenne?
  • salsoul
    Én is kapom rendesen...
    Plusz még szórakozni* és vedelni sem járok el, összejöveteleken alig eszek iszok, szólalok meg [mert nincs semmi értelmes téma].
    Olyan néven futok, hogy: A Szent...

Viszont akik hozzám fordulnak, azok mindig kardinális majdhogynem' sorsfordító kérdésekben fordulnak hozzám, kérik ki véleményemet.
    És valahogy nem a haverokhoz mennek ilyen kérdésekkel...

-------------------------------------------------------------
    *kikapcsolódni, pihenni járok helyette
  • chhaya #8140
    Hüh pedig ez általános. Engem anno leszbikusnak is tituláltak, mert nem csorgattam a nyálam a magazinokban meg a médiákban szereplő helyescukimenőpasik után, vagy nem volt épp a suliban egy felsőbbéves titkos szerelmem, akit csak két percet látok a szünetekben és úgyse ismerek meg soha. Csak egy ember és kész, a külső nem annyira fontos, hogy abba belebolonduljak. (Tudom, tudom, defektes vagyok, ilyen irányú megjegyzést nem kérek.) :D

#8138: Tudom, ezért nem szándékszom belefolyni ebbe az értelmes vitának nem nevezhető sárdobálásba. :)
  • salsoul
    Ha foglalkoznának velük, és megtanítanák nekik, hogy mi fán terem a dió, az összes nő felpofozna mikor feléjük közelednél a mentalitásoddal.

Melyik filmben láttad ezt a módszert egyébként?
  • offkorzreg
    figyelj,csak magyaráz a nagyvilágba ismeretlenül,de azért én vagy bárki más ne általánosítsam el azt a dolgot amivel találkozok vagy magam előtt látok.erről ennyit,nc a továbbiakban
  • chhaya #8137
    Így téged is fel kéne pofozni, amiért clio barátnőjét lazán lekurváztad. ^^
  • offkorzreg
    ja meg csak arra gondoltam hogy azért ezt beláthatod hogy kúrvára nem érzik át a fiatal lányok mostanság hogy mekkora súlya értéke van ha valakivel elkezd lefeküdni,és akkor még én szerintem van rendben baszki.óóó na menj már a tudod hova
  • offkorzreg
    különben meg nem undorító mi?mikor egy 14 éves lány valami buliban bárkit leszop aki tetszik neki,vagy lefekszik vele.ez nem gond mi?biztos én látom szarul a dolgokat hogy az ilyeneket elkönyvelem valaminek.általánosítás,hát bazmeg csak azt mondom amit tapasztalok.nállam is próbálkoztak ilyennel,mehettek amerre láttak.biztos olyan embernek gondolsz aki kihasznál mindenkit,meg miegymás.
  • offkorzreg
    ó de buta vagy baszki:(
    először is,a lányok többsége már 14-15 évesen lefekszik bárkivel,ez sajnos ígyvan,másrészt csak tudd én kb18 évesen feküdtem le csajjal,megvártam ezt a kort,az lényegtelen hogy milyen volt a kapcsolatunk.különben senkisem mondta hogy 9hónap után feküdt le velem a párom,nemtudom honnét veszel ekkora baromságokat.különben nemgondolom úgy hogy az a fasza csávó aki több csajt dugmeg.honnan szeded megintcsak ezeket a hülyeségeket?tökre nemismersz és személyeskedésbe vitted át a dolgot,hogy én szerintem és hogy én milyen gondolkodású vagyok.bazmeg mindezt honnét veszed ha nemismersz?különben bazmeg leírtam hogy "úgyzajlott le ahogy kellett" magyarul jó volt,szépen fog rá emlékezni vissza,jó érzés tölti majd el,nem az hogy jajde szarvolt,meg utána lecseréltek.úristen nemistudom miért is válaszolok neked,inkább maradtál volna csendben bölcsebb lettél volna