nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
ehhez a szexuális dologhoz énis tennék egy kicsit,tulajdonképpen abban igazat adok énis bl0kim-nak,meg az összes többi embernek hogy nem helyes egyáltalán ha mondjuk a lányok 14-16 évesen elkezdi már a dolgokat.de azért van külömség itt is,van aki tényleg csak azért mert a többi lány is akkor énis,és olyannal akit nemszeret,magyarán tökmindegy kivel.na ezt jól felpofoznám és hajánál fogvást évekig szobába zárnám töbrengjen a dolgokon.undorító..mivel utána ezt fogja úgyis művelni,ninsc meg benne az ön érték,a nő ártatlanságában van a szépsége,de ő ezt nem is érzékeli.igazából vannak undorító dolgok így,de ezt hagyjuk is.viszont akkor felhozom az én és kedvesem példáját.18 éves vagyok,augusztusban leszek 19 éves,ő 15 volt mikor megismerkedtünk mára már 16 éves bőven elmúlt.9hónapja együtt vagyunk már,komolyan szándékom van vele,és neki is velem.én voltam neki az első akivel lefeküdt,én rábísztam teljesen mikor jön el nálla az idő,és tényleg csak úgy mentem bele hogyha biztos önmagában,és énis látom hogy érett már hozzá.ezáltal teljesedett be a dolog,elmondhatom hogy ez teljesen okés így,mivel én nagyon szerettem már akkor,és azóta is egyre jobban,ő is engem.most ha egy embert igazán szeretsz akkor vonzótsz hozzá,és kívánod őt,ha teljesen megvagy érve rá akkor mi akadálya ha ez úgy zajlik le ahogy kell?:Oteljesen jó a szexuális része is a kapcsolatnak azóta is,és nem ez a fő szempont,tehát vannak azért kivételes dolgok,szerintem ha szerelmes mindkét fél és mondjuk a lány azért még kicsit fiatalabb akkor is mondjuk csak 16ig lehet lehúzni a határt,akkor már rendben van ha olyannal szerelmeskedik,akibe szerelmes és sokáig együtt maradnak.én egy percig sem gondoltam rá hogy visszaélek bármivel is,bízott bennem,meg volt minden,és elmondása szerint,teljesen olyan volt az első neki amilyennek lennie kellett,fájdalom és gond mentes,romantikus szép és kellemes:)