22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Lirion #8133 Én meg téged pofoználak fel, hogy egy általad ismeretlen lányról így nyilatkozol és így általánosítasz.
Ráadásul a leírásodból ítélve max. 16 évesen dugtál már, képzelem az is milyen komoly kapcsolat lehetett..
A kedvesed meg a következő pasijával már nem fog 9 hónapot várni, max pár hetet, ezt borítékolhatod.
Mellesleg érződik az írásodon, hogy szerinted rendben van, ha egy srác több lánnyal lefekszik, mert jajj de szereti, de egy nő inkább legyen kevés fiúval, mert hát ártatlanság és az az érték..
Nem az a probléma, hogy fiatalon elkezdik a szexuális életüket az emberek, hanem, hogy nem kapnak normális tájékoztatást a veszélyeiről, mert a hozzátok hasonló gondolkodásúak úgy hiszik, hogy ráér az meg ilyen fiatalon még nem kell ezzel foglalkozni. Igenis kell, de amíg jönnek ilyen faszságokkal az emberek, hogy "ezt jól felpofoznám és hajánál fogvást évekig szobába zárnám töbrengjen a dolgokon.undorító..", addig nem lesz előrelépés.
"ha teljesen megvagy érve rá akkor mi akadálya ha ez úgy zajlik le ahogy kell?"
Mi az, hogy úgy zajlik, ahogy KELL b+?! Ez nincs kőbe vésve, szabályokba foglalva, hogy hogy KELL(?!?!?!?!?), úgy csinálja mindenki, ahogy Neki jólesik. -
#8132 sietve pötyögtem be a lényege nem a helyesírás -
#8131 fú ez nyelvtanilag már fizikailag fáj -
#8130 szóval kár itt a felháborodás,vannak szar és igénytelen emberek,és vannak kivételek mint ahogyan mindenben,meg vannak ritka rendes lányok is,enyém az:) nah haláj -
#8129 ehhez a szexuális dologhoz énis tennék egy kicsit,tulajdonképpen abban igazat adok énis bl0kim-nak,meg az összes többi embernek hogy nem helyes egyáltalán ha mondjuk a lányok 14-16 évesen elkezdi már a dolgokat.de azért van külömség itt is,van aki tényleg csak azért mert a többi lány is akkor énis,és olyannal akit nemszeret,magyarán tökmindegy kivel.na ezt jól felpofoznám és hajánál fogvást évekig szobába zárnám töbrengjen a dolgokon.undorító..mivel utána ezt fogja úgyis művelni,ninsc meg benne az ön érték,a nő ártatlanságában van a szépsége,de ő ezt nem is érzékeli.igazából vannak undorító dolgok így,de ezt hagyjuk is.viszont akkor felhozom az én és kedvesem példáját.18 éves vagyok,augusztusban leszek 19 éves,ő 15 volt mikor megismerkedtünk mára már 16 éves bőven elmúlt.9hónapja együtt vagyunk már,komolyan szándékom van vele,és neki is velem.én voltam neki az első akivel lefeküdt,én rábísztam teljesen mikor jön el nálla az idő,és tényleg csak úgy mentem bele hogyha biztos önmagában,és énis látom hogy érett már hozzá.ezáltal teljesedett be a dolog,elmondhatom hogy ez teljesen okés így,mivel én nagyon szerettem már akkor,és azóta is egyre jobban,ő is engem.most ha egy embert igazán szeretsz akkor vonzótsz hozzá,és kívánod őt,ha teljesen megvagy érve rá akkor mi akadálya ha ez úgy zajlik le ahogy kell?:Oteljesen jó a szexuális része is a kapcsolatnak azóta is,és nem ez a fő szempont,tehát vannak azért kivételes dolgok,szerintem ha szerelmes mindkét fél és mondjuk a lány azért még kicsit fiatalabb akkor is mondjuk csak 16ig lehet lehúzni a határt,akkor már rendben van ha olyannal szerelmeskedik,akibe szerelmes és sokáig együtt maradnak.én egy percig sem gondoltam rá hogy visszaélek bármivel is,bízott bennem,meg volt minden,és elmondása szerint,teljesen olyan volt az első neki amilyennek lennie kellett,fájdalom és gond mentes,romantikus szép és kellemes:) -
#8128 Szerinted milyen megfontolásból ellenezték a házasság előtti szex-et?
Elképzelhetetlen, hogy két ember kölcsönös türelemmel és odaadással, egymás megismerésével összecsiszolja egymást? -
#8127 -
#8126 Mi van? Nem pörög a Vietnam topik? -
#8125 :DDDDDDDDDDDD
De annál több vadászgéppilótaháborúshőstaktikaiszázados normális lány van. -
Landor #8124 tényleg ritka manapság rendes lányt találni
zárható -
#8123 [i[1.)ott vannak például a szerzetes rendek milliónyi találmányai, felfedezései. egészségügy, oktatás, gazdaság, terén.[/i]
Csak ez nem központi irányítással történt. Nagy része a véletlen műve vagy csak éppen úgy alakult. A Biblia anyanyelvre fordítást is ellenezte egy ideig az egyház, mert akkor nem csak az ő embereik magyarázhatják és olvashatták...
nem kell messzire menni, elég ha a vatikán szerepét megnézed a hidegháborús verseny során...
Mit nézzek meg? Az imádkozáson kívűl nem történt soha semmi a Vatikán által. Még egy kém kivégzésének megakadályozására sem volt képes. Az egyház csak azóta tölti be igazán funkcióját mióta nincs világi hatalma és el van választva az állami feladatoktól nagyrészt.
csak a "sötét középkor", mi?! azt bezzeg tudjátok ilyenkor szajkózni. de azt elfelejtitek hogy a legszebb katedrálisok akkor épültek...
És miből is? Az összerabolt pénzekből meg eretnekektől elvatt javakból is keményen. Hja... Mellesleg nagyon sokat csak elkezdték és 500-800 évvel később fejezték be, mert az adottt korban képtelenek voltak megépíteni. Továbbá nem értem, hogy ez milyen pozitív társadalmi hatással bír.. -
#8122 Konkrétan a XIX. század környékéig nem nagyon és a házasság előtti szex ellenzése egy iszonyatosan anakronisztikus dolog. A rossz szex igen gyakori válóok. Magyarán te elvennél vagy hozzámennél valakivel akivel ez nem jó? -
#8121 A biblia egy irodalmi mű, se több, se kevesebb. -
Fbn Lx #8120 1.Ja, hogy te a hidegháborús versenyt egy pozitív szellemi értéknek tartod? A szerzetesrendek találmányai pedig nem kompenzálnak több százezer halottat és kihasznált, megadóztatott embert.
2.Lót csinált a lányaival gyereket. Az az ember, akit az Úr egyedül menekített kis Sodomából, merthogy jóember volt :) Ok persze, elkábították!
3.annak, amennyit én láttam, hallottam és tudok a jelenlegi egyházról, nem sok köze van a Bibliához. Mondjuk ha feltételezzük hogy a bibliát úgy értelmezed ahogy akarod, és kiragadod belőle azokat a részeket amiket szeretnél, akkor lehet, hogy köze van hozzá...
4. igen, Velencében és Milánóban a nemesek között lehet, hogy nem volt jellemző 14 éves korban. Csakhogy nem olyan rég ért véget az az időszak, amikor a népesség döntő többsége még falvakban és kis községekben élt. -
#8119 Akkor az Iszlám übereli a keresztény egyházat.
Sokkal több tudomány származik tőlük, és az épületeik is sokkal szebbek. -
#8118 1.)ott vannak például a szerzetes rendek milliónyi találmányai, felfedezései. egészségügy, oktatás, gazdaság, terén. nem kell messzire menni, elég ha a vatikán szerepét megnézed a hidegháborús verseny során...csak a "sötét középkor", mi?! azt bezzeg tudjátok ilyenkor szajkózni. de azt elfelejtitek hogy a legszebb katedrálisok akkor épültek...
2.) milyen bibliád van neked? jah csak a davinci kódot olvastad, akkor bocs! hogy ki csinált gyereket az apjával olyan nincs benne, de az unokatestvéres dolog az igaz, de azért, mert abban a kultúrkörben ez teljesen elfogadott volt. és az az ószövetségben van, aminek nem sok köze van a kereszténységhez. bármikor bárhol vitázhatunk erről is.
3.) az egyháznak nincs köze a valláshoz? ezt vagy nem így akartad írni, vagy nem gondoltad át, vagy csak simán hülye vagy. (bocs)
4.)régen a lányoknak se 14évesen se később nem volt sok szavuk. hogy a férfiak miket csináltak, azt nem vitatom. de ez is csak a vidéki fejletlenebb, kulturálatlan falvakban volt így. vagy a háborúk idején a megszálló szabadcsapatok módszere volt a férfiak kinyírása, a nők megbecstelenítése.
5.) a kertásós kitérő pedig újabb vicc szeretett volna lenni, de látom nem vagytok fogékonyak. igérem többet nem fordul elő. -
Fbn Lx #8117 hosszútávon én sem jönnék össze olyan lánnyal, aki szabadidejében kúrogatott, ha idejéből és kedvéből futotta, ugyanis nincs kedvem egy lányban ixedik fasznak lenni. A dolgok nem ilyen egyszerűek. Úgy tekintek erre, mint választható életútra, de ezzel együtt úgy, hogy aki így él, azt ne is vegyék komolyabban egy-egy kúrogatásnál, ergo lelkileg nem nőtt fel egy komoly kapcsolathoz az ilyen lány.
Ettől persze nem kell elítélni, mert mindennek megvan a maga helye, és az ilyen lányok is betöltik a saját szerepüket. -
#8116 Nem is akar a rendes lányaidra számítani -
#8115 Hopsz, most lebuktam
Melyik filmben láttad egyébként? -
#8114 OFF
ha vallásos vagy akkor mi az álláspontod abban a kérdésben, hogy Isten keresztény-e, muszlim-e, buddhista-e, hindu-e, heremetikus-e, zsidó-e sat?
ON -
Lirion #8113 Rájöttem, te azért vagy ilyen hülye, mert buzi vagy. Különben megmozgatna belül vmit (mondjuk a farkadat) egy jó nő látványa. :) Persze mivel a fiúkhoz vonzódsz, ezért természetesen nem tekintesz szexuális partnerként egy nőre. -
Lirion #8112 A topic eredetekor az volt a normális lány megfogalmazása kb., hogy nem vágja át az ember fejét, nem játszik vele, nem kefél félre. Vagyis őszinte és hűséges. Őszinte pedig lehet az a lány is, aki lefekszik egy neki tetsző sráccal anélkül, hogy szerelmes lenne és lehet hűséges is, ha nem fekszik le, csak a párjával.
Néhány retardált hülye elítéli azokat a lányokat, akik ágyba bújnak vkivel akkor, ha épp nincsenek benne egy kapcsolatban és nem éreznek szerelmet senki iránt.
A létezésük pedig nem kérdés, tele van velük a világ, csak a srácok hozzáállása a rossz, amint az világosan látszik itt, hisz amíg vki vidáman lekurvázza őket, addig számára nem is fogják a rendes lányok felfedni a kemény külső alatt lapuló énjüket. A hsz-aidból úgy látom, te is lekurvázod a szabadelvű nőket, így te se nagyon számíthatsz rendes lányokra.. -
#8111 Olvasd el József megkisértésének történetét, és a bölcseleti könyveket a nőkről és a könnyelműségről. És, hogy mi okozta Salamon király vesztét.
Ez is a Biblia része. -
#8110 Kiírtotta az összes filozófus iskolát, keresztes hadjáratokat vívott - gyilkolt a szeretet nevében, embereket manipulált bűnbocsátó cédulákkal, sátán művének bélyegezte a jógát, elsötéítette az egyéni értelmet, és ördögben hisz, mikor Isten megmondta, hogy csak ő van, és senki más. De pszt... ne itt. -
Fbn Lx #8109 valamikor 17/18 határeset, pontos dátum híján
:O -
Fbn Lx #8108 ugye nem a keresztény egyházról beszélsz?
Mert az sokat tett ugyan az emberiségért, de jót semmiképp.
Örök konfliktusszülő, uszító, tömegeket átbaszó, háborúzó, népirtó történelemmel rendelkezik az egyház. Másrészt az egyház nem támogatja a házasság előtti szexet? Kérlek a Biblia 80%-a arról szól, hogy ki kit dugott meg házasság előtt, után, házasságon belül és kívül, ki hogyan házasodott az unokatestvérével és hogyan csinált neki gyereket a saját apja. Azért feltételezem a Bibliával tisztában vagy.
Szóval ennyit a kereszténységről meg a tisztaságról.
Arról nem is beszélve, hogy az egyháznak nem sok köze van már magához a valláshoz, de ebbe ne menjünk bele.
"régen a "korhatár" az amúgy is alacsony életkor miatt volt lányoknál 16, fiuknál 20év körül."
Ezt hol olvastad.
Régen megfogták a 13 éves lányt a copfjánál fogva és vitték az istállóba a szalmakupac közé.
Képzelj el egy régi falut, 100, 200, 1000 évvel ezelőttit, és gondolj csak bele nyugodtan, hogy ugyan nem fojtotta el senki sem, ha épp 14 évesen ilyen irányú vágya volt. Se fiú, se lány.
Mellesleg ha valaki kanos akkor szexelni szeretne és nem kertet ásni, ez asszem evidens -
#8107 én meg tekinteném. lám, ebben is különbözünk. majd egy ilyen témájú fórumon megvitathatjuk ezt is. de itt ne!
nos, (#8100) egyik oldal? másik oldal? tartózkodók? -
#8106 Azért én az egyházat* nem tekinteném ilyen szent és hiteles intézménynek, és olyannak ami oly sok értéket tett le az emberiség asztalára.
* egyház nem egyenlő Biblia -
#8105 (: szerintem nem fér bele. én mondjuk olyan körökben mozgok többnyire ahol csupa jó gyerek van és 20-25éves korig bátran kitolnám a határt. sőt ugye csak hogy teljes képetek legyen, az egyház ellenzi a házasság előtti szexet. tudom hogy nem hat meg senkit, de ha annak fényében nézitek hogy egy olyan 2000 éves egyházról van szó ami a történelem során elég sokat tett az emberiségért, akkor talán jobban megfontoljátok, hátha nem teljesen hülyeség.
régen a "korhatár" az amúgy is alacsony életkor miatt volt lányoknál 16, fiuknál 20év körül. de ma már a XXI. század hajnalán nem kell félnünk pestis és egyéb járványoktól, az emberiség nem fog eltűnni, ha vártok még egy-két évet, ha pedig csak a "kalandról" van szó akkor direkt jó egy kicsit megerőszakolni önmagunkat és inkább kert ásásra fordítanánk a plusz energiát. (off) -
#8104 Nálad mikor vala? Én 16-ra következtetek. -
Fbn Lx #8103 szerintem egészséges, normális ember ezt nem helyesli.
Én speciel nem nézem sokba azt a lányt, aki legalább 16-ig nem tudja megtartani a szüzességét, és ezután is olyan veszi el, akit nem szeret.
Egyébként egy romló tendencia zajlik manapság is. Hamarosan 13-14 lesz ténylegesen az átlagéletkor, most azt hiszem lányoknál 16, fiúknál 18. Ez szerintem még belefér, de a hogyanján van a lényeg, és a vonzódáson a hangsúly. Olyankor nem lehet probléma. -
#8102 nana! lehet hogy többé-kevésbé osztom a véleményed, de azért nem kell személyeskedni meg bunkózni. ez hozzá tartozik a kulturált társalgáshoz valamint az internet használat íratlan szabályaihoz. (netikett) -
Fbn Lx #8101 salsoul mindenkit támad, rajta kívül nem igazán támadtak, max vagy 2 ember nem értett egyet.
Mellesleg nem értem, hogy hogyan lehetett volna igazuk, vagy bárkinek is igaza, amikor visszább még nem egyetemes igazságok kinyilatkoztatásáról beszéltünk, hanem véleményekről és ízlésekről, preferenciákról, amikben nincs fekete és fehér, igaz vagy hamis. -
#8100 oké...akkor ma már megvitattuk az evolúciós problémákat, a szexuális igényeket, hogy az ember mennyire ösztönlény, talán már csak a homoszexualitás maradt ki, de hogy hol teremnek a "normális" lányok, vagy hogy egyáltalán létezik-e még ilyen és hogy pontosan mit is jelent a normális, még homály fedi.
valami moderátor törölhetné a nem idő illő hozzászólásokat (?) -
#8099 Mikőr ők is előtte vesztették el? -
#8098 Nem bonyolult, értem miről beszélsz.
Csak én nem arról a dimenzióról beszélek. -
#8097 A mostani hszeket nincs idegzetem elolvasni, a régebbiekre pedig nem emlékszem. Viszont ha támadnak, akkor vagy rosszul adod elő magad, vagy igazuk van. Ezzel nem bántani akarlak, csak konkrétan erre a hszre válaszoltam. -
#8096 jah én az ovisok smárolásán nem a testi rejtelmek felfedezését értettem (ami érthető, bár amikor én voltam ovis akkor nálunk nem volt ilyen...) hanem hogy a kiskorúak (-14) szó szerint smárolnak az utcán. meg hogy az ember gyerek előbb veszti el a szüzességét mint hogy az érettségi a zsebében lenne. eddig még nem mondtátok, de gondolom ezt ti sem helyeslitek!? -
Fbn Lx #8095 Ha egy ember szerelmes, legyen férfi vagy nő, időszakosan fogja azt érezni, hogy ő kevés az illetőhöz. Ez benne van a dologban, ha nem tekintenéd egy picit földöntúli lénynek, nem is szeretnéd.
kíváncsi vagyok, hányszor volt ebben részed NEKED.
de azért a jókívánságot köszönöm, viszont. -
Fbn Lx #8094 hát hogy? ránézel és megállapítod hogy hanyas az IQ-ja? vagy a harci ereje?
beszarok.
Ha fizikailag nem vonzódsz egy emberhez, az alapból bukó. Nehéz ezt felfogni?
ha fizikailag vonzódsz, az azt jelenti, hogy dolgoznak benned a hormonok.
Ha egy nő iránt vonzódsz fizikailag, más iránt is fogsz, csupán ahhoz a nőhöz rengeteg lelki és szellemi plusz termék köt majd, ami miatt te felnézel rá és értékesnek látod, és megszereted.
Nagyon bonyolult ez?