nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
szerintem itt alapvető különbségek vannak fórumozó és fórumozó között. ezen eltérések pedig egészen a családi háttérig és neveltetésig nyúlnak vissza. a világért sem akarok anyázni (ti se tegyétek!) és természetes hogy mindenki a saját igazát védi, de azért picit talán formáljuk egymást. én is elgondolkodtam most ezen az egyéjszakás búfelejtő "kapcsolaton", de továbbra sem tudom elfogadni, sőt ellenzem.
újabb példa, szintén nem saját és remélem közérthető: egy játék: körben ülnek 15-20an, fiuk lányok vegyesen. valakinél van egy alma, beleharap, továbbadja. az is beleharap, szintén továbbadja. tekintettel a náthás, járványos időszakra 4-5 ember után érdemes visszakérni az almát...eredmény: az első pár ember még könnyen volt, odaharapott ahol még "érintetlen" az alma. utána már gondban vannak a delikvensek. konklúzió: mindenki szívesebben harap bele egy szép, egészséges almába mint egy olyanba aminek már hiányzik a fele és össze van csócsálva, ne adj' isten rohad belülről. egy olyan lány aki minden discoban átmulatott éjszaka után mással megy haza (és még tovább is) ehhez az almához hasonlítható. különbség hogy itt nem kívülről látszik az eredmény, hanem belülről. ha valami véletlen folytán a lány megtalálja a nagy őt, nem jelent majd semmi különöset a szex, ráadásul ilyenkor akarva-akaratlanul össze fogja hasonlítani a párját a korábbiakkal és ez pedig többnyire nem kedvező a férfi szempontjából.
kedves ba32107, pillanatnyilag arra célozgatok, hogy nem egészséges ha egy hölgy (vagy akár férfi) lefekszik az összes kollégájával.
ha van (és miért ne lenne?!) egy kis lelkiismerete az embernek, jóérzése, tisztessége, akkor ezt el tudja fogadni. de nem is kell ilyen messzire menni, elég ha EMBER a talpán.
ui.: a netikettet tartsuk már szem előtt. gondolok itt a "csúnya" szövegekre. nem a sok "kurva élettel" fogtok meggyőzni minket...