nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bl0kiM
    bocs, csak most találtam a topicot, cím alapján érdekesnek tűnik... még olvasom az előzményeket. csak gyorsan átfutva az utóbbiakat, azt hiszem Salsoul véleményét osztom. 19 évesen mindenféle élettapasztalat nélkül azt mondom hogy az tesz minket emberré, hogy nem az ösztöneink után megyünk. pl egy hülye koleszos példa: nem rúgom szét a szobatársam fejét ha nekem (vele ellentétben) nincs kajám. ez a gondolkodásmód, mármint hogy nem az ösztöneink irányítanak, érvényes a nőkkel / hölgyekkel való kapcsolatokra is. ha te (Fbn Lx) durván szólva csak a farkad után mész, akkor előre sajnálom a hölgyeket akiket eléd sodor az élet.
    kicsit más, de ide illik: (én is csak hallottam, nem én találtam ki)
    az emberek istenek akarnak lenni, uralkodni akarnak a világ felett (ami nem feltétlenül lenne probléma) de teremteni is akarnak. nem jó nekünk (nektek) a termésátlag, csinálunk gén-kezelt gabonát, hibrid szarvasmarhákat, permetezünk, gyógyszerezünk, stb. de itt nincs megállás, a gyerekeket is kémcsőben akarjuk "összerakni" megváltoztatjuk a szemük, hajuk színét, a testalkatukat, a nemüket, mindent, csak ne olyan legyen, mint amilyet kapnánk... pedig közben észre sem vesszük, hogy a szexualitás révén már "istenek" vagyunk, teremtünk. életet adunk. hát miért nem elég ennyi?! az utóbbi években több millió magzatot öltünk meg. csak ezt, mivel anyaméhen belül vannak, nem látható nem tekintjük bűnnek. sőt még támogatjuk is, hogy 16 év alattiak is szülői beleegyezés nélkül végrehajthassák...
    az a baj (és innentől újra saját a gondolat) hogy az átlag és itt a fiatalokra gondolok 15-16 évesen összefekszik minden jött-menttel és élvezeti cikként tekint a szexre. pedig ha csak egy kicsit is tudatosabban élnénk, nagyot fordulna a világ!
    ...kicsit eltértem a topic témájától, exkurzus bezárva.
    szóval valóban nehéz, rendes, szép, kedves, aranyos, okos, NŐIES lányt találni. én is itt kepesztek már 19 éve (: de boldogan várok még pár évet ha utána megtalálom a nagy Őt!

ui.: és mondjátok csak, ti milyen "állattól származtok?" mert én ugyan nem vagyok állat. és az őseim se voltak. a félreértések elkerülése érdekében: Darwin nem azt mondta hogy az ember a majomtól származik!! hanem azt hogy az embernek és a majomnak közös őse volt. a kettő messze nem ugyanaz! és én is a Bibliából ismert (vagy lehet hogy nem ismert) történet híve vagyok. vagyis azt az oldalt képviselem világnézeti szempontból. itt nem a 6napos teremtésre gondolok, hanem hogy nem ősrobbanás és egyéb evoluciós elképzelések nyomán jött létre az ember, hanem van valaki (akit mi Istennek hívunk) aki elrendezte a dolgokat.