nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Dick Riddick
    Az üzeneted nem kicsit volt félreérthető. De ha tényleg így van, tekintsd semmisnek az utolsó soromat.
    Nem értem ezt hogy gondolod, ránézel valakire és abban a pillanatban mindketten lángoló szerelemmel omlotok egymás nyakába és holtomiglan-holtodiglan? Biztos van elvétve ilyen is, de valószínűbb hogy először vonzalomat, bizsergést érezünk, és folyamatosan mélyül szerelemmé a kapcsolat. Senki nem beszélt itt hazugságokkal elcsábított, leitatott, mindenkivel ágyba bújó, barátját megcsaló lányokról, sem hazudozó, mindenkit lefektető, f*lrekefélő férfiakról.
    Egyszerűen két emberről van szó, akik találkoznak, megismerkednek, vonzalmat, rokonszenvet éreznek egymás iránt, és szexuális életet élnek egymással. Ennyi.
    De hogy saját példát is említsek: Én is összejöttem egy lánnyal, aki egy szakítás után volt, nem akart semmi komolyat. Én csak szimplán egy laza kapcsolatra vágytam. Összejöttünk, jókat szexeltünk, eljártunk ide-oda, holott mindketten tudtuk hogy nem lesz belőle hosszú távon semmi. Aranyos, jószívű és őszinte volt, nagyon kellemes időt töltöttünk egymással.
    A te elméleted szerint ő is csak egy k*rva. És ez volt az ami engem felháborított. Ő nem k*rva, én pedig nem vagyok st*ici. Aki ilyet állít annak egészen egyszerűen nincs ki a négy kereke. Ez az én véleményem.