nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
:D
Mi gyerekesek? Te nyomattál ilyesmi sz9veget hogy " felsőbbrendűnek hisztek minket ezért irigykedtek bibibíí" :D Ki itt a gyerekes?
Amúgy irigyel titeket a halál, nem szeretnék ilyen elvakult, begyöpösödött rózaszín ködben élő hülye lenni, akinek fingja nincs a való világról, ezért érzi jól magát. Persze hogy jól érzitek magatokat, mivel elboratotta a rózsaszín köd az agyatokat, és bemesélitek magatoknak hogy "húú az egészséghez nem kell pénz, meg majd jön a nagy Ő aki majd csak úgy becsönget hozzám és örökre együtt leszünk huu" De majd amikor elkezdtek öregedni és mindenféle gyógyszereket kell szednetek, és
lesz 6 féle betegségetek akkor majd rájöttök hogy bizony kurvasok pénz kell nemhogy az egészséges, már az életbenmaradáshoz is. Szerintetek miért a legszegényebb afrikai országokban pusztitanak a legdurvább betegségek? Salsoul meg majd várja a gépe előtt ülve meg könyveket olvasva, hogy majd egyszer csak becsönget hozzá egy csaj hogy "szia én vagyok a nagy Ő mostantól együtt leszünk" hát ehhez meg sok sikert:D Várakozz csak türelmesen :D
Tudod az a helyzet hogy nekem nem kell rózsaszín köd az agyamba ahhoz hogy boldog legyek, én jól érzem magam a való világban is:) Ahol nincsen nagyŐ mint ahhogy jézuska meg husvéti nyuszi sincs. :P Ha nő kell, kimész a házból és valahonnan összeszedsz egyet, aztán vagy műkszik a dolog, vagy nem, vagy összepasszoltok, vagy szétmentek, ha szétmentek, akkor összeszedsz egy másikat, és ez bizony így megy addig amíg meg nem találod az igazit, el kell hogy keserítselek, de sajnos ez így működik:P
Tetszik vagy nem tetszik, ez tény :P De ha ti majd felálltok a gépetek elől és kinéztek kicsit, hogy mi van odakinnt, ti is rájöttök majd talán, de nagyon lejjebb fog hagyni a mostani "boldogségotok"