nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Herr Lehrer
    Már megitn faszságokat beszélsz
    Rendes lány az, aki NEM BASSZA ÁT a másik fejét. Érted hogy miről beszélek? Ha elkezd jánri valakivel, és közbe félrekefélget, akkor ribanc. De ha nem jár senkivel, viszont találkozik valakivel, aki bejön neki és esetleg első este lefekszik vele, attól még lehet rendes. Ettől még lehet a dolognak komoly folytatása is.

"mert az ilyen kalandok után fognak jönni számodra az érdekes, dolgok, hogy a lány majd meg hozzád, hogy azt hittem többet akarsz te is...

Te meg majd jaj drágám, tudod, hogy csak szex lehet köztünk..."

Hát ezt megint benézted. HA ilyennel jön hozzám a lány akkor én erre azt mondom hogy OK akkor legyen több, próbáljuk meg. Egy kurva szóval nem mondtam hogy elzárkózok a komoly dolgoktól. én csak azt mondtam hogy nem zárkózok el a komolytalan dolgoktól sem.

"rövidtávú célja lehet egy buta libának elveszíteni a szűzességét, ha a barátnői már túlvannak rajta, hangsúlyozom BUTA!!!...."

igen, buta, de ez engem nem érdekel mert semmi komolyat nem akarok tőle, a szexhez meg nem kell sok ész. De nyilvánvaló hogy nem ő lesz az, akivel majd később családot alapítok:D