nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Herr Lehrer
    :DDDDD
    a poén az hogy oldalakon kb kb 100 oldal tele van már ezzel a témával, és te még mindig ugyanott tartasz. Akkor vegyük sorba a faszságaidat, merthogy értelmes dolog nem sok volt abban amit leírtál:

"a kurváknak is élni kell valamiből, kevés kurva van aki azért szeretkezik mert örömét leli benne"

Milyen kurvák? Hol volt szó kurvákról? Most vagy én maradtam le, vagy te magad se tudod miket beszélsz.

"hogy olyan úriembereket mint ti kielégítsen, akik normális kapcsolatra alkalmatlanok vagytok"

:DDDD Nekem nincs szükségem kurvákra ember. Tudod hál'istennek ezen a világon az elvakult prűd "háténcsakházasságutándugok" nők, és a mindenkivel összevissza kefélő ribancok között akadnak normális lányok is(még ha nem is nagy számban) akik nem ribancok, de azért nem vetik meg a "szórakozást" sem ha épp arról van szó. Ez nem azt jelentih hogy bárhol bárkivel, csak azt ha valaki elsőre szimpatikus neki, akkor miért ne nyomhatnának le egy laza menetet?

a "normális kapcsolatra alkalmatlanok vagytok " szöveget nem is nagyon kommentálnám, igen, te kurvára ismersz engem az ország másik végéből a géped mögül, valószinű jahh.

"félrekeféltek, hogy ne a drága szeretett feleségeteket mocskoljátok be ürüggyel jólérezzétek, magatoknak örömöt szerezve..."

Milyen félrekefélés? :DDD Már azt is leirtam, igaz kurvarégen, hogy a félrekefélés undorító mocskos dolog. Tudod kik szoktal legtöbbször félrekefélni? Az álszentek. Az olyanok mint itt az SG fórumosok nagyrésze, tisztelet a kivételnek. Tudod ez a tipikus eset, amikor 16-25 év közötti emberek kitalálják hogy ők nem olvadnak bele a "gusztustalan erkölcstelen mai fiatalságba" hanem inkább jófiúk lesznek és ők csak házasság után szexelnek majd, aztán ezek az emberek szoktak 35-40 éves fejjel rájönni hogy elbaszták a fiatalkorukat, és olyankor szokott az jönni, hogy kibasszák az asszonyt a gyerekkel együtt, és felszednek vmi 20 éves csajt akit lehet kurogatni. és ez az undorító, nem az amit mi csinálunk :)