nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • debussy
    Én próbáltam emberi hangok reflektálni erre az egész szituációra, épp ezért nem értem, te miért nem tudtál hasonló módon tenni, de mindegy is.

1. Nem ugattalak le.
    2. Nem tudom, hogy "nagy ésszel" tettem-e, de az biztos, hogy már mondtam: nincs olyan, hogy Jó Megoldás. Azért mert megmondtam a véleményem, felőlem te úgy élsz, ahogy akarsz.
    3. Ha minden lány véleményére így reagálsz, akkor nem tudom, hogy találsz magadnak olyat, aki komolyabb érzelmek nélkül, csak a dolgok élvezetéért "összejön" veled.
    4. Lehet, hogy Lirion álláspontja nem kedvez az emberiség természetes növekedéséért, de már EZT IS említettem egyszer: Lirion gondolkodása más értelmet ad az életnek, te viszont megoldod, hogy ne haljunk ki. Persze ez kicsit leegyszerűsített, de azért gondolom érted...

Mi ez az eszme az emberi kapcsolatokról?! Nekem nagy baráti köröm van, sok kapcsolatom, sokat járok bulizni, mégsem az a felfogásom, mint neked.

"Hogy vkinek az undorító, hogy ismerkedik az ellentétes nemmel, hát lelke rajta. Tudom szánni az ilyen embereket." ??
    Én ezt sosem állítottam, sőt... De ne kevered a szezont a fazonnal! Különböző szintek vannak ezen a téren.