nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #7389 fogalmam sincs ki az a nostradamus, hallottam már a nevet, de nem tudom kihez hasonlítasz
nem azt mondom, hogy olyan nagyon egyszerű egymásratalálni azzal akivel le akarod élni az életed...
csak azt kifogásolom a vadászok viselkedésében, hogy a nőnek ugyanúgy vannak érzései mint nekik, ez nem olyan, mint amikor autót vásárolsz, hogy nekem kell V6os motor mindenképpen, megha nem tetszik kívülről akkor nem érdekel mi van benne...
egy autóért megdolgozol, megszerzed magadnak és a tiéd... esetleg ellopni tudják tőled vagy te magad eladod...
egy nő nem ilyen, nem levadászni kell, hanem az kell, hogy ő is és te is egymásrataláljatok és akarjátok egymást.. ha jobban belegondolsz egy autó nem akar téged......... el se tud menni ha nem tetszik ahogy bánsz vele...
A Nő igen... nem kellene itt "tesztvezetésekkel" próbálgatni őket, hogy majdcsak jó lesz valamelyik amelyik megtetszett ránézésre... ez nem így működik...
ezért nem is lesz soha kapcsolata Lirionnak és Runstedtnek.. amíg így tekintenek a nőkre..