nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Fbn Lx #7349 dehát ez a vita egy marhaság. az emberek különbözőek. szerencsére. Miért is kellene, hogy mindenki ugyanazt keresse, és ugyanazt szeresse?
és még vitázni azon, hogy erkölcsileg melyik áll feljebb? Az, amelyik által a saját vágyaid beteljesíted - nem feltétlenül a fizikaiakat - a saját életed helyes útja.
Példának okáért ezzel is pont ellenkezőképp vagyok, mint te, meg még sokan mások.
Én pl. úgy vagyok vele, hogy a lányt, akit szeretek, nem szívesen "rontom meg". annál feljebb való, a szerelem az én fejemben valami egészen szextől elkülönült dolog. Szexuális téren gyakran jobban vágyok olyanokra, akik számomra idegenek. mert őket nem szeretem, róluk nem gondolom, hogy tiszták és rendesek, róluk inkább jutnak eszembe mocskos dolgok... :}
ettől függetlenül nem csalnék meg soha senkit, még csak be sem próbálkoznék. ha lehetőségem lenne, valszeg akkor sem használnám ki.
Én ilyen vagyok. nem mondom, hogy ímmel-ámmal, de akit szeretek, arról nem ez az első gondolatom. és nem a második. :)