nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Herr Lehrer
    de, megértettem mindent, adott pár szerencsétlen akit 1-2szer lekoptatott 1-2 csaj, és ezért ugy gondolták nem próbálkoznak tovább, inkább összejönnek egy fórumon és elkezdik szidni a mai lányokat hogy mekkora gecik meg stb... És akkor itt egyesek megpróbálják megcáfolni a természet törvényeit is olyasmi szövegekkel hogy "áá nekem nem kell szex én csak a nagyŐŐŐre várok vele is csak 10 éves kapcsolat után fekszek le max engem nemérdekel semmi féle testi kapcsolat stb..." Az ember BIOLÓGIAILAG úgy van megalkotva hogy ha meglát 1 jólkinéző ellenkező nemü embmár embert akkor meginduljon benne valami. Az állatoknál is így megy, az ember is 1 állat, csak fejlettebb sokkal. A külömbség hogy a kutya meglát az utcán egy nőstényt egyből beveri neki a lompost, az ember azért már inteligensebb ennél, nem hágja meg a villamoson mindenki szeme láttára az első szembejövő jócsajt, de megnézi magának és elgondolkodik rajta hogy "dejólenne.." És ha lehetősége van rá törekszik is arra hogy felszedhesse, aztán ha kiderül hogy jól megértik 1mást és öszeillenek akkor jöhetnek a komoly dolgok is. aki férfiember létére meglát egy jónőt az utcán és nem a szépséget látja benn hanem azt hogy "huuu de erkölcstelen" az nem egészséges ember. magyarázhatja akármivel, gyárthat oldalakon keresztül elméleteket mint Salsoul, de egészséges férfiember akkor se lessz. az egész szerelem dolog a biológiánalapul. pl egy impotens ember nem lesz szerelmes, max kedvelhet valakit, vagy szeretheti szeretetből, de szerelmes nem lesz. Ezt a sok szarságot csak azért irtam le mert itt mindenki álszenteskedik hogy őt nemérdekli a szex éshogy milyen gusztustalan máá hogy valaki az élvezetért csinálja. persze jo dolog a komoly kapcsolat, de alapbol arra utazni marhaság, annak ki kell alakulni, és akár hiszitek akár nem, ezek is az erre-arra történő csajozgatásokból fognak kikerülni. igen, lehet hogy egy szórakozóhelyen megtetszik neked valaki, és először csak keféltek, aztűn rájöttök hogy többet akartok egymástol és hoppá, idövel jön házasság meg gyerek meg stb...