nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Lirion
    Nekem tudod vannak elvárásaim, külsőleg és belsőleg is, és ha azoknak nem felel meg vki, akkor nem fogom erőltetni a kapcsolatot, hátha lesz vmi alapon, már csak azért, mert ezzel a másiknak is ártok, hiszen elhitetem vele, hogy lehet köztünk vmi. Kevés időm van arra, hogy ilyenekre pazaroljam. Van bőven olyan lány, aki megfelel a külső-beli elvárásaimnak, az ő megismerésükre áldozok időt, de még közülük sem tudok mindenkire.
    Ha teszem azt ~30 év körül meg akarod állapodni, akkor van még kb. 600 napom arra, hogy szórakozzak és minél több lányt megismerhessek, hogy megleljem, mi is az, amire tényleg vágyok egy nőben és kapcsolatban. Ennyi időbe nem fér bele, hogy olyanokra is szánjak időt, akik 10-15 perc után sem keltik fel az érdeklődésemet. Megjegyzem néha olyan lányokkal is társalgok, akik egyáltalán nem tetszenek, és volt már olyan, hogy kevésbbé csinos lány szimpatikussá vált néhány perc után és találkoztam vele még egyszer vagy többször, de ha ennyi idő alatt nem kelti fel az érdeklődésemet, simán otthagyom, van más is.

A kérdésedre a válasz igen.