nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Jó persze azért túloztam, de akkor is. Húsvétra leutaztam a szülővárosomba és taliztam egy rég nem látott osztálytársammal. Régen padtársak voltunk meg barátok. Nem volt egy szép lány és ma sem az, de egyszerűen hihetetlenül kedves és aranyos és... hát komolyan egy lányt nem tudnék eléggé dicsérni mint őt. Olyan jó volt vele egész nap beszélgetni, elmeséltük egymásnak hogy mi történt velünk a hosszú évek alatt, meg stb. Ha nem lenne köztünk több mint 100km még most is barátok lennénk. Üsse kő, én képes lennék lazán egy életre összejönni egy ilyen csajjal. Pedig nálam a külső az első. De ha egyszerűen az összes nő egy büdös kúrva, akkor azt a kevés kivételt jól meg kell ragadni.
A fontos ismételten is hogy a lány szeressen és tiszteljen és megbecsüljön és ne keféljen félre, ne legyen gyereke mástól, ne használjon ki téged...stb. Csupa olyan dolog ami MINIMUM.
Ez nem kívánság műsor a férfiak részéről, ezek olyan dolgok amiket a legtöbb nő elfelejtett. A férfi ugyanolyan görény állat napjainkban is mint több ezer évvel ezelőtt. Viszont a nők már nem azok mint 40-50 évvel ezelőtt. Személyiség zavar kedves hölgyeim, igenis a család és a szeretet a fontos és nem a KÚRVÁLKODÁSOTOK!!!!