nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Anaid
    Tudod, jó ha az ember mer őszintén beszélni a gyerekeivel ilyen dolgokról. A gyerekek gyerekek, de nem hülyék és toleránsabbak tudnak lenni, mint hinnénk. Mi (bár még láthatáron sem volt senki) beszéltünk erről, hogy mi lenne ha...Őszintén elmondtam, hogy nem kevésbé szeretném őket, mindig ugyanúgy fogom szeretni a gyerekeimet és szerintem ők is "kapnának" plusz egy embert, aki szeretné őket, szal nem akartam, hogy félelemmel akkor állítsam őket egy esetleges új kapcsolat elé, jobbnak láttam előre megbeszélni velük. Akkor még kicsit voltak és asszem mint sok gyerekbe bennük volt a hit, hogy talán a szüleik kibékülhetnek. Elmúlt, na meg az apjuknak állítólag már van más. Az hogy ilyen helyzetről férfiak mit gondolnak, tartanak-e a gyerekek nemtetszésétől nem tudom, de szerintem van pár elvált gyerekes ember, akinek az esetében nem kell ilyeneken filózni. Csak azért írtam le, mert hát van ilyen is...
    Igen én is ismerek elváltakat, konkrétan 3 gyerekest is, ekinek lett új kapcsolata, meg közös gyerek is. Ők is boldogok...Nekem most melóhely az elsődleges...Mert így még nagyobb a hátrány...