nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
A másik oldalról nézve: nem csodálom, hogy nem jutott eszedbe, hogy az elvált gyerekes nők pont az ilyenfajta előitéletek miatt bátortalanodnak el...Nem ez a szándékuk, de sokan ezt feltételezték róluk és ez gáz érzés...
Én spec elvált vagyok és gyerekes. Ne tudd meg, hogy kaptam ám olyat, hogy el akarnám tartatni magam meg a gyerekeket egy pasival, meg hogy keressek gazdag mukit, meg hogy akadály az ismerkedésben a gyerekek, nem lehet mellettük "szabadabb" életet élni, egyebek. Jó pár emberben fel sem merül, hogy ugyanolyan érző nők, mint a fiatalok...Fájó kicsit, de természetes, hogy aki nem járt még ilyen cipőben nem érti...Ennyi.
Kicsit próbáld meg erről az oldalról megnézni a kérdést...Már ha érdekel az igazság....Nem mindenki olyan amilyennek te vázoltad...Mégis előítéletekkel kell megküzdenie, akkor is, ha nem akarja és nem ilyenek a szándékai. Bennem pl. gátlásokat okoztak az ilyen lehúzó megjegyzések. Pont hogy nem akarok senki nyakába akaszkodni, főleg nem gyerekekkel együtt, de tény hogy vannak, nem tagadom le, sosem tagadtam..Tényleg ennyi...